معاون دادستان تهران تاکید کرد که در صورت شکایت شهروندان از موارد کپی سیم‌کارت تلفن‌همراه، این موارد در دادسراها مورد پیگیری قرار می‌گیرد. محمود سالارکیا در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان،با اشاره به مساله کپی سیم‌کارت‌های تلفن‌همراه در کشور، گفت: این مساله مربوط به بحث حقوق اشخاص و استفاده از «من غیر حق» یعنی استفاده از ابزار دیگران است که در صورت وجود شاکی این مساله در دادسرا‌های نواحی قابل پیگیری و رسیدگی است.

وی افزود: هر سیم‌کارت اصلی دارای سند رسمی است که از سوی نمایندگی‌های مجاز فروش تلفن‌همراه به خریداران ارائه می‌شود، بنابراین توصیه‌ها به مردم عزیز کشورمان این است که تنها در صورت دریافت سند، اقدام به خرید کنند و هم در صورتی که افرادی با پدیده کپی سیم‌کارت‌های تلفن‌همراه مواجه شدند می‌توانند علیه فروشندگان اقامه دعوی کنند و به دادسرا مراجعه کنند تا در مورد رسیدگی به شکایت‌ها اقدام شود.

معاون دادستان تهران در ادامه با هشدار نسبت به خرید کپی سیم‌کارت‌های تلفن‌همراه در کشور، اظهار داشت: مردم می‌توانند با درخواست سند سیم‌کارت‌ها از فروشندگان و نمایندگای‌های مجاز از دریافت سیم‌کارت‌های جعلی مصون بمانند.

سالارکیا با بیان این که این مساله یک بحث حقوقی اشخاص است، ادامه داد: مجازات عاملان این نوع تخلفات نیز حق اشخاص به شمار می‌رود، یعنی ممکن است این مساله تنها در خصوص چند نفر باشد که با رضایت شاکی مساله حل شود بنابراین نمی‌توان به آن جنبه مجرمانه اطلاق کرد.