به ساکنان مناطق محروم یارانه بیشتری داده می‌شود

سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی گفت: افرادی که در مناطق محروم شناسایی شده‌اند‌،۱۰ درصد بیشتر از دیگران یارانه می‌گیرند. فرزین گفت: براساس آمار کارگروه اصلی طرح تحول اقتصادی، ۹ میلیون نفر شامل ۶ میلیون تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی و ۳ میلیون نفر ساکن مناطق محروم شناسایی شده‌اند که این افراد ۱۰ درصد یارانه بیشتری نسبت به سایر مردم دریافت خواهند کرد. به گزارش شبکه خبر، وی با بیان اینکه دلیل اصلی دولت برای کمک بیشتر به مناطق محروم، کمک به کاهش مهاجرت معکوس است، تاکید کرد: ملاک برای ما شناسایی مناطق محروم است و هر کس در این مناطق قرار گرفته باشد، حتی اگر پولدار باشد یارانه بیشتری دریافت خواهد کرد‌، همان گونه که به عنوان مثال در تهران عده‌ای شاید میلیاردر باشند، اما متقاضی دریافت یارانه هستند و به صرف تقاضا و بازکردن حساب‌، یارانه نقدی دریافت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۷ میلیون و ۱۷۱ هزار خانوار به افتتاح حساب برای دریافت یارانه نقدی اقدام کرده‌اند؛ یعنی ۸۶ درصد از مردمی ‌که فرم اطلاعات اقتصادی پر کرده‌اند به گشایش حساب اقدام کرده‌اند.

سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی درباره کسانی که تاکنون فرم پر نکرده‌اند، گفت: برای این دسته از افراد در آذرماه ۸۹ مهلت در نظر گرفته می‌شود که فرم اطلاعات اقتصادی پرکنند و برای افتتاح حساب آنها مهلت دیگری اعلام خواهد شد. فرزین در مورد منابع اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها در سال اول گفت: طبق قانون‌، مبلغی از بودجه عمومی‌ کشور در اختیار دولت قرار می‌گیرد، به گونه‌ای که این مبلغ پایه پولی را افزایش نمی‌دهد و کمترین آثار تورمی ‌را خواهد داشت و تا پایان سال این مبلغ از محل آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی جبران خواهد شد.

وی گفت: طبق قانون‌، هدفمندی یارانه‌ها در پنج سال انجام خواهد شد که در این مدت قیمت‌های حامل‌های انرژی باید به ۹۰ درصد قیمت فوب خلیج‌فارس (قیمت حامل‌های انرژی روی عرشه‌کشتی در خلیج‌‌فارس) برسد.

سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی تاکید کرد: نظر دولت این است که آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی در ۳گام و ظرف ۵ سال آزاد شود و طبق قانون در گام نخست قرار است تا سقف ۲۰ هزار میلیارد تومان از یارانه‌ها آزاد شود. فرزین همچنین با اشاره به اینکه بسته سیاستی بخش کشاورزی در کارگروه تخصصی بارها مورد توافق قرار گرفته است‌، گفت: این بسته سیاستی برای نهایی شدن‌، هفته آینده در کارگروه اصلی طرح تحول اقتصادی مطرح و تصویب خواهد شد.

سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی تاکید کرد: در بسته سیاستی بخش کشاورزی به دنبال آن هستیم که از شناورهای صیادی، کمباین، تراکتور، موتورپمپ و سایر تجهیزات ادوات کشاورزی در مورد گازوئیل‌، حمایت بیشتری انجام دهیم.