دنیای اقتصاد- محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهور در تازه‌ترین اظهارات خود بحث ممنوعیت واردات را حرف غلطی دانست و گفت که نمی‌شود درهای کشور را بست. هم باید واردکننده و هم صادرکننده باشیم؛ البته می‌بایستی واردات را مدیریت کرد. رییس‌جمهور این سخنان را روز پنج‌شنبه در جمع مدیران سراسری وزارت صنایع بیان کرد. روز چهارشنبه هم رحیمی، معاون اول رییس‌جمهور از طرح کاهش ممنوعیت‌های وارداتی خبر داده بودند و بحث ممنوعیت واردات را ناشی از یک برداشت اشتباه تعریف کردند. رویداد

احمدی‌نژاد در همایش سراسری مدیران وزارت صنایع:

ممنوعیت واردات حرف غلطی است

رییس‌جمهور گفت: برخی از مفهوم صادرات و واردات برداشت غلط کرده‌اند و می‌گویند ممنوعیت واردات. این حرف غلطی است. نمی‌شود که بگوییم ما یک طرفه صادر می‌کنیم و واردات نه. البته باید واردات را نیز مدیریت کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور کشورمان صبح روز پنج‌شنبه در مراسم پنجمین گردهمایی سراسری مدیران وزارت صنایع‌ومعادن که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، خطاب به حضار اظهار کرد: بیایید و همت کنید و ظرف سه چهار سال با برنامه‌ریزی که انجام می‌دهید استفاده از کالای ایرانی را تبدیل به یک افتخار کنید و این شدنی است. از عشقی که ملت‌ها به ایران دارند استفاده کنید و کیفیت را بالا ببرید و این شدنی است. فقط کمی حوصله و دقت می‌خواهد. از قبل توجه به کیفیت در فرهنگ ما بوده، ولی ۱۵۰ سال پیش مدیریت بی‌کفایت حاکم شد که این مدیریت بی‌کفایت به فرهنگ عمومی ما ضربه زد.

وی با تاکید بر اینکه درهای کشور را نمی‌شود بست، خاطرنشان کرد: البته معنای این سخن این نیست که رها کنیم که هر کالایی به هر شکل وارد کشور شود. هم باید صادر کنیم و هم وارد. برخی از مفهوم صادرات و واردات برداشت غلط کرده‌اند و می‌گویند ممنوعیت واردات. این حرف غلطی است. نمی‌شود که بگوییم ما یک طرفه صادر می‌کنیم و واردات نه. البته باید واردات را نیز مدیریت کرد. احمدی‌نژاد افزود: هدفمند کردن یارانه‌ها بهترین فرصت است که مجموعه اقتصادی ما از تنبلی ۱۵۰ ساله خود به طور کامل رها شود. خواهش من این است که با تدبیر از این فرصت تاریخی به بهترین شکل استفاده کنیم.

وی گفت: ما به نحوی طراحی کرده‌ایم که نه تنها آسیبی وارد نمی‌شود، بلکه یک نوسازی صنعتی نیز در کشور با اجرای این قانون ایجاد می‌شود. رییس‌جمهور افزود: وقت آن است که مدیریت‌ها را اصلاح کنیم و هزینه انرژی و به تبع آن دیگر هزینه‌ها را نیز کاهش دهیم. وقتی ما می‌گوییم مدیریت صنعتی و اقتصادی، منظور ما مدیریت رایج نیست، مدیریت اقتصادی انسانی منظور ماست. البته این سخن به این معنا نیست که مثلا مدیر بیاید و ۳۰ درصد نیروی انسانی خود را بیرون کند تا هزینه‌ها را کاهش دهد. منظور هزینه‌های دیگر است.