مجلس پیشگیری دائمی را ممنوع کرد
گروه خبر: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای سیاستهای افزایش جمعیت، دیروز جزئیات طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش رشد جمعیت کشور را تصویب کردند که بر اساس آن همه اعمال جراحی که با هدف پیشگیری دائمی از بارداری انجام میشود، به استثنای موارد مرتبط با تهدید سلامت، ممنوع شد. به گزارش «ایرنا» نمایندگان مجلس، این مصوبه را با ۱۴۳رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۲۳۱ نماینده حاضر در جلسه تصویب کردند. براساس این مصوبه، رعایت نکردن این حکم توسط شاغلان حرفه پزشکی تخلف محسوب میشود و متخلفین متناسب با عمل ارتکابی و تکرار آن به مجازاتهای انتظامی مندرج در تبصره یک ماده ۲۸ قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، مصوب ۱۶ آبان ۱۳۸۳ محکوم میشوند.
گروه خبر: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای سیاستهای افزایش جمعیت، دیروز جزئیات طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش رشد جمعیت کشور را تصویب کردند که بر اساس آن همه اعمال جراحی که با هدف پیشگیری دائمی از بارداری انجام میشود، به استثنای موارد مرتبط با تهدید سلامت، ممنوع شد.به گزارش «ایرنا» نمایندگان مجلس، این مصوبه را با ۱۴۳رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۲۳۱ نماینده حاضر در جلسه تصویب کردند. براساس این مصوبه، رعایت نکردن این حکم توسط شاغلان حرفه پزشکی تخلف محسوب میشود و متخلفین متناسب با عمل ارتکابی و تکرار آن به مجازاتهای انتظامی مندرج در تبصره یک ماده ۲۸ قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، مصوب ۱۶ آبان ۱۳۸۳ محکوم میشوند.
تبلیغ در همه رسانهها ممنوع است
همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رای موافق به ماده ۲ طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش رشد جمعیت کشور، هرگونه تبلیغ درباره پیشگیری از بارداری و کاهش فرزندآوری در همه رسانهها را ممنوع کردند و رسانههای متخلف متناسب با عمل ارتکابی و تکرار آن به مجازاتهای مندرج در ماده ۳۵ قانون مطبوعات مصوب ۲۲/۱۲/۱۳۶۴ محکوم میشوند. همچنین با رای نمایندگان مجلس و از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون، عبارت حداکثر ۳ فرزند از قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳/۶/۱۳۷۰ و همچنین قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸/۷/۱۳۸۶ حذف میشوند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رسیدگی به طرح افزایش نرخ باروری و کاهش رشد جمعیت کشور با ممنوع کردن هرگونه پیشگیری دائمی از بارداری، پزشکان متخلف را به مجازاتهای انتظامی محکوم کردند. البته این طرح در کنار موافقان خود، مخالفان خود را هم دارد. مخالفانی که معتقدند تشویق به بارداری با قانونگذاری و اجبار امکانپذیر نیست و این کار نتیجه معکوسی بهدنبال خواهد داشت. همچنانکه روز گذشته «موید حسینی صدر» در جلسه علنی دیروز مجلس در تذکری آییننامهای گفت: «با طرح افزایش نرخ باروری که امروز به تصویب رسید یک نفر هم به جمعیت کشور اضافه نمی شود.» به گزارش «ایرنا» او با بیان اینکه بدترین کار در مورد یک پدیده خوب، خفیف کردن آن است، افزود: «باید از مشوقها در این زمینه استفاده شود و با بگیر و ببند نمیتوان جمعیت را افزایش داد.»
ارسال نظر