دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه این مجمع در دوره جدید فعالیت، بخش نظارتی خود را فعال‌تر خواهد کرد، گفت: ابزار ما در مقابل مقاومت‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق است. محسن رضایی که در یک نشست خبری، همزمان با پایان دوره چهارم مجمع تشخیص نظام به تشریح عملکرد مجمع در این دوره و برنامه‌های دوره آتی می‌پرداخت، افزود: مطبوعات و رسانه‌ها کمک‌کار در دوره قبل بوده‌اند و مصوبات مجمع را به اطلاع مردم و نخبگان می‌رساندند که همین امر باعث می‌شد بسیاری از کارشناسان نظراتشان را به ما برسانند.

امیدواریم در سال آینده این ارتباط را محکم‌تر کنیم و اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها تقویت شود تا بتوانیم از توان آنها برای ارتباط با کارشناسان استفاده بیشتری کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، درباره برنامه‌های آینده مجمع نیز گفت: مجمع هم‌اکنون در حال بررسی و تدوین سیاست‌های اداره و مدیریت کشور است‌، چرا که در هر کجای این کشور در مدیریت‌ها دست بگذاریم مردم از بروکراسی و پیچیدگی‌های اداری در رنج هستند و این خبر خوبیست که تدوین این سیاست‌ها باعث تحول‌آفرینی در نظام اداری، تصمیم‌سازی و مدیریتی کشور خواهد بود.

همچنین مجمع درصدد است سیاست‌های کلی فرهنگی کشور، سیاست‌های کلی اجتماعی در کشور و سیاست‌های رسانه‌ها و مطبوعات و احزاب، انتخابات و همچنین سیاست‌های کارآمدکردن مردمسالاری را بررسی کند. باید گفت که مجمع در دوره آینده بیشتر فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در پاسخ به پرسش خبرنگاران عمده‌ترین نقص مجمع در دوره قبل را مطلوب‌نبودن ارتباط با قوای سه‌گانه و کندی در استفاده از بدنه کارشناسی این قوا، هم‌چنین ضعف در اطلاع‌رسانی عنوان کرد و گفت: ما از قوای سه‌گانه انتظار داریم صرفا نظرات مسوولان خود را به مجمع ندهند، بلکه نظرات بدنه کارشناسی و مدیریتی خود را هم منعکس کنند.

وی درباره میزان توجه قوای سه‌گانه به سیاست‌های کلان، گفت: آن چه در عمل اتفاق می‌افتد با سیاست‌های کلی فاصله دارد که امیدواریم در آینده کاهش پیدا کند.

یکی از مشکلات این است که تغییر و تحولات در قوه‌مجریه و مقننه صورت می‌گیرد که ما باید آموزش‌هایی را در دستگاه‌های دولتی برای مدیران بگذاریم و سیاست‌های کلی برای آنها تبیین و تشریح شود.

رضایی درباره نظارت بر بودجه سالانه نیز اظهار کرد: نتوانستیم نظراتمان در لایحه بودجه سال ۸۶ را بگوییم‌، اما در کمیسیون تلفیق جمع‌بندی‌های خود را ارائه دادیم و بودجه ۸۶ مصوب در کمیسیون تلفیق به نظرات مجمع نزدیک‌تر شده است. ‌از قوای سه‌گانه می‌خواهیم آنچه در مجمع به عنوان سیاست‌های کلی می‌آید، به آن عامل باشند.

رضایی درباره سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و سند چشم‌انداز نیز گفت: سیاست‌های تنظیم شده در این دو مورد یک انقلاب اقتصادی و اجتماعی را رقم می‌زند.