دکتر موسیغنینژاد:
تغییر ساختار سازمان مدیریت، اخلال در سیستم اقتصاد کشور است
با ابلاغیه اخیر رییسجمهوری سازمان مدیریت که یک حامی کارشناسی در کشور است، تبدیل به یک مرکز سیاسی میشود که تاثیر منفی را به اقتصاد کشور و نظام بودجهریزی وارد میکند. دکتر موسی غنینژاد، در گفتوگو با «ایسنا»، درباره بحث واگذاری اداره سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها به استانداریها، گفت: این اقدام امر مثبتی نیست و کار غیرعادی و غیرکارآمدی خواهد بود و این اقدام به غیر از ایجاد مساله و مشکل برای کشور نتیجه دیگری نخواهد داشت.
وی ادامه داد: بخش اعظم سازمان بودجه به تخصیص منابع و برنامهریزی سازماندهی منابع اقتصادی است و به طور کلی این ادغام امر مثبتی نیست و باید از آن اجتناب کرد و این الحاق اختلال جدی و اساسی را در سیستم مدیریتی و اقتصادی کشور وارد میکند.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه این تغییر و تحولات در سازمان مدیریت و برنامهریزی در وسط سال بر نظام بودجهریزی و اقتصاد کشور ضربه وارد میکند، عنوان کرد: این مساله به شدت وضعیت اقتصادی کشور را آشفته میسازد و این هزینه کردن بودجهها در وسط سال با تغییر ساختار سازمان برنامه سازگاری ندارد و اصلا کار درستی نیست. با این کار برنامهها و اهداف کشور نیز تغییر پیدا میکند. غنینژاد تصریح کرد: اگر قرار است یک تغییر ساختاری در نظام اقتصادی کشور صورت بگیرد، بهتر است برای سال آینده در نظر گرفته شود و نباید این کار به سرعت صورت بگیرد.
وی گفت: امیدوارم هر چه زودتر تکلیف این مساله به درستی روشن شود و مسوولان به فکر جامعه اقتصادی و مردم باشند تا در این زمینه به هیچکس لطمه و صدمه جدی وارد نشود.
ارسال نظر