در نشست ماه ژوئن این سازمان انجام میشود
رقابت شش کشور برای دستیابی به دبیرکلی فائو
به گزارش فارس، اندونزی، برزیل،ایران، عراق، اتریش و اسپانیا کشورهایی هستند که در انتخابات ماه ژوئن به دنبال دستیابی به مقام دبیرکلی سازمان جهانی خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) برای دوره زمانی ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ خواهند بود.
گروه بینالملل- کشورهایایران، اندونزی، برزیل، عراق، اتریش و اسپانیا برای دستیابی به دبیرکلی فائو در انتخابات ژوئناین سازمان با یکدیگر رقابت میکنند.
به گزارش فارس، اندونزی، برزیل،ایران، عراق، اتریش و اسپانیا کشورهایی هستند که در انتخابات ماه ژوئن به دنبال دستیابی به مقام دبیرکلی سازمان جهانی خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) برای دوره زمانی ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ خواهند بود. تحلیلگران انتظار دارند نامزدی از گروه غیرمتعهدها یعنی یکی از ۴ کشورایران، اندونزی، برزیل یا عراق بهاین سمت انتخاب شود.
اندونزی قصد دارد ایندرویونو سوسیلو معاون وزیر رفاه اجتماعی خود را برای کسب این سمت معرفی کند.
ایندرویونو در مصاحبه با جاکارتا پست در مورد چالشهای کنونی فراروی سازمان فائو گفت: تازهترین آمارهای فائو نشان میدهد بیش از ۹۲۵ میلیون نفر از جمعیت جهان در گرسنگی و سوء تغذیه زندگی میکنند. منابع طبیعی جهان به سرعت در حال مصرف و از بین رفتن است. مواد غذایی، انرژی و آب در حال کم شدن و نایاب شدن است.
وی افزود: تغییرات شدید آب و هوایی به خصوص افزایش تولید گازهای گلخانهای، افزایش دمای زمین و ذوب شدن یخهای قطبی و افزایش سطح آب دریاها به شدت محیط زیست جهان را تهدید میکند. طی سالهای آینده مهمترین هدف جهانی باید تامین مواد غذایی لازم برای جمعیت کره زمین باشد تا همه افراد در همه کشورها بتوانند به راحتی و آسانی مواد غذایی اولیه و مورد نیاز خود را به دست آورند.
نامزد اندونزی برای مقام دبیرکلی فائو در خصوص راههای تامین امنیت مواد غذایی در جهان گفت: همه کشورهای عضو فائو باید با اتخاذ سیاستهای هماهنگ و ارتقای سطح همکاریهای مشترک میزان تولید مواد غذایی و محصولات کشاورزی خود را افزایش دهند. کشورهای عضو فائو باید علم، دانش و تجربه خود را در زمینه تولید محصولات کشاورزی در اختیار یکدیگر قرار دهند. با توجه به افزایش چشمگیر رشد مصرف انرژیهای فسیلی و تجدیدناپذیر باید افزایش مصرف انرژیهای تجدید پذیر و پاک در جهان توسعه یابد. جامعه جهانی باید دستیابی به امنیت غذایی را طی سالهای آینده در اولویت قرار دهد.
وی در مورد اصلاح سیاستهای فائو نیز گفت: سازمان فائو باید تبدیل به یک سازمان شفاف تر با بوروکراسی کمتر غیرمتمرکز و با کارآیی و بهرهوری بالاتری شود. فائو باید تمرکز بیشتری بر سیاستهای مربوط به امنیت غذایی و سیاستهایی که مربوط به بخش کشاورزی، ماهیگیری، جنگلداری، بیو انرژی، تغییرات آب و هوایی و مدیریت منابع طبیعی داشته باشد. منابع مالی فائو نیز باید به صورت کاملا شفاف و با کارآیی بیشتر مدیریت و هزینه شود.
ایندرویونو در پاسخ به پرسشی در مورد نظر وی در خصوص سایر نامزدهای احرازاین مقام گفت: من در جایگاهی نیستم که در خصوص سایر نامزدها اظهار نظر کنم ولی فکر میکنم خیلی از کشورها از نامزد شدن اندونزی برای احرازاین مقام به هیجان آمدهاند. مدیریت فائو نیازمند تجربه، مهارت و تخصصهای لازم است. من امیدوارم اندونزی شانس بالایی برای احراز این مقام داشته باشد.
ارسال نظر