مجوزی به خوانندگان لس‌آنجلسی نداده‌ایم

هزاران کانال خارجی فارسی زبان تلاش می‌کنند تا با ضربه زدن به نظام خانواده و ترویج زندگی مجردی، از درون نظام ما را دچار چالش و درگیری کنند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تاکنون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ مجوزی به خوانندگان لس‌آنجلسی در کشور نداده است و تمام اظهارنظرها در این زمینه شایعه است.

سیدمحمد حسینی بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اظهار داشت: برخی فضاسازی‌ها و بزرگنمایی‌ها در مجالس و محافل در زمینه مجوز دادن به خوانندگان غربی را قبول نداریم و این اقدام را شایسته شخصیت‌ها و افرادی که در این مورد اظهارنظر می‌کنند، نمی‌دانیم.

وی تصریح کرد: هر چند ورود و خروج افراد و کنترل مرزی مسوولیتش با ما نیست؛ اما ما در زمینه کار هنری به این افراد مجوز نداده‌ایم و در این ارتباط تنها یک مراجعه‌کننده را داشتیم که در این زمینه نیز هیچ مجوزی از سوی فرهنگ و ارشاد ارائه نشده است.

شایسته نیست چنین مسائل حاشیه‌ای را به مساله روز کشور و موضوع اصلی تبدیل کنیم؛ چراکه اصلا چنین مساله‌ای صحت و واقعیت ندارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ارتباط مستمر با علما و مراجع اشاره کرد و ادامه داد: ما تمام نصایح و سخنانی که از سر دلسوزی و اصلاح در حوزه فرهنگ باشد، قبول می‌کنیم و در این زمینه انتظار داریم راهنمایی‌های مستمر همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش فارس، حسینی به برخی فضاسازی‌های اخیر در کشور در ارتباط با اعطای نشان درجه هنری به ۲۷۰ هنرمند متعلق به گروه‌های کودتای مخملی در کشور خاطر نشان کرد: چنین چیزی صحت ندارد؛ چراکه ما تنها به ۲۷۰ نفر هنرمند که در رشته‌های مختلف به مدارج مورد نظر دست یافتند، گواهینامه تخصصی اهدا کردیم و وزارت فرهنگ و ارشاد متولی اعطای نشان یا درجه خاص هنری برای افراد

مختلف نیست.

وی اضافه کرد: از این تعداد به یک نفر با شرایطی که داشته است مجوز فعالیت و گواهی کار در حوزه موسیقی داده شده و یک نفر نیز که اقدام به اجرای اپرای عاشورا و مولوی می‌کرد، از مجوز ارشاد بهره‌مند شده است و غیر از این دو نفر هیچ مورد خاصی را در اعطای این گواهینامه‌ها شاهد نبودیم.

حسینی اظهار داشت: دولت دهم بدون هیچ‌گونه خودنمایی و شعار دادن در عمل سعی می‌کند دولتی باشد که ضعف‌های فرهنگی دولت‌های گذشته را به نحوی جبران کرده و مقدمه‌ای برای ظهور حضرت حجت (عج) باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر کارهای عمرانی در بخش‌های مختلف پیوست فرهنگی و اعتقاد فرهنگی را نداشته باشد، نه تنها زمینه رشد جامعه را فراهم نمی‌کند، بلکه گاه اعتماد و اعتبار عمومی نیز از بین می‌رود.

وی اضافه کرد: در جلساتی که به صورت هفتگی در سطح کشور برقرار است اعضای شورای فرهنگ عمومی با تحلیل مسائل روز سعی می‌کنند سیاست‌گذاری‌های مختلف نظام غربی را در حوزه فرهنگی به صورت دقیق رصد کنند و مطابق با آن برنامه‌های خود را عملیاتی کنند.

حسینی گفت: ما امروز در حوزه فرهنگ به حرکت‌های وحدت‌آفرین و همگراروش نیازمند هستیم؛ چرا که راه درمان و علاج بسیاری از پیشرفت‌ها و رفع معضلات ما تکیه بر اصل وحدت و توجه به حقیقت ولایت فقیه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در جلسات شورای فرهنگ عمومی از تمام دستگاه‌های مرتبط دعوت شده است تا نظرات کارشناسی خود را به صورت دقیق ارائه کنند و ما در سفرهای استانی نیز سعی می‌کنیم با فعال کردن کارگروه‌های فرهنگ و هنر بسیاری از مصوبات و تخصیص اعتبارات را به این حوزه سوق دهیم.

حسینی یکی از مشکلات این بخش را کمبود اعتبارات و گستردگی فعالیت‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: در حالی که در هالیوود سالانه بیش از ۶۰۰ فیلم و در کشور هندوستان بیش از ۹۰۰ فیلم تولید و روانه بازار می‌شود و نظام غرب برای ساخت تولیدات سینمایی خود با تظاهر به واگذاری آنها به بخش خصوصی میلیاردها دلار از طریق کارتل‌های اقتصادی سرمایه‌گذاری می‌کنند، در این جنگ تمام عیار فرهنگی ما نیازمند توجه جدی به سینما و عرصه تولید فیلم هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بیش از هزاران کانال خارجی به زبان فارسی برنامه‌های مختلف و متنوعی را علیه نظام اسلامی و ارزش‌های آن ارائه می‌دهند، ادامه داد: بعد از هجمه‌های سنگین رسانه‌های غربی حتی کشورهای همسایه و عربستان سعودی نیز اقدام به راه‌اندازی شبکه‌های فارسی زبانی کرده‌اند که فیلم‌های هالیوود را با زیرنویس فارسی برای دریافت‌کنندگان شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌کنند.

وی یکی از سیاست‌های نظام استکباری را در تهیه و تولید این فیلم‌ها ضربه زدن به نظام خانواده و ترویج زندگی مجردی اعلام کرد و گفت: دشمن با این سیاست تلاش می‌کند تا از درون نظام ما را دچار چالش و درگیری کند.

حسینی اضافه کرد: نظام غرب امروز براساس تفکر خود فیلم ۲۰۱۲ را به عنوان فیلمی که صحنه‌هایی از پایان بشریت را به تصویر می‌کشد، قصد اهانت و جسارت به منجی عالم بشریت را دارد؛ به طوری که با ساخت این فیلم‌ها که نظیر آن را همه ساله به عنوان فیلم‌های برتر نیز شاهد هستیم، سعی در ناامیدی بشر و نجات نیافتن او دارد.

وی با بیان اینکه امسال میزان اعتبار حوزه سینمایی کشور تنها ۵۰ میلیارد تومان است، تصریح کرد: این در حالی است که در سینمای هالیوود آمریکا بیش از ۲۰۰ میلیون دلار معادل ۲۰۰ میلیارد تومان ما سرمایه‌گذاری می‌شود که چهار برابر کل اعتبار پیش‌بینی شده حوزه سینمایی ما است.

حسینی اظهار داشت: ‌دشمن با این حرکات و تحرکات سعی در ابتذال نظام سینمایی کشورهای در حال توسعه دارد و ما اگر این اقدامات را تنها یک ابزار و سرگرمی بدانیم و به محتوای تولیدات خود توجهی نداشته باشیم، در چنبره دشمن گرفتار خواهیم شد.

وی در پایان ادامه داد: از ۳۲ فیلمی که در سال‌های اخیر به عنوان فیلم برتر دنیا در اسکار جایزه گرفته‌اند، ۱۹ فیلم مربوط به موضوعات حکومت آخرالزمان است که می‌خواهند القائات و اندیشه‌های خود را در این ارتباط در ذهن‌ها و اندیشه‌های مردم حاکم سازند.