گروهی از امضاءکنندگان نامه ۵۷ استاد به رییس‌جمهوری در نامه‌ای با عنوان «استقبال از دعوت دفتر ریاست جمهوری» ضمن ابراز خرسندی از فضای به وجود آمده عنوان کردند که با توجه به مفاد نامه به رییس‌جمهوری مناسب است که همکاران اقتصادی دولت ابتدا پاسخ مکتوب خود را به نظرات مطرح شده ارائه کنند. به گزارش ایسنا در این نامه تصریح شده است که با پاسخ کتبی دولت به انتقادهای مطرح شده نکات اشتراک و افتراق‌ها روشن شده و از این طریق زمینه مناسبی برای یک بحث و گفت‌وگوی صریح و سازنده فراهم می‌آید.

نگارندگان این نامه همچنین پیشنهاد کرده‌اند که پس از دریافت پاسخ مکتوب منتقدان‌نامه، هر یک از سر فصل‌های نامه اقتصاد دانان موضوع بحث یک میزگرد تخصصی قرار گیرد.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

«دیروز (سوم تیرماه ۱۳۸۶) برای نویسندگان «نامه ۵۷ استاد اقتصاد»، روز مبارکی بود. از یک سو دفتر ریاست محترم جمهوری اعلام کرد که آماده برگزاری نشستی برای گفت‌وگوی صمیمانه و مستقیم رییس‌جمهور با منتقدان سیاست‌های اقتصادی دولت است و از سوی دیگر در برنامه گفت‌وگوی خبری اخبار ساعت ۲۲ شبکه دوم سیما، یکی از نمایندگان مجلس که در سال گذشته واکنشی غیر قابل انتظار و غیر اخلاقی نسبت به نامه اول اقتصاددانان نشان داده بودند، این بار با بیانی مناسب تر خواستار مناظره با نویسندگان نامه دوم شدند.

ما این دو رویداد را مبارک و برای اصلاح امور مردم بزرگوار این دیار گامی‌به پیش می‌دانیم. تمامی‌هدف نویسندگان نامه اول و دوم در نقد سیاست‌های اقتصادی جاری کشور این بوده است که نکند سیاستمداران کشور با احساس استغنا نسبت به سایر دیدگاه‌ها و با به هیچ انگاری تجارب پر هزینه گذشته این دیار و با نادیده گرفتن انباشت‌های دانش و تجربه بشری، دست به انتخاب‌ها و سیاست‌هایی بزنند یا در تداوم برخی سیاست‌های جاری به گونه ای پای بفشارند که تجارب پرهزینه دیگری بر دوش اقتصاد خسته و بیمار کشور تحمیل کنند. ما در پاسخ به اطلاعیه دفتر ریاست محترم جمهوری اعلام می‌کنیم، همان گونه که در دو نامه یاد شده نیز یادآور شدیم، آماده‌ایم تا تمامی‌ظرفیت فکری و تجارب جمعی خویش را در خدمت تصمیم سازی و سیاست گذاری اقتصادی کشور قرار دهیم. دانش و تجربه خویش را مدیون این ملتیم و جز بهروزی آنان آرزویی نداریم. بنابراین آماده‌ایم تا در هر مساله‌ای که دولت محترم مقتضی بداند تجربه و دانش خود را، بدون هیچ چشم داشتی در خدمت اصلاح سیاست‌های اقتصادی قرار دهیم.

بر این اساس، از دعوت ریاست جمهوری استقبال به عمل آورده و برای تبادل نظر در فضای سالم و سازنده آمادگی خود را اعلام می‌داریم.

اکنون که گروهی از اقتصاددانان کشور نظرات خود را به صورت مکتوب و تفصیلی و روشن بیان کرده‌اند، از همکاران اقتصادی دولت محترم انتظار می‌رود پاسخ مکتوب خود را به نظرات مطرح شده در نامه ارائه فرمایند تا نکات اشتراک و افتراق روشن شود و از این طریق زمینه مناسبی برای یک بحث و گفت‌وگوی صریح و سازنده فراهم آید. در پاسخ به درخواست رسانه ملی برای شرکت در مناظره حضوری ضمن استقبال از این دعوت یاد آور می‌شویم: از آنجا که مباحث مطرح شده در نامه اقتصاددانان موضوعات متعدد تخصصی را در بر می‌گیرد که بررسی علمی‌ هر یک از آنها نیازمند بحث تخصصی و وقت کافی است، بنابراین پیشنهاد می‌شود پس از دریافت پاسخ مکتوب منتقدان‌نامه، هر یک از سر فصل‌های نامه اقتصاددانان موضوع بحث یک میز گرد تخصصی قرار گیرد و با دعوت از متخصصان ذی‌ربط، امکان طرح دقیق مسائل و تحلیل علمی‌ آنها فراهم شود.