دنیای اقتصاد- دراین سیستم، قرض‌دهنده سکه‌های خود را به صورت قرض‌الحسنه در اختیار بانک قرار می‌دهد و در مقابل، گواهی سکه را دریافت می‌کند و به ازای هر سکه از امتیاز مربوطه برخوردار می‌شود. افرادی هم که به عنوان قرض‌گیرنده و متقاضی، تمایل به گرفتن سکه دارند، در حال حاضر می‌توانند تا ۳ قطعه سکه دریافت کنند. با تاسیس بانک طلا

سپرده‌گذاری طلا امکان‌پذیر شد

طرح قرض‌الحسنه پس‌انداز سکه طلا (بانک طلا) دیروز با افتتاح نخستین حساب برای دکتر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهوری به طور رسمی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از راه اندازی بانک طلا، جهت دادن بخشی از سرمایه‌های راکد خانواده‌ها در مسیر توسعه و اشتغالزایی است. برآوردهای اولیه نشان می‌دهند که بیش از ۱۰۰‌میلیون سکه به عنوان سرمایه‌های راکد در اختیار خانواده‌هاست و تاکنون در مسیر تولید و سرمایه گذاری قرار نگرفته‌اند. همچنین برای نگهداری سرمایه‌های خود ممکن است با مشکلات امنیتی نیز روبه‌رو هستند. در سیستم سپرده‌گذاری قرض‌الحسنه طلا، قرض‌دهنده سکه‌های خود را به صورت قرض‌الحسنه در اختیار بانک قرار می‌دهد و در مقابل، گواهی سکه را دریافت می‌کند و به ازای هر سکه از امتیاز مربوطه برخوردار می‌شود، سکه تمام چهار امتیاز، نیم سکه دو امتیاز و ربع سکه یک امتیاز در هر روز.

سپرده‌گذار می‌تواند در هر لحظه برای بازپس‌گیری مسکوکات خود اقدام کند و همچنین گواهی سکه می‌تواند به عنوان وثیقه دریافت تسهیلات در بانک رفاه مورد استفاده قرار گیرد.در مقابل، افرادی که به عنوان قرض‌گیرنده و متقاضی، تمایل به گرفتن سکه دارند، در حال حاضر می‌توانند تا سه قطعه سکه دریافت کنند. مدت قرض‌گیری یک دوره ۴ماهه خواهد بود که در صورت تایید شعبه تا دو دوره یعنی حداکثر یک سال قابل تمدید است.

قرض گیرنده در قبال هر سکه دریافتی مبلغ ۱۰‌هزار تومان نزد شعب بانک رفاه، حساب سپرده قرض‌الحسنه خواهد داشت و به این ترتیب،‌ در صورت داشتن شرایط لازم از جوایز حساب‌های قرض‌الحسنه ریالی بانک رفاه نیز برخوردار خواهد شد. شرایط قرض‌گیری سکه‌ها عینا مشابه شرایط تسهیلات قرض‌الحسنه بوده و قرض‌گیرنده به ازای دریافت هر سکه تمام بهار آزادی بابت هر دوره ۴ ماهه ۲ هزار تومان کارمزد پرداخت می‌کند.