ایسنا- مدیر طرح جایگزینی مسافربرهای شخصی با اشاره به اتمام مرحله اول اجرای طرح گفت: کارت سوخت حدود ۸‌هزار مسافربر شخصی مدل ۸۱ به بالا که در این مرحله شرکت نکرده و نسبت به تبدیل خودرو خود اقدام نکرده‌اند، ابطال می‌شود.

هاشمی افزود: با اتمام مرحله اول طرح جایگزینی مسافربرهای شخصی بیش از از ۲۵هزار مسافربر شخصی مدل ۸۱ به بالا با همکاری پلیس راهور ناجا و سازمان‌های تاکسیرانی به تاکسی تبدیل شدند که از این تعداد حدود ۹‌هزار دستگاه تنها سهم تهران بوده است. وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با مرکز شماره‌گذاری راهور ناجا گفت: بر این اساس آن دسته از مسافربرهای شخصی ساماندهی شده مدل ۸۱ به بالا که رنگ خودروی خود را تغییر داده ولی تا کنون موفق به تعویض پلاک خود به تاکسی نشده‌اند، این هفته می‌توانند برای تعویض پلاک به مراکز شماره‌گذاری ناجا مراجعه کنند. وی افزود: این دسته از مسافربرهای شخصی می‌توانند با معرفی‌نامه تاکسیرانی و فروش خودروی خود و پرداخت مابه‌التفاوت مبلغ فروش خودرو و تاکسی مورد علاقه نسبت به دریافت فوری تاکسی خود اقدام کنند.

مدیر طرح جایگزینی مسافربرهای شخصی گفت: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده مبلغ هر دستگاه پراید تاکسی دوگانه‌سوز ۶میلیون و ۶۰۰هزار تومان، سمند EL دوگانه‌سوز ۹میلیون و ۹۰۰هزار تومان، پژو روآ دوگانه‌سوز ۷میلیون و ۷۰۰هزار تومان و پژو ۴۰۵ دوگانه‌سوز ۱۱میلیون و ۳۰۰هزار تومان تعیین شده است که به صورت فوری تحویل می‌شود.

وی با اشاره به این که تسهیلات بانکی هنوز برای این دسته از مسافربرهای شخصی فراهم نشده است، افزود: در عین حال ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت در تلاش است تا تسهیلات بانکی برای اجرای مرحله دوم طرح ساماندهی مسافربرهای شخصی فراهم کند ولی توصیه ما این است که مسافربرهای شخصی مدل ۷۳ تا ۸۰ منتظر تسهیلات نمانده و در طرح نقدی شرکت کنند.