سیاست کلی پارس خودرو برای حفظ و افزایش سهم بازار در کنار رقبای موجود و جدید، تقویت شبکه خدمات پس از فروش به عنوان مهم‌ترین عامل رقابتی است. عبدا... بابایی مدیرعامل شرکت گسترش خدمات پارس خودرو، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری موج، با بیان این مطلب، آغاز مسیر تاریخی ارائه خدمات به خودروهای تولیدی پارس خودرو را از خودروهایی نظیر آریا و جیپ دانست که در ادامه به پاترول، ماکسیما و در نهایت به مگان رسیده است.

وی ایجاد و توسعه شبکه گسترده نمایندگی‌های فروش و خدمات پس از فروش را با در نظر گرفتن پارامترهایی نظیر حوزه جغرافیایی، دسترسی آسان، ‌پیش‌بینی حضور در بازارهای بالقوه داخلی و ارائه خدمات در کمترین زمان و با هدف ایجاد اشتغال در مناطق مختلف از طریق شناسایی و جذب سرمایه‌گذاری‌های خصوصی در مناطق مورد نظر را از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این شرکت در راستای شبکه خدمات مناسب پس از فروش دانست.

بابایی در خصوص مهم‌ترین فعالیت‌های این شرکت افزود: سه محور وجود شبکه خدمات پس از فروش، تامین و توزیع قطعات یدکی را از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این شرکت اعلام کرد.

مدیرعامل گسترش خدمات پارس خودرو با توجه به اینکه مزیت وجود شبکه گسترش خدمات پارس خودرو در مقایسه با خودروهای جدید وارداتی عامل مهمی در سیاستگذاری‌های آتی شرکت است، ادامه داد: هم اکنون این شرکت دارای ۱۲۰ نمایندگی و ۲۶ عاملیت تخصصی تعمیراتی است.

بابایی با توجه به اینکه در سال گذشته برای اولین بار در ایران قبل از ورود خودرو به بازار، نمایندگی‌ها و مراکز خدمات پس از فروش آن تجهیز شد،‌ متذکر شد: طی سال ۸۵ شاهد تجهیز و استانداردسازی نمایندگی‌های منتخب براساس استاندارد جهانی رنو به منظور ارائه خدمات به خودروی مگان قبل از ورود خودرو به بازار بودیم.

مدیرعامل گسترش خدمات پارس خودرو ارتقاء کیفیت خدمات در سطح نمایندگی‌ها، تامین قطعات با قیمت مناسب برای شبکه، بهینه‌سازی فرآیند تامین و توزیع قطعات از طریق اجرای پروژه ارسال سریع،‌ تسهیل و تسریع در تبادل اطلاعات در شبکه نمایندگی‌ها، شناسایی و توسعه فرصت‌های خدماتی و تجاری برای حفظ و تقویت شبکه از نظر اقتصادی مانند مجوز فروش و خدمات خودروهای جدید برای شبکه نمایندگی‌ها و ... را مهم‌ترین برنامه‌های آینده این شرکت اعلام کرد.