مقام معظم رهبری:
رویکرد دولت در سال جدید باید اقتصادی باشد
با ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ و تلاش مجدانه دولت برای اجرای این اصول، میدان برای تحرک و رونق اقتصادی و فعالیت عموم مردم و صاحب ثروت باز شده است و به همین علت رویکرد دولت در سال جدید و یکی دو سال آینده باید رویکردی اقتصادی باشد. مقام معظم رهبری:
رویکرد دولت در سال جدید باید رویکردی اقتصادی باشد
حضرت آیتا... خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامشان به مناسبت آغاز سال نو، سال ۱۳۸۶ را سال «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» نامگذاری کردند و افزودند: آرزو و امید همه ایرانیان «استقلال ملی، عزت ملی و رفاه عمومی ملت» است و همه این اهداف به برکت «ایمان اسلامی، اتحاد کلمه، امید و عزم ملی، استفاده صحیح از ظرفیتهای کشور و تدبیر و تحرک و تلاش» محقق خواهد شد.
به گزارش «ایسنا» ایشان عید نوروز را به عنوان «جشن ملی ایرانیان» به فرد فرد ملت ایران، تمامی ایرانیان در سراسر جهان و همه ملتهایی که نوروز را جشن میگیرند، تبریک گفتند و با اشاره به زیباییهای فراوان جشن ملی نوروز، افزودند: مستحکم کردن روابط و پیوندهای عاطفی، شادی و طراوت دلها و نو کردن محیط زندگی از جمله خصوصیات «زیبا، نجیبانه و مهربانانه» نوروز است که همگی مورد تایید آیین مقدس اسلام است.
حضرت آیتا... خامنهای با اشاره به متبرک بودن سال ۱۳۸۵ به نام مبارک پیامبر اعظم (ص)، خاطرنشان کردند: سال ۸۵ لبریز از نام و ذکر آن بزرگوار بود، اما دستیابی به معرفت پیامبر اعظم زمانی بسیار گسترده میطلبد و در واقع همه سالهای ما سال پیامبر اعظم است.
رهبر انقلاب اسلامی، موفقیتها و پیشرفتهای ایران را در سال ۸۵ بیشتر از تلخیها و توقفها ارزیابی کردند و افزودند: تلاشهای متراکم در عرصههای مختلف داخلی از جمله در زمینههای علمی و اقتصادی و متجلی شدن ابهت ملی ایرانیان در عرصههای بینالمللی از نشانههای پیشرفتهای چشمگیر ایران در سال ۸۵ محسوب میشود و این حرکت و تلاش ملی در سال جدید نیز متناسب با نیازهای ملت، با همت بلند آحاد مردم و مسوولان ادامه خواهد یافت.
ایشان «بیداری، امید، عزم عمومی و اعتماد به نفس ملی» را دستمایه حرکت به سوی آیندهای مطلوب خواندند و افزودند: ملت ایران با نو شدن سال، عزم خود را نو میکند و با ورود به میدانهای جدید و در برخورد مدبرانه با چالشها و دشمنیها، مسیر روشن خود را ادامه میدهد.
رهبر انقلاب اسلامی، «ایجاد تفرقه و تضعیف وحدت ملی ایرانیان» و «به وجود آوردن مشکلات اقتصادی برای متوقف کردن پیشرفت کشور» را دو روش عمده دشمنان برای مقابله با ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی برشمردند و با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و فراهم بودن زمینه برای فعالیتهای اقتصادی، افزودند: تلاش اقتصادی همه مردم از جمله نیروهای ملی و معتقد به آرمانهای بلند ملت، و استفاده از ظرفیتهای فراوان کشور، خنثیکننده تلاشهای دشمنان برای متوقف کردن روند آبادانی و پیشرفت کشور خواهد بود.
حضرت آیتا... خامنهای با یادآوری جنگ روانی و تلاشهای موذیانه دشمنان برای ایجاد اختلاف و تفرقه در میان ملت ایران و در جهان اسلام، افزودند: دشمنان به بهانههایی همچون قومیت، مذهب و گرایشهای صنفی، درصدد هستند وحدت کلمه ملت ایران را از بین ببرند و در جهان اسلام نیز اختلافات مذهبی را دامن بزنند و با براه انداختن جنگ شیعه و سنی میان ملت ایران و جوامع اسلامی فاصله ایجاد کنند.
ایشان تلاش برای اتحاد و یکپارچگی ملی و تقویت هوشیارانه و خردمندانه انسجام امت اسلامی را تنها راه ناامید کردن دشمنان و خنثی کردن توطئههای آنان خواندند و تاکید کردند: به یاری پروردگار، در سال ۸۶، آحاد ملت، قومیتهای گوناگون، مذاهب مختلف و همه صنوف مردم ایران با اتحاد ملی، حرکت پرامید به سوی آینده درخشان خود را شتاب میبخشند و همه ملتهای مسلمان نیز با انسجام اسلامی و تقویت برادری اسلامی، وحدت کلمه خود را نشان خواهند داد.
حضرت آیتا... خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، همچنین در عصر اولین روز از سال ۱۳۸۶ در اجتماع دهها هزار نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، ایجاد کشوری آزاد، مرفه، سربلند و برخوردار از پیشرفتهای علمی را خواست ملی ایرانیان دانستند و تاکید کردند: ایران برای دستیابی به دانش هستهای طبق مقررات بینالمللی عمل کرده است اما اگر قرار باشد با ابزار شورای امنیت بیقانونی کنند و حق مسلم ملت ایران را نادیده بگیرند ما هم میتوانیم بیقانونی کنیم و خواهیم کرد.
حضرت آیتا... خامنهای با تبریک عید نوروز و حلول ماه ربیعالاول، آغاز سال جدید را فرصتی برای تقویت عزم ملی دانستند و افزودند: ملت زنده و عزیز ایران، برای استمرار موفقیتها، باید موقعیت درونی و جایگاه بینالمللی خویش را بشناسد، چالشهای پیش رو را درک کند و از خطوط اساسی مقابله با این چالشها نیز آگاه باشد. ایشان، «سربلندی ایران اسلامی و الگو شدن در میان ملتهای مسلمان» را هدف عمده ملت ایران برشمردند و خاطرنشان کردند: تحقق این هدف بزرگ نیازمند «استقلال و عزت ملی»، برخورداری از «رفاه عمومی و عدالت اجتماعی» و استفاده از همه ظرفیتهای ملی است.
حضرت آیتا... خامنهای، استعداد، استقامت، «غیرت دینی و ملی» و عشق به میهن را از جمله ظرفیتهای بیپایان ملت ایران برای تحقق اهداف بزرگ خویش خواندند و افزودند: اگرچه ملت ایران، حدود ۲۰۰ سال، بر اثر سلطه استکبار و زمامداران وابسته عقب نگه داشته شده بود اما تجربیات موفق علمی و سیاسی سه دهه اخیر نشان میدهد که ملت ایران قادر است به الگوی دیگر ملتها تبدیل شود.
رهبر انقلاب اسلامی، پیشرفتهای جوانان و دانشمندان پرافتخار کشور در زمینههایی همچون انرژی هستهای، سلولهای بنیادی، درمان ضایعات نخاعی و دهها زمینه دیگر را باعث تحسین جهانیان برشمردند و افزودند: در میدان رقابتهای سیاسی نیز موضعگیری مسؤولان کشور در سطح منطقه و جهان، برجسته و شاخص است و ملت ایران توانسته است مفاهیمی همچون «مردمسالاری دینی» و «دینمحوری در سیاست» را به فرهنگ سیاست بینالمللی وارد کند و مجموعه واقعیات سه دهه اخیر نشان میدهد که ملت ایران میتواند در میدان رقابتهای «علمی - سیاسی ـ صنعتی ـ اقتصادی و فرهنگی جهانی»، به موقعیتهای چشمگیری دست یابد.
حضرت آیتا... خامنهای راه پیش روی ملت ایران را راهی درخشان اما دارای فراز و نشیب دانستند و در تبیین چالشهای پیش رو افزودند: ملت ایران با دو دشمن درونی و بیرونی روبهرو است که دشمن درونی یعنی خصلتهای ناپسند نظیر تنبلی، نداشتن نشاط کاری، ناامیدی، بدبینی و نداشتن اعتماد به نفس فردی و ملی خطرناکتر از دشمن بیرونی است و ملت باید با همه وجود با این میکروبها و موریانههای ویرانکننده مقابله کنند.
ایشان نظام سلطه بینالمللی را دشمن بیرونی ملت ایران برشمردند و خاطرنشان کردند: شبکه صهیونیزم جهانی و دولت کنونی ایالات متحده آمریکا سمبل دشمنان بیرونی ملت ایران به شمار میروند که البته دشمنی ناکام آنها با این ملت از بعد از انقلاب شروع شده و همچنان ادامه دارد.
رهبر انقلاب اسلامی ستایش ملتها از «مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی» و اتهامات همزمان استکبار به این ملت را تناقض آشکار میان گرایش ملتهای جهان و خواست سلطهگران برشمردند و افزودند: این رخنه فرسایشی، بنای لیبرال دموکراسی غرب را روز به روز متزلزلتر خواهد کرد.
ایشان استقبال به یاد ماندنی ملتهای مختلف از جمله مردم کشورهای آمریکای لاتین از رییسجمهور اسلامی ایران و تظاهرات ضد آمریکایی مردم همین منطقه هنگام سفیر اخیر رییس جمهور آمریکا را نشانهای از تناقض موجود میان نگاه ملتها و مواضع دولتهای استکباری برشمردند و افزودند: این واقعیات نشان میدهد که آبروی ملت ایران در میان ملتها رو به افزایش است و لیبرال دموکراسی غربی و دولت آمریکا، هر روز بیآبروتر میشوند.
حضرت آیتا... خامنهای «جنگ روانی»، «جنگ اقتصادی» و «مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی ملت ایران» را سه روش عمده دشمنان خواندند و افزودند: جنگ روانی، مهمترین برنامه دشمن به شمار میرود و مردم و مسوولان باید اهداف و روشهای تحقق این برنامهها را به خوبی بشناسند.
رهبر انقلاب اسلامی، مرعوب کردن مسوولان و نخبگان، تضعیف اراده عمومی، تلقین مکرر مطالب غیر واقعی برای تغییر درک مردم از واقعیات جامعه، تضعیف اعتماد به نفس مردم، سست کردن وحدت مردم و مسوولان و دامن زدن به اختلافات قومی، مذهبی، سیاسی و صنفی را از جمله اهداف جنگ روانی دشمنان دانستند و افزودند: دولت امریکا که مظهر حمایت از تروریسم، نقض حقوق بشر، فتنهگری و دخالت در امور دیگر کشورها است، امروز با متهم کردن ایران به اینگونه اقدامات، درصدد است جای متهم و مدعی را عوض کند اما همه میدانند که ملتها از آمریکاییها طلبکار هستند و آنها باید در جایگاه متهم در مقابل اقدامات خود پاسخگو باشند.
ایشان ترساندن همسایگان جنوبی ایران را از دیگر اهداف جنگ روانی آمریکا خواندند و افزودند: این تلاشها از اول انقلاب تاکنون ادامه داشته که برخی همسایگان ما در خلیج فارس آگاهانه این توطئه را درک کردهاند و برخی دیگر ممکن است در دام آن بیفتند. حضرت آیتا... خامنهای با اشاره به آمادگی ایران برای انعقاد پیمان دفاعی مشترک با کشورهای حوزه خلیجفارس افزودند: ایران مانند تمام سالهای پس از انقلاب دست دوستی خود را به سوی این همسایگان دراز کرده و معتقد است امنیت این منطقه مهم باید با همکاری کشورهای خلیجفارس تامین شود. رهبر انقلاب اسلامی در ادامه بحث خود درباره اهداف جنگ روانی دشمن در نصیحتی به عناصر سیاسی داخلی افزودند: صاحبان قلم و بیان، تریبون و جایگاه مراقب باشند خواسته یا ناخواسته مقاصد دشمن را دنبال نکنند، چرا که امروز هرکسی مردم را به «مسوولان و نظام و آینده» بیاعتماد کند و به اختلافات دامن بزند، به دشمن کمک کرده است.
ایشان جنگ اقتصادی را دومین برنامه دشمن برای مقابله با ملت ایران ارزیابی کردند و افزودند: آنها میخواهند ملت را در مضیقه قرار دهند اما با ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ و تلاش مجدانه دولت برای اجرای این اصول، میدان برای تحرک و رونق اقتصادی و فعالیت عموم مردم و صاحب ثروت باز شده است و به همین علت رویکرد دولت در سال جدید و یکی دو سال آینده باید رویکردی اقتصادی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی مسوولان را به تشریح راههای مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی فراخواندند و افزودند: تولید ثروت از طریق قانونی در اسلام کاری پسندیده است و باید با اجرای سیاستهای اصل ۴۴ منابع درآمدی آحاد مردم به خصوص طبقات ضعیف متنوع بشود و گشایشی در زندگی مردم به وجود آید.
به گزارش ایسنا حضرت آیتا... خامنهای با اشاره به تهدید دشمن مبنی بر تحریم ایران خاطرنشان کردند: ملت ایران در میان همین تحریمها به انرژی هستهای و پیشرفت و سازندگی دست یافته است بنابراین این ملت را از تحریم نترسانید.
ایشان مخالفت با استفاده مردم ایران از انرژی هستهای را نمونهیی از تلاشهای دشمنان برای مقابله با پیشرفت علمی ایران خواندند و افزودند: مگر ملت ایران برای به دست آوردن انرژی هستهای از سلطهگران اجازه خواسته بود که آنها میگویند مخالفیم.
حضرت آیتا... خامنهای انرژی هستهای را یک نیاز و ضرورت برشمردند و با انتقاد از تعدادی که حرف دشمن را مبنی بر «بینیازی ملت ایران به انرژی هستهای» تکرار میکنند افزودند: آیا به نظر این عده، مسوولان اجازه دارند با عقبنشینی از خواست ملت، به نسلهای آینده خیانت کنند و آینده کشور را به خطر بیاندازند؟
رهبر انقلاب اسلامی دستیابی به انرژی هستهای را کاری بزرگتر از ملی شدن نفت دانستند و خاطرنشان کردند: تعدادی که حرف دشمن را تکرار میکنند، امروز در حالی که از ملی شدن صنعت نفت تمجید میکنند اما همان حرفهایی را میزنند که مخالفان دکتر مصدق و آیتا... کاشانی هنگام ملی شدن صنعت نفت میزدند. حضرت آیتا... خامنهای با اشاره به نظارت آژانس هستهای بر تمامی فعالیتهای ایران افزودند: همه فعالیتهای ما قانونی بوده است اما اگر بخواهند با هیاهو و جنجال از شورای امنیت استفاده ابزاری کنند و حق مسلم ملت ایران را نادیده بگیرند و بیقانونی کنند ما هم میتوانیم بیقانونی کنیم و خواهیم کرد. ایشان همچنین تاکید کردند: اگر بخواهند با تهدید و اعمال زور و خشونت رفتار کنند بدون تردید ملت و مسوولان ایران از همه ظرفیتهای خود برای ضربه زدن به دشمنان متعرض استفاده خواهند کرد.
حضرت آیتا... خامنهای در بخش پایانی سخنانشان با اشاره به نامگذاری سال جدید به سال «اتحاد ملی و انسجام اسلامی»، آحاد مردم را به تلاش برای تقویت وحدت و یکپارچگی توصیه کردند و افزودند: برای افزایش انسجام اسلامی نیز باید بر اصول مشترک ملتهای مسلمان تکیه کنیم.
ایشان با توصیه به جوانان برای افزایش اعتماد به نفس فردی و ملی خاطرنشان کردند: شما جوانان عزیز میتوانید کارهای بسیار بزرگی انجام دهید و کشور را به اوج عزت و اعتلا برسانید. رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به حمایت مستمر ایشان از دولتهای قبلی و فعلی افزودند: حمایت خاص از دولت فعلی نیز متکی بر دلایلی است که جایگاه مهم دولت در ساختار سیاسی، مسوولیتهای سنگین قوه مجریه و جهتگیری اسلامی و انقلابی دولت نهم از جمله آنها است.
ایشان سختکوشی، ارتباط با مردم، ذیمردمی و تلاش برای عدالت اجتماعی را از دیگر دلایل حمایت از دولت خواندند و افزودند: البته این حمایت بیحساب و کتاب نیست و مبتنی بر توقعاتی است که خستگی ناپذیری، حفظ مردمزیستی، دوری از مخاصمات جناحی و عمل به برنامههایی که به مردم گفته میشود از جمله آنها است.
ارسال نظر