ضریب نفوذ بیمه به ۱/۸۶ درصد رسید
ایرنا: بیمه مرکزی اعلام کرد طبق نتایج یک طرح مطالعاتی، میزان ضریب نفوذ بیمه برای سال ۹۳ معادل ۸۶/ ۱ درصد است که نسبت به سال ۹۲، رشد داشته است.
در این میان سهم بیمههای زندگی از تولید ناخالص داخلی در سال ۹۳ معادل ۱۹/ ۰ و ضریب نفوذ بیمههای غیرزندگی معادل ۶۷/ ۱ درصد است. این شاخص در سال ۹۲ عبارت از ۷۲/ ۱درصد بوده که سهم بیمههای زندگی ۱۵۸/ ۰ و سهم بیمههای غیرزندگی ۵۷۶/ ۱ بوده است. در این پژوهش با توجه به سیر تحولات اقتصادی کشور، گزارش تحلیل کمی و کیفی ضریب نفوذ بیمه برای سال ۹۳ ارائه و روند تغییرات ضریب نفوذ طی بازه زمانی ۹۳ - ۹۰ بررسی شده است.
ایرنا: بیمه مرکزی اعلام کرد طبق نتایج یک طرح مطالعاتی، میزان ضریب نفوذ بیمه برای سال ۹۳ معادل ۸۶/ ۱ درصد است که نسبت به سال ۹۲، رشد داشته است.
در این میان سهم بیمههای زندگی از تولید ناخالص داخلی در سال 93 معادل 19/ 0 و ضریب نفوذ بیمههای غیرزندگی معادل 67/ 1 درصد است. این شاخص در سال 92 عبارت از 72/ 1درصد بوده که سهم بیمههای زندگی 158/ 0 و سهم بیمههای غیرزندگی 576/ 1 بوده است. در این پژوهش با توجه به سیر تحولات اقتصادی کشور، گزارش تحلیل کمی و کیفی ضریب نفوذ بیمه برای سال 93 ارائه و روند تغییرات ضریب نفوذ طی بازه زمانی 93 - 90 بررسی شده است. در این تحقیق، علاوهبر محاسبه ضریب نفوذ بیمه، ضریب نفوذ مجموع بیمههای بازرگانی و بیمههای سازمان تامین اجتماعی نیز محاسبهشده و مورد تحلیل قرار گرفته است.
همچنین برآورد ارزش افزوده صنعت بیمه و سهم آن از کل ارزش افزوده اقتصاد داخلی نیز ارائه شده است. بر اساس نتایج این طرح، روند افزایشی شاخص ضریب نفوذ اسمی طی سالهای ۹۰ تا ۹۳ نشان میدهد نفوذ بیمه در گردش درآمدها در کشور طی این سالها صعودی و افزایش درآمد صنعت بیمه نسبت به افزایش درآمد کل کشور بیشتر بوده است. بیمههای اجباری از سهم قابلتوجهی در درآمد کل و افزایش آن در صنعت بیمه برخوردار هستند. میزان ضریب نفوذ بیمههای تامین اجتماعی در سال ۹۳ معادل ۰۲/ ۵ درصد محاسبه شده که نسبت به سال ۹۲، رشد قابل توجهی داشته است. همچنین مجموع ضریب نفوذ بیمههای بازرگانی و بیمههای تامین اجتماعی در سال ۹۳ معادل ۸۸/ ۶ درصد ارائه شد. با توجه به ماهیت غیرانتفاعی بیمههای اجتماعی در مقایسه با بیمههای بازرگانی و اجباری بودن این بیمهها، سهم بیمههای سازمان تامین اجتماعی از جذب درآمدهای اقتصادی بهطور محسوسی بیشتر از بیمههای بازرگانی است. در بخش بعدی این طرح، محاسبات تقریبی و برآوردی ارزش افزوده صنعت بیمه (میزان درآمدزایی صنعت بیمه برای اقتصاد ملی) ارائه شده است که نکته قابلتوجه، تفاوت بین ضریب نفوذ بیمه و سهم ارزش افزوده صنعت از کل اقتصاد است.
ارسال نظر