معاون سازمان امور مالیاتی اعلام کرد
پایان تیرماه آخرین فرصت تسلیم اظهارنامه مالیاتی
ایسنا: معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مودیان برای انجام امور مالیاتی خود از تسلیم اظهارنامه تا پرداخت الکترونیکی فقط تا پایان تیر فرصت دارند که در پایگاه الکترونیکی این سازمان ثبتنام کنند. حسین وکیلی با اشاره به اینکه تشکیل پرونده الکترونیکی نخستین گام برای انجام الکترونیکی امور مالیاتی مودیان است، افزود: اگر مودیان در پایگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی ثبتنام و شماره منحصربهفرد دریافت نکنند، امکان ارائه اظهارنامه نخواهند داشت. وی تاکید کرد: مهلت تسلیم اظهارنامههای مالیاتی از طریق پایگاه www.
ایسنا: معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مودیان برای انجام امور مالیاتی خود از تسلیم اظهارنامه تا پرداخت الکترونیکی فقط تا پایان تیر فرصت دارند که در پایگاه الکترونیکی این سازمان ثبتنام کنند. حسین وکیلی با اشاره به اینکه تشکیل پرونده الکترونیکی نخستین گام برای انجام الکترونیکی امور مالیاتی مودیان است، افزود: اگر مودیان در پایگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی ثبتنام و شماره منحصربهفرد دریافت نکنند، امکان ارائه اظهارنامه نخواهند داشت. وی تاکید کرد: مهلت تسلیم اظهارنامههای مالیاتی از طریق پایگاه www.tax.gov.ir طبق قانون ۳۱ تیر و غیرقابل تمدید است و مودیان تا قبل از این تاریخ فرصت دارند در سامانه ثبت نام و شماره منحصربهفرد خود را دریافت کنند.
تاخیر در ارائه صورتحساب معاملات؛ مشمول جرایم سنگین
معاون سازمان امور مالیاتی کشور درباره صورتحساب معاملات موضوع ماده ۱۶۹ مکرر نیز گفت: مودیان باید فهرست معاملات خود را هر سه ماه به سازمان امور مالیاتی ارسال کنند و مهلت ارسال هم یک ماه بعد از پایان هر سه ماه است. وکیلی افزود: بهعنوان مثال مهلت ارسال صورتحساب معاملات فصل بهارتا پایان تیر است. معاون سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اهمیت ارائه فهرست معاملات بر مبنای اطلاعات دقیق و در جهت عدالت مالیاتی و مشارکت مردم در تامین مالیات گفت: تاخیر در ارائه فهرست معاملات، مشمول جرایم سنگین است و قابل بخشودگی هم نیست.
وکیلی با اشاره به نرخ موثر ۲ تا ۳ درصدی مالیات افزود: اگر مودیان صورتحساب معاملات را در زمان مقرر به سازمان امور مالیاتی ارسال نکنند ۱۰ درصد رقم صورتحساب جریمه خواهند شد که بخشودگی هم ندارد و این جریمه سنگینی محسوب میشود. معاون سازمان امور مالیاتی کشور به مودیان توصیه کرد: تکالیف مالیاتی خود را به موقع انجام دهند تا جریمه نشوند. وی درباره وضع مالیاتی فروشگاههای اینترنتی که روز به روز هم در حال گسترش هستند، گفت: فروش اینترنتی نوعی روش فروش یا تبلیغ کالا است.
وکیلی با بیان اینکه در فروشگاههای اینترنتی در فضای مجازی امکان تبلیغ کالا، سفارش و پرداخت فراهم میشود، افزود: همه مراحل در فروشگاههای اینترنتی برای سازمان امور مالیاتی قابل رصد است. وی گفت: کالایی که به روش اینترنتی به فروش میرسد از طریق تولید داخل یا واردات تامین شده است و آمارهای آن موجود است و فقط فضای مجازی بستر معامله را آسانتر کرده است. معاون سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: علاوه بر مزیتهای خرید و فروش اینترنتی کالا، این روش برای مدیریت شهری نیز مفید است و مردم را تشویق میکنیم در صورت حصول اطمینان، با این روش خرید انجام دهند.
ارسال نظر