رییس قوه قضائیه دیروز در دیدار محمد عباسی وزیر تعاون با وی، گفت که «باید به سمت تقویت اقتصاد تعاونی در بخش‌های تولیدی و توزیعی با هدف حذف واسطه‌ها حرکت کرد». هاشمی شاهرودی افزود: در صورت امکان باید بخش‌های مرتبط با تعاونی‌های دارای رویکرد مصرفی مانند تعاونی‌های مسکن را که بیشتر مقولاتی مصرفی و خدماتی است، به بخش‌های دیگری چون تامین اجتماعی واگذار کرد.

رییس قوه‌قضائیه با تاکید به‌اهمیت جایگاه ‌تعاون درقانون اساسی و سازگاری بخش تعاون با اصول و مبانی اسلامی، گفت: موضوع تعاون در مباحث اقتصادی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در قانون اساسی نیز بر مبنای همین جایگاه تاکید خاصی به بخش تعاون شده است. هاشمی شاهرودی با اشاره به ‌لزوم ارائه یک الگوی موفق اسلامی از «اقتصاد تعاون» در کشور، گفت: تلاش برای ارائه یک الگوی موفق از این اقتصاد با بهره‌گیری از تکنیک‌های روز، نوآوری و خلاقیت و استفاده از ابزارهای مختلف فرهنگی و اجتماعی برای نهادینه کردن آن ضروری است و مسوولان اجرایی بخش تعاون کشور باید در این راه تلاش مضاعف کنند.

وی یکی از ثمرات اصلی توجه به اقتصاد تعاونی را تحقق عدالت اجتماعی برشمرد وگفت: با تهیه یک الگوی مناسب در این بخش می‌توانیم ضمن تحقق عدالت اجتماعی، موفقیت خود را در این زمینه به جهانیان ثابت کنیم.

رییس قوه قضائیه با اشاره به وجود برخی نظرات از سوی اقتصاددانان منتقد به اقتصاد تعاونی گفت: باید با بهره‌گیری از نظرات صاحبنظران و اندیشمندان در عرصه اقتصادی در پویایی بخش تعاون کشور تلاش کرد. هاشمی شاهرودی هدف از توجه به بخش تعاون در قانون اساسی و قوانین اجرایی کشور را تقویت تعاونی‌ها در بخش‌های تولیدی و توزیعی عنوان کرد و گفت: بر اساس این نظر، باید بیشتر به سمت تقویت اقتصاد تعاونی در بخش‌های تولید و توزیع با هدف حذف واسطه‌ها حرکت کرد.