شماره روزنامه ۶۰۳۰
|

  • سرنوشت همکاری‌های ایران و روسیه چه می‌شود؟

    دنیای اقتصاد: ظهر روز سه‌شنبه برخی خبرگزاری‌ها از جمله رویترز به نقل از خبرگزاری دولتی روسیه از تعلیق توافق‌نامه جامع همکاری میان ایران و روسیه به دلیل مشکلاتی که از سوی ایران وجود دارد، خبر دادند. خبری که کمتر از یک ساعت بعد، از سوی سفیر ایران در مسکو تکذیب شد. کاظم جلالی سفیر ایران در فدراسیون روسیه گفت: مطلبی که اخیرا در خصوص معطل ماندن توافق‌نامه همکاری میان ایران و روسیه از سوی طرف ایرانی منتشر شده کذب است، روز دوشنبه لاوروف و باقری پیگیر امضای هرچه سریع‌تر این توافق‌نامه بودند.
  • پالس آرامش پزشکیان

    اولین برنامه تلویزیونی پزشکیان با واکنش‌های متفاوت و بعضا متناقض مواجه شد. برخی آن را کمتر از حد انتظار دانستند و برخی دیگر از محتوای آن دفاع کردند. شنیده‌های «دنیای‌اقتصاد» نیز از محافل خصوصی اصلاح‌طلبان حکایت از آن دارد که پزشکیان به‌صورت عامدانه با لحن ملایم در این برنامه ظاهر شده بود تا سیگنال آرامش به طرف مقابل منتقل کند. دکتر قهرمان‌پور نیز در ستون کمپین‌شناسی که از امروز در صفحه۸ به‌صورت مرتب منتشر می‌شود بر این مساله تاکید کرد که این سخنرانی از منظر کمپینی ضعیف نبود.
  • صلحی که همه صلح‌ها را برباد می‌دهد

    دنیای اقتصاد: پل پیلار در مطلبی برای اندیشکده کوئینسی به احتمال گام برداشتن عربستان سعودی به سمت هسته‌‌‌ای شدن و ارائه کمک ایالات متحده به آن پرداخت و نوشت یک مورد قابل قبول را می‌توان برای عربستان سعودی نام برد که این کشور برای برخی از نیازهای انرژی خود به انرژی هسته‌‌‌ای روی بیاورد؛ این پادشاهی در حال حاضر از نفت یا گاز برای تولید ۹۹‌درصد نیروی الکتریکی خود استفاده می‌کند. این کشور یک‌چهارم تولید نفت خود را برای آن و سایر مصارف داخلی مصرف می‌کند.
  • تکذیب منتفی‌شدن ویکند ۲روزه

    دنياي اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی تهران روز گذشته خبر داد که نظر هیات عالی نظارت نه تنها مخالفت با تعطیلی شنبه که اساسا مخالف با افزایش تعطیلات آخرهفته بود. در این هیات مورد تاکید قرار گرفت که پنج‌شنبه هم جزئی از تعطیلات رسمی کشور نیست؛ اما نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» این خبر را تکذیب کردند.
  • از سوسیال دموکراسی پزشکیان تا عمومی کردن شرکت نفت قاضی‌زاده

    دکتر رحمن قهرمان‌پور/تحليلگر انتخابات و سياست خارجي
    بی‌تردید مهم‌ترین اتفاق انتخاباتی روز دوشنبه حضور پزشکیان در تلویزیون بود. او در این حضور انتظار اصلاح‌طلبان را برآورد نکرد. برخی‌ها معتقدند میل به رای ندادن در جامعه چنان زیاد است که او باید به سرعت فضا را دو قطبی کند.
  • چرا سعودی‌ها چین را دوست دارند؟

    دنیای اقتصاد: پل پیلار در مطلبی برای اندیشکده کوئینسی به چشم‌‌‌‌‌‌‌‌‌انداز انعقاد توافق امنیتی بین عربستان سعودی و ایالات متحده آمریکا پرداخت و نوشت: محمد بن‌سلمان یک حاکم اقتدارگراست که هیچ‌گونه حسن همراهی ایدئولوژیک با دموکراسی غربی احساس نمی‌‌‌کند. اگرچه به لحاظ فکری ممکن است با دولت‌‌‌های خارجی در مورد نحوه حکمرانی اشتراک نظر داشته باشد اما در عمل همراه با سایر رژیم‌های اقتدارگراست.
  • جنجال آلبوم‌های قبله‌عالم

    دنیای اقتصاد: آلبوم‌های قبله عالم باز هم جنجال به پا کردند. چه پنج سال پیش که دو تا از آنها مفقود شد و چه حالا که ۳ هزار و ۲۰۰ زن و مرد و بنای قاجاری از حصر کاخ گلستان آزاد و وارد فضای وب شدند. این چهره‌ها و بناها از میان ۷۶ آلبوم بیرون آمدند و توانستند نظر بسیاری را حتی در فضای انتخابات ریاست‌جمهوری جلب کنند.
  • اولین حضور رسمی ایران در بریکس

    دنیای‌اقتصاد: نشست وزرای خارجه بریکس صبح روز دوشنبه ۱۰ ژوئن در نیژنی نووگورود روسیه آغاز به کار کرد.این اولین حضور رسمی ایران در سطح وزیر خارجه پس از پیوستن به این بلوک اقتصادی در ژانویه ۲۰۲۴ است. سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یکشنبه شب برای شرکت در نشست وزرای خارجه کشورهای عضو گروه بریکس به روسیه رفت و دیروز دوشنبه در این نشست شرکت کرد.
  • واکنش سخنگو به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس

    دنیای‌اقتصاد: سخنگوی وزارت امور خارجه به برخی مفاد بیانیه وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس واکنش نشان داد. به گزارش «ایسنا»، ناصر کنعانی برخی مفاد مرتبط با ایران در بیانیه پایانی یکصد و شصتمین نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس در دوحه را غیرسازنده و بی‌‌‌حاصل توصیف کرد. کنعانی بند مربوط به جزایر ایرانی خلیج فارس را مردود دانست و تاکید کرد جزایر سه‌گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، جزء لاینفک و ابدی خاک جمهوری اسلامی ایران است.وی افزود؛ جمهوری اسلامی ایران هرگونه ادعایی در خصوص جزایر سه‌گانه یادشده را دخالت در امور داخلی و قلمرو سرزمینی خود دانسته و آن را به شدت محکوم می‌کند.
  • ۲ ویژگی پاستورنشینی

    دنياي اقتصاد: دو نماینده مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» به شاخصه‌های رئیس‌جمهور آینده کشور اشاره کردند و بر لزوم داشتن «تجربه» و «ومیانه‌روی» تاکید کردند. این ویژگی‌ها با توجه به شرایط ویژه کشور و مشکلاتی همچون ناترازی‌ها، تورم و کسری بودجه و مسائل خارجی از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر