کارشناسان شرکت ژاپنی تولیدکننده نرم‌افزارهای ضدویروس «ترند مایکرو»، از شناسایی یک شبکه زیرزمینی حراج جدیدترین کدهای نرم‌افزاری مخرب توسط هکرها خبر می‌دهند. به گزارش سایت اینترنتی «پی‌سی‌مگزین»، در این حراجی زیرزمینی و مخفی، هکرها انواع جدیدترین کدهای نرم‌افزاری مخرب خود را ارائه می‌کنند و به طور مثال به تازگی کد نرم‌افزاری ویژه نفوذ به رایانه‌ها از طریق یک ایراد امنیتی موجود در سیستم‌عامل جدید

«ویندوز‌ ویستا»، در این حراجی به قیمت ۵۰هزار دلار به فروش رفته‌است.

«ریموند جینز»، مدیر فناوری «ترند مایکرو»، اعلام کرد: این کدهای مخرب نرم‌افزاری بسته به میزان شهرت نرم‌افزارهایی که آنها را هدف قرار می‌دهند و نیز میزان کارآیی آنها، معمولا بین ۲۰هزار دلار تا ۳۰هزار دلار به فروش می‌رسند.

همچنین نرم‌افزارهای مخرب کوچک موسوم به «تروجان» و یا «بات» که رایانه‌های کاربران را به ماشین‌های ارسال انبوه ایمیل‌های تبلیغاتی بدل می‌کنند نیز در همین حراجی به قیمت حدود ۵هزار دلار به فروش می‌روند.

کارشناسان عقیده دارند کشف جدید شرکت «ترند مایکرو» بیانگر ارزش اقتصادی اطلاعات هکرها در رابطه با ضعف‌های امنیتی نرم‌افزارهای پرکاربر است.

به گفته «جینز»، در حال حاضر میزان پول مبادله شده در بازار زیرزمینی نرم‌افزارها و کدهای مخرب احتمالا از میزان پول مبادله شده در بازار قانونی نرم‌افزارهای امنیتی و ضدویروس، بیشتر است و درآمد هکرها از درآمد شرکت‌های سازنده نرم‌افزارهای ضدویروس بالاتر رفته‌است.

همچنین در این بازار زیرزمینی و غیرقانونی، شماره رمز کارت‌های اعتباری سرقت شده در اینترنت به قیمت ۵۰۰دلار به فروش می‌رسند و سایر اطلاعات شخصی کاربران نظیر اسم ‌رمزها و کلمات عبور، شماره حساب‌ها، شماره‌های تامین اجتماعی، آدرس و تاریخ تولید که می‌توانند برای مقاصد مختلف مورد سوء‌استفاده قرار بگیرد، به قیمت بین ۷ تا ۳۰۰دلار خرید و فروش می‌شوند.