فخرفروشی مرکبهای چند صدمیلیونی در خیابانهای تهران
اگر هنوز پیکان مدل ۴۶، خودروهای آمریکایی و انگلیسی۶۰، ۵۰سال گذشته با قیمت کمتر از ۷۰۰هزار تومان، بله اشتباه نخواندید کمتر از ۷۰۰هزار تومان در سطح شهر میخرامند، در این شهر هستند خودروهایی که فقط هزینه نقل و انتقال آن بیش از ۲ تا ۳میلیون تومان است. به گزارش خبرگزاری فارس، در کنار هم قرار گرفتن این خودروها پشت چراغ قرمز چه منظرههای جالبی در این شهر ایجاد میکند.اگر در تهران هنوز هستند پیکانهای اولیه که درهای آن با طناب بسته میشود و راننده برای ترمز گرفتن پا به زمین میکشد، یا مجبور است برای روشن کردن آن سیمهای درآمده از دل و روده ماشین را به هم وصل کند، خودروهای دیگری را هم میتوان دید که بدون سویچ و فقط با کارتهای الکترونیکی مخصوص روشن میشوند و دنگ و فنگ خاص خود را دارند.
برای دیدن چنین صحنههایی چه جایی بهتر از شمیران، هوای سرد و دلچسب شمال شهر و خیابانهایی که از موتور سیکلت ۲۰۰هزار تومانی گرفته تا بنز کلاس (رده) اس ۲۰۰ مدل ۲۰۰۷ که به ارزش ناقابل ۲۰۰میلیون تومان در آنها رفت و آمد میکنند.
اگر بهای یک دستگاه پراید ۷میلیون تومان در نظر گرفته شود، یک دستگاه بنز کلاس اس به اندازه قیمت ۳۰ دستگاه پراید ارزش دارد.
از ابتدای خیابان شریعتی که سرازیر شویم، نمایشگاههای خودرو کمکم ظاهر میشوند، دیگر نشانی از پیکان در این نمایشگاهها نیست، در عوض بنز کلاس اس S ساخت سال ۲۰۰۷ آلمان به ارزش ۲۰۰میلیون تومان، بنز کلاس بی B مدل ۲۰۰۷ ساخت آلمان به قیمت ۷۰میلیون تومان، پرادو ۶ سیلندر ساخت شرکت تویوتا ژاپن به قیمت ۶۳میلیون تومان و سایر خودروهای گران (البته از نظر طبقه متوسط وگرنه برای برخی از افراد خیلی هم ارزان است)، در نمایشگاههای شمال شهر به چشم میخورد.
سواران مرکبهای گران چه کسانی هستند؟
از متصدی نمایشگاهی میپرسیم چه کسانی مشتری خودروهای گرانقیمت شما هستند؟ در پاسخ میگوید: ورزشکاران، پزشکان، مهندسان و بازرگانان.
ساعد ربیعی در پاسخ به این پرسش که خودروی بنز داخل مغازه چند است؟ میگوید: این بنز مال مشتری است، از دبی خریده، از طریق گمرک وارد کرده، به نمایشگاه آورده و گفته به قیمت ۷۰میلیون تومان برایش بفروشیم.
ربیعی در مورد قیمت خرید خودرو در دبی اظهار بیاطلاعی کرد و گفت: قیمت داخلی عرف دارد، حدود ۷۰میلیون تومان قیمت بنز کلاس B است.
وی میگوید: هزینه بنگاهی بابت فروش خودرو یکدرصد قیمت خودرو یعنی ۷۰۰هزار تومان است به طور مساوی از خریدار و فروشنده میگیریم، ولی هزینه محضر برای انتقال رسمی سند که حدود ۲میلیون تومان است، برعهده فروشنده است.
پولداران «وز وزی»
این بنگاهدار در مورد سهم بنگاه در فروش خودروهای گرانقیمت میگوید: خریداران این خودروها که معمولا افراد پولدار هستند، در پرداخت بهای خودرو خیلی دست و دل بازند، ولی هنگام پرداخت حق بنگاهی انگار دستشان رعشه میگیرد، خیلی سخت پول میدهند.
بنگاهدار گفت: چون برخی پولدار هستند، دلیلی نمیشود که پول بنگاه را خوب بدهند، اصطلاحا برخی از آنها خیلی «وز» (خسیس) هستند، خیلی بد کمیسیون بنگاهدار را میپردازند.
خودروهای گران میهمانان یک ماهه نمایشگاه
ربیعی در مورد مدت توقف خودروهای گران در بنگاه، گفت: این خودروها به طور میانگین بین ۲۰ تا ۶۰ روز در نمایشگاه توقف دارند و ممکن است به فروش برسد یا صاحبش آن را ببرد.
ربیعی افزود: اگر خودرو به فروش برسد که سهم بنگاهی دریافت میکنیم، ولی اگر فروش نرفت هیچ هزینهای از مالک آن دریافت نمیشود.
مشتری خودروی گران راننده شخصی ندارد
ربیعی بنگاهدار در پاسخ به این که آیا متقاضیان خودروی گران، راننده شخصی دارند؟ گفت: این مشتریان، خود سوار خودرو میشوند، راننده شخصی ندارند.
وی افزود: تمام خودروهای گران نمایندگی فروش و تعمیرگاه اختصاصی دارند، برای تامین قطعات یدکی مشکلی ندارند، همچنین همه این خودروها چون از گمرک ترخیص شدهاند، بیمه کامل شخص ثالث دارند.
خودروهای شاسی بلند را بیمه بدنه نمیکنند
یکی از خریداران خودروی پرادو می گوید: این خودرو بیمه شخص ثالث دارد، ولی چون شاسی بلند است، نیازی به بیمه بدنه آن نیست.
وی می افزاید: بیمه بدنه خودروهای گران بستگی به قیمت خودرو فرق دارد.
ارسال نظر