نگاه سوم- در پی جلسه مشترک معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل و هیات‌مدیره خانه سینما، مقرر شد کمیته کارشناسی متشکل از احمدرضا درویش، ناصر شفق، مرتضی شایسته، منوچهر محمدی، محسن آقا علی‌اکبری، حبیب‌ا.... کاسه‌ساز، محمدمهدی دادگو، محمد بزرگ‌نیا و ابوالحسن داوودی مسوولیت پیگیری و کارشناسی بحث تهیه‌کنندگی سینمای ایران را بر عهده گرفتند. براساس این نشست محمدرضا جعفری جلوه و رضا میرکریمی، توافق شد.

شورایی برای ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه‌ای با حضور نمایندگان معاون سینمایی، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و مدیرعامل خانه سینما تشکیل شود تا طرحی را برای حل موضوع تهیه‌کنندگی در شرایط حاضر برای صیانت از سینمای ملی و ارتقای مستمر آن ارائه داده شد. طبق اعلام خانه‌ سینما در قسمتی از این طرح آمده است: «صیانت از سینمای ملی و ارتقای مستمر آن از زمره ضروری‌ترین وظایف آحاد جامعه اصناف سینمای کشور و معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی است،بدیهی است که خانه سینما ودست‌اندرکاران سینمای ملی وظیفه خود می‌دانند که بیشترین تلاش برای تحقق چنین هدفی را به منصه ظهور رسانند. از جمله اصلی‌ترین ارکان «سینمای ملی» رکن تهیه‌کنندگی است. اهمیت تهیه‌کننده در بستر سینمای ملی به عنوان مهم‌ترین عنصر فرهنگی، مدیریتی تنظیم‌کننده منابع و مصارف فیلم‌سازی شناخته شده و می‌تواند مستقیما بر ارتقا یا تنزل «سینمای ملی» از وجوه مختلف فرهنگی، اقتصادی، صنفی و ... تاثیر بگذارد. از دیر باز تاکنون به ویژه در مقاطع سرنوشت‌ساز برای «سینمای ملی» اختلاف عقیده و سلیقه در نقش «تهیه‌کنندگی» در موارد و موضوعات صنفی آن انشقاق و انشعاباتی فراهم آورده که در نتیجه آسیب و ضایعاتی را برای مجموعه سینمایی کشور موجب شده است.

متاسفانه چندی است که این عارضه مجددا بروز یافته و می‌تواند آثار فرهنگی منفی بسیاری در کل مناسبات سینمایی پدید آورده و عملا شمولیت فراگیر و قدرتمند تهیه‌کنندگی را مخدوش‌سازد».