معاون رییسجمهوری خبر داد
ممنوعیت استخدام در پایتخت
دنیای اقتصاد- لطفالله فروزنده، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور از ممنوعیت کامل استخدام در تهران خبر داد وگفت: ۲۲ درصد نیرویکار کل کشور در تهران حضور دارند و ۲۰۰ هزار نفر تنها در ستادهای دستگاههای مختلف اجرایی فعالیت میکنند که ضرورت کاهش آنان قطعی است. فروزنده در سمینار «دورکاری و افزایش بهرهوری» که دیروز در مرکز همایشهای رازی و در حضور تعدادی از کارمندان دستگاههای مختلف دولتی برگزار شد، این سخنان را بیان کرد و بر قاطعیت دولت در طرح دورکاری تاکید کرد. معاون سرمایه انسانی رییسجمهور:
استخدام در تهران به طور کلی ممنوع است
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور از ممنوعیت استخدام در تهران خبر داد و گفت: تاکنون ۱۲۰ شرکت دفترشان را به خارج از تهران منتقل کردهاند و ۲۰ هزار نفر داوطلب جابهجایی از تهران منتقل شدهاند. وی خطاب به مخالفان طرح های دورکاری و خروج از تهران گفت: طرحها و نظریههای مختلف در مورد تهران را در این سالها اجرایی نکردهاند و حال به طرحهای ما ایراد میگیرند.
به گزارش ایسنا، لطفالله فروزنده در سمینار «دورکاری و افزایش بهرهوری»، با بیان اینکه ۸۰ درصد افرادی که در دولت قرار دارند، از دانشگاهیان و با سوابق علمی و مطالعاتی هستند، افزود: همه این افراد به مطالعات بنیادی، توسعهای و کاربردی و الزامات آنها آشنا هستند و این شیرازه در تمام بخشهای مدیریتی کشور شکل گرفته است. وی افزود: فرق مدیران دولت نهم و دهم این است که آنها خود را نوکر مردم میدانند و میخواهند روشهای بومی را استفاده کنند و در عین حال منش و رفتارشان بر اساس رفتار امام خمینی (ره) است. معاون رییسجمهور ادامه داد: از نظر ما کسی که نسخه صندوق بینالمللی پول را میخواهد پیاده کند یا به قیمت توسعه، مردم را له کند یا فقط به دنبال تشریفات باشد، نمیتواند موفق باشد، هر چند که همه اینها را برخی افراد در دورانی اجرایی کردهاند.
وی اضافه کرد: برخی افراد به جای این که امروز محاکمه شوند، طلبکار هستند. فروزنده ادامه داد: در سالهای گذشته سه نظریه در مورد تهران ارائه شده است، در زمان کرباسچی قصد جابهجایی پایتخت را داشتند و مطالعاتی در مورد آن نیز صورت گرفت، اما کوچکترین گامی برای آن برداشته نشد و حتی جهتگیریهایی هم در جهت آن نداشتند، نظریه دوم را آخوندی ـ وزیر مسکن وقت ـ ارائه کرد و راه نجات تهران را مدیریت واحد شهری اعلام کرد، اما برای آن هم اقدامی صورت نگرفت و مطالعهای که در میدان عمل پیش نرفته باشد، برکتی ندارد. وی نظریه سوم راه نجات تهران را حذف شکاف بین تهران با سایر شهرستانها عنوان کرد و گفت: قرار بود، بسیاری از امکاناتی که در تهران وجود دارد، به شهرستانهای دیگر نیز منتقل کنیم، اما در این سالها در این جهت نیز که راهحل خوبی بود، اقدامی صورت نگرفت، اما در نهایت رویکرد دولت نهم در سفرهای استانی همین بود و توانست آن را محقق کند.
وی عنوان کرد: اگر چه تاکنون دولت برخوردی با این مخالفان نداشته است، اما همچنان ما را به شتاب زدگی و بیبرنامگی متهم میکنند و با حرفهای شیکشان میخواهند موضوعات را به انحراف بکشند.
فروزنده اظهار کرد: موضوع تمرکز زدایی در تهران در ۱۴ برنامه سیستمی به صورتی منسجم در حال انجام است و نمره این کارهای ما را مردم، رهبری و خداوند میدهد، من به دوستان در شهرداری گفتهام که اگر حتی یک نفر هم از تهران خارج شود، باز هم کار ما درست بوده است، اما به شما میگویم که تاکنون ۱۲۰ شرکت دفترشان را به خارج از تهران منتقل کردهاند و ۲۰ هزار نفر داوطلب جابهجایی از تهران، تاکنون منتقل شدهاند. وی در ادامه خطاب به مخالفان این طرح تصریح کرد: شما شعار دادید و یکی را هم عمل نکردید، اما ما آن را اجرایی کردیم.
نرخ مهاجرت به تهران کاهش یافته است
معاون رییسجمهور بیان کرد: یک بار به خبرنگاری که از من در مورد دورکاری سوال کرد، گفتم این همه لیست شرکتها است، بروید و پیگیری کنید، اگر یکی از آنها منتقل نشده بودند، بیاید ما را «هو» کنید. وی با اشاره به ظرفیتهای به وجود آمده در استان البرز نیز خاطر نشان کرد: تاکنون تصور میشد، اگر این جابهجایی وجود نداشته باشد، بسیاری از فعالیتها روی زمین میماند، اما این طور نشده و در حال حاضر استخدام در تهران را به طور کلی ممنوع کردهایم و شش هزار پست سازمانی را کم کردهایم.
فروزنده ادامه داد: به دلیل همین دو طرح
«دور کاری» و «تمرکززدایی» از تهران، نرخ مهاجرت و تمایل به انتقال به تهران، بسیار کاهش یافته است. وی اضافه کرد: قطعا تا اسفند ماه که آخرین آمارها را اعلام میکنیم تا ۴۰ درصد برنامه پیشبینی شده را محقق خواهیم کرد.
معاون رییسجمهور در حوزه منابع انسانی و تحول اداری به ضرورت اجرایی شدن اهداف دولت الکترونیک اشاره کرد و توضیح داد: همه فعالیتهای اضافی باید حذف شوند و سفرهای درونشهری تهران از ۱۵ میلیون روزانه حال حاضر کاهش یابد. وی خاطرنشان کرد: ۲۲ درصد نیروهای انسانی کل کشور در تهران حضور دارند و ۲۰۰ هزار نفر تنها در ستادهای دستگاههای مختلف اجرایی فعالیت میکنند که باید این تعداد قطعا کاهش یابد. فروزنده تاکید کرد: حقوق کارکنانی که دورکاری دارند، در صورت تایید دورکاری آنها قطعا بیشتر خواهد بود و هر تجهیزاتی که نیاز داشته باشند، در اختیارشان گذاشته میشود. وی همچنین از تعیین مراکزی برای دورکاری در بخشهای مختلف استان تهران در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: این مراکز میتوانند خدمات مختلف را برای کارکنان با استفاده از امکانات دولتی فراهم کنند.
ارسال نظر