مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش
آمار ۳۰ هزار دانش آموز معتاد چندان دقیق نیست
مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای نخستین بار تحقیقی درباره شیوع اعتیاد در میان دانشآموزان در حال انجام است که بهزودی نتایج اعلام میشود گفت: امسال ستاد مبارزه با مواد مخدر ۵/۳ میلیارد تومان به پیشگیری از اعتیاد در مدارس اختصاص داده است. حسن ضیاءالدینی در گفتوگو با مهر درباره آمار دقیق دانشآموزان مبتلا به اعتیاد گفت: آمارهایی که تا پیش از این از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر منتشر میشد همچون آمار ۳۰ هزار دانش آموز معتاد چندان دقیق نیست و به تازگی دفتر خودمان تحقیق دقیق و به روزی را در این زمینه انجام داده که نتایج آن را پس از جمعبندی اعلام میکنیم.
ضیاءالدینی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش فعالیتهای ابتدایی را برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی همچون ایدز و مواد مخدر در مدارس کشور آغاز کرده گفت: به طور مثال در سال گذشته به ۲۸۰ هزار معلم در استانهای سراسر کشور آموزش دادیم تا موارد لازم را در کلاس به دانشآموزان آموزش دهند.
وی ادامه داد: در همین راستا یکهزار و ۷۸۱ جلسه در این زمینه برای خانوادهها برگزار شد تا والدین دانشآموزان در برابر خطرات پیش رو ناشی از مواد مخدر و بیماریهایی همچون ایدز آگاه شوند.
مدیرکل دفتر سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه این اقدامات کافی نیست و باید وسعت بیشتری پیدا کند گفت: متاسفانه ما تنها حدود چهار میلیارد تومان اعتبار داریم؛ ضمن اینکه فاقد مربیان بهداشت به اندازه کافی هستیم و همین مسائل باعث میشود که نتوانیم در زمینه آسیبهای اجتماعی به خوبی فعالیت کنیم.
ضیاءالدینی از آموزش سه میلیون دانش آموز درباره رفتارهای پرخطر خبر داد و گفت: در سال جاری ستاد مبارزه با مواد مخدر ۵/۳ میلیارد تومان برای پیشگیری از اعتیاد در مدارس اختصاص داده است.
وی با اعلام اینکه جزوههای پیشگیری از ایدز در بین دانشآموزان دبیرستانی توزیع شده است، گفت: این جزوهها که برای اولین بار تدوین شدهاند شامل معرفی ایدز و HIV، نشانههای آن، تشخیص، درمان و سلامتهای رفتاری است که به دانشآموزان دوره دبیرستان در همه رشتههای تحصیلی اعم از نظری، فنی و حرفهای و کار و دانش آموزش داده میشود.
مدیرکل دفتر سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش درباره چاپ کتاب مهارتهای زندگی که از دوسال پیش مطرح شده گفت: بهرغم تاکید ما این کتاب در سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی به چاپ نرسید، اما این کتاب که درباره دوران بلوغ و بهداشت و دغدغههای ایجاد شده در این سن است میتواند کمک شایانی را در مسائل اجتماعی به دانشآموزان کند.
ارسال نظر