نظر مشتریان در مورد حضور مجدد پژو
گروه خودرو: روز گذشته یکی از رسانههای کشور که ید طولایی در مخالفت با حضور مجدد شرکت خودروسازی پژو در ایران دارد با تهیه گزارشی، بار دیگر به انتقاد از فعالیت پژو در ایران پرداخت، اما این بار از زبان مشتریان این موضوع را مطرح کرد.
در این گزارش عنوان شده که شرکت خودروسازی پژو در حالی برای تولید دوباره محصولاتش به ایران بازگشته که برآیند نظرات مردم از مخالفت آنها با حضور دوباره این شرکت فرانسوی در کشورمان حکایت دارد. گزارش مذکور، اما براساس یک نظرسنجی در برنامه ویژه اقتصادی صدا و سیما تهیه شده و به استناد این برنامه مردم را مخالف حضور مجددپژو خوانده است.
گروه خودرو: روز گذشته یکی از رسانههای کشور که ید طولایی در مخالفت با حضور مجدد شرکت خودروسازی پژو در ایران دارد با تهیه گزارشی، بار دیگر به انتقاد از فعالیت پژو در ایران پرداخت، اما این بار از زبان مشتریان این موضوع را مطرح کرد.
در این گزارش عنوان شده که شرکت خودروسازی پژو در حالی برای تولید دوباره محصولاتش به ایران بازگشته که برآیند نظرات مردم از مخالفت آنها با حضور دوباره این شرکت فرانسوی در کشورمان حکایت دارد. گزارش مذکور، اما براساس یک نظرسنجی در برنامه ویژه اقتصادی صدا و سیما تهیه شده و به استناد این برنامه مردم را مخالف حضور مجددپژو خوانده است. در این نظرسنجی این پرسش مطرح شده که اگر خودروسازان ایرانی بخواهند همکار خارجی انتخاب کنند، به نظر شما برای مذاکره و عقد قرارداد، خودروسازان کدام کشور در اولویت قرار دارند؟ و برای پاسخ نیز گزینههای ۱- آلمان ۲- چین ۳- ژاپن ۴- کره و ۵- فرانسه تعیین شده است. در پایان این نظرسنجی مشخص شد ۶۴ درصد از شرکتکنندگان، خودروسازان آلمانی را بهعنوان اولویت خودروسازان ایرانی برای عقد قرارداد انتخاب کردند. همچنین ۸۵/ ۱۶ درصد از شرکتکنندگان ژاپن، ۳۱/ ۶ درصد کره جنوبی و ۱۴/ ۷ درصد فرانسه را انتخاب کردند. به گفته این رسانه، پایینترین میزان رأی شرکتکنندگان ایرانی در این نظر سنجی هم به خودروهای چینی رسید و ۶۹/ ۵ درصد از شرکتکنندگان به چین رأی دادند. هر چند در این نظرسنجی از میان پنجکشور، فرانسه در رتبه سوم قرار گرفته اما به اعتقاد این رسانه با استناد به این برنامه تلویزیونی جامعه آماری هدف در این نظرسنجی، روی خوشی به بازگشت پژو به ایران نشان نداده است.
قصد حمایت از بازگشت مجدد پژو به ایران را نداریم و هنوز بر این باوریم که این شرکت فرانسوی با ترک کشورمان، ایران خودرو و مشتریان را از خود ناامید کرد، اما نکته قابلتوجه این است که مشتریان در ایران بهدلیل انحصاری که در صنعت خودرو حاکم است همیشه به دنبال خودرویی با کیفیت بودند، کیفیتی که خودروسازان طی یک دهه گذشته نتوانستند به آن پاسخ مثبتی دهند.در این بین همکاری پژو با ایران اگر چه سود مشترکی برای هر دو طرف داشت، اما در اولویت قراردادن کیفیت و جلب رضایت مشتریان داخلی از زمره وظایف اصلی شرکت داخلی بود. این شرکت باید کیفیت را از شرکت فرانسوی طلب میکرد. در هر حال اگر فریادهای مخالفت با حضور مجدد پژو در ایران طی یک دهه گذشته بر سر کیفیت خودروهای این برند بلند میشد شاید سرانجام همکاری این دو شرکت به این نقطه منتهی نمیشد. در آن زمان هم مردم در رسانههای سراسری بهنوعی صدای انتقاد خود نسبت به کیفیت خودروهای ارائه شده توسط این شرکت فرانسوی را به گوش مسوولان میرساندند ولی جدیتی که این روزها در ممانعت از ورود مجدد پژو به ایران میشود در آن روزها برای رسیدن مردم به خواسته شان نمیشد.
ارسال نظر