رویداد
اولین واکنش هاشمی به انتخابات هیات رییسه خبرگان
نادیده گرفتن نقش مردم بسیار خطرناک است
شانتاژهایی میکنند که احساس میکنم نباید تسلیم آنها شد. لذا به تکلیف عمل خواهم کرد
نادیده گرفتن نقش مردم بسیار خطرناک است هاشمی رفسنجانی طی سخنانی مواضع خود را در خصوص انتخابات هیات رییسه مجلس خبرگان که هفدهم اسفند ماه در اجلاسیه خبرگان رهبری انجام میشود، اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص در جلسه دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به وجود افراد یا گروههایی در کشور که از اول پیروزی انقلاب اسلامی با اصل انقلاب، جمهوری اسلامی، قانون اساسی و اصل ولایت فقیه زاویه داشتند و با توطئهها و ترفندهای گوناگون، اعم از کودتا، جاسوسی، ترور و توسل به راههای دیگر، سعی در مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته و دارند، گفت: تکلیف نظام اسلامی و مردم برای مقابله با اینگونه افراد و گروههای معاند که ممکن است هنوز هم عوامل اندک آنها با اعلام مواضع و شعارهای تند و تخریبی در پی تضعیف نظام باشند روشن است که نمونه آن در ۲۵ بهمن ماه به روشنی اتفاق افتاد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، اکثریت جامعه را از جمله وفاداران و علاقهمند و دلسوز انقلاب و نظام اسلامی دانست و گفت: از وظایف مهم امروز مسوولان این است که این اکثریت وفادار را متحد نگه داریم و از اعلام مواضع تفرقهانگیز و افراطی پرهیز شود. ایشان افزود: عوامل وحدت در جامعه کاملا مشخص است. محور حرکت و پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، اسلام و مکتب اهلبیت(ع) بوده است و دستاوردهای بزرگی نیز کسب شده است که متاسفانه برخی مواضع افراطی و تفرقهانگیز از هر طرف تندرو که اعلام شود چه از سوی دشمنان نظام یا اشتباهی و سوءبرداشت توسط برخی دوستان ناصواب است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نقش امام، مراجع و روحانیت در بسیج مردم و پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه زمانی برخی در اوایل میاندیشیدند؛ چون حزب در کشور وجود ندارد در مبارزه شکست خواهیم خورد، گفت: تشکل و شبکه فعال روحانیت، در قامت کاملتری از یک حزب در عرصه اداره کشور حضور یافت و با پایگاههای مردمی که در سراسر کشور در مساجد داشت توانست به دور از آثار منفی حزب، با کمک مردم به خوبی مبارزه را پیروز و کشور را اداره کند و با کمک فتاوای مترقی مراجع و تکیه بر مکتب اهلبیت(ع) و حول محور ولایت فقیه، بحرانها را پشت سر گذاشتیم.
ایشان افزود: هیچ محور دیگری نمیتواند جایگزین اسلام و قانون اساسی و ولایت در شرایط فعلی برای کشور شود. آیتالله هاشمیرفسنجانی همکاری روحانیت شیعه و دانشگاهیان را شکلدهنده انقلاب اسلامی و اعتماد و اطمینان مردم به آنان را عامل پیروزیهای انقلاب تاکنون دانست و تاکید کرد: متأسفانه گروههای افراطی این دو عامل مهم را هدف قرار دادهاند و در این شرایط از افراد و نیروهای معتدل، اصولی و دلسوز واقعی انتظار میرود به دور از عصبانیت و کارهای افراطی، براساس اصول قانون اساسی، سعی در ایجاد تعدیل در افراطیگریها و حاکمیت منطق و قانون در جامعه کنند.ایشان تاکید کرد: انتقاد صحیح و منطقی نه تنها مذموم نیست بلکه سازنده و عامل رشد است، ولی افراطیگری در تضعیف ولایت و دین و نادیده گرفتن نقش مردم بسیار خطرناک است. آیتالله هاشمیرفسنجانی با اشاره به برنامههای شومی که دشمنان برای صدمه زدن به انقلاب اسلامی در سر دارند، گفت: این انقلاب مربوط به نسل اول و دوم آن نیست، بلکه باید سالهای سال برای آیندگان تا رسیدن به نتیجه نهایی خود بماند و روشنگر آیندگان باشد. باید مردم را در صحنه حول محور این اصول نگه داریم و اجازه بروز و ظهور به افراد و تفکر و گروههای تندرو ندهیم.رییس مجلس خبرگان، با انتقاد از مباحث انحرافی که این روزها در برخی محافل سیاسی و رسانههای خاص و حتی صداوسیما در خصوص مجلس خبرگان رهبری و انتخابات هیات رییسه آن میشود، گفت: متأسفانه برخی محافل و افراد و رسانههای معلومالحال، مباحثی را در خصوص خبرگان مطرح میکنند که اینگونه به جامعه القا کنند که اینجانب تشنه ریاست بر جایگاه و مسند خاصی هستم. در صورتی که به گواه تاریخ و گواهی شخصیتهای موجود و نظام، بحمدالله هیچگاه و در هیچ مقطعی به دنبال پست و مسوولیت نبودهام و از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و مبارزه تاکنون در همه مسوولیتها، اعم از تامین سوخت داخل کشور، شورای انقلاب، وزارت کشور، صداوسیما، دفاع مقدس، مجلس شورای اسلامی، ریاستجمهوری، خبرگان و... یا از طرف امام راحل یا رهبری معظم انقلاب تکلیف و دستور مسوولیت را متوجه من کرده است یا با خواست مردم و بزرگان، با آرای مردم بوده است و در آینده نیز به عنوان یک سرباز انقلاب، همینگونه خواهد بود.ایشان افزود: حتی در اجلاس دوره قبل خبرگان رهبری، ریاست خبرگان را شخصا به آیتالله مهدویکنی پیشنهاد کردم و خود مایل به پذیرش آن نبودم و حضور در انتخابات خبرگان را رهبری معظم بر من تکلیف کردند، ولی متأسفانه برخی افراد ناآگاه یا شاید آگاه بهگونهای شانتاژ میکنند که گویی اینگونه مسوولیتها برای اینجانب جاذبهای دارد.اگر مسوولیتی پذیرفته میشود جز ادای تکلیف و دین به جامعه و انقلاب و نظام اسلامی نیست و این بار نیز برخی افراد و گروههای افراطی دانسته یا ندانسته شانتاژهایی میکنند که احساس میکنم نباید تسلیم آنها و القائات آنان شد. لذا به تکلیف عمل خواهم کرد و نتیجه آن هر چه باشد تنها رضایت و خشنودی خداوند برایم مهم است.
ارسال نظر