رییسکل دادگستری استان تهران در گردهمایی مدیران روابط عمومی تشکیلات قضایی:
نباید به هر بهانه به اصل قانون خدشهای وارد شود
به گزارش روابط عمومی قوهقضائیه، سیدعلیرضا آوایی در ششمین نشست هماندیشی مدیران روابط عمومی تشکیلات قضایی، مراکز و سازمانهای تابعه قوهقضائیه با بیان تعریفهای متفاوت از روابط عمومی، مدیریت ارتباط یک سازمان با مخاطبان آن را به صورت برنامهریزی شده و سنجیده به منظور ایجاد تفاهم و استقرار اطمینان، وظیفه اصلی روابط عمومی موفق دانست.
رییسکل دادگستری استان تهران تاکید کرد: نباید به هر بهانه به اصل قانون خدشهای وارد شود.
به گزارش روابط عمومی قوهقضائیه، سیدعلیرضا آوایی در ششمین نشست هماندیشی مدیران روابط عمومی تشکیلات قضایی، مراکز و سازمانهای تابعه قوهقضائیه با بیان تعریفهای متفاوت از روابط عمومی، مدیریت ارتباط یک سازمان با مخاطبان آن را به صورت برنامهریزی شده و سنجیده به منظور ایجاد تفاهم و استقرار اطمینان، وظیفه اصلی روابط عمومی موفق دانست. رییسکل دادگستری استان تهران اطلاعرسانی، تبلیغ و ترغیب، مشارکتجویی و همگرایی به منظور کوتاه کردن فاصله مدیران و مخاطبان را تاثیرگذارترین راه برای تحقق اهداف یک سازمان دانست و افزود: روابط عمومیها را میتوان به سه نوع روابط عمومی توجیهگر، تبیینگر و تحلیلگر تقسیم کرد.
وی پنهان کاری، اطلاعرسانی فریبکارانه به منظور خشنودی مدیران، تبلیغ فراوان و بدون محتوا را از ویژگیهای روابط عمومی توجیهگر دانست وافزود: روابط عمومی تبیینگر نیز با اتخاذ سیاست محافظهکاری درصدد است از حالت تعامل با مخاطب خارج شده و فقط به صورت اداری عمل میکند و حوزه فعالیت آن بسیار تنگ است.
آوایی روابط عمومی تحلیلگر را بهترین نوع روابط عمومی دانست و گفت: در این نوع، روابط عمومی پیشاپیش رویدادها حرکت میکند و همیشه ضمن صیانت از منافع سازمان متبوع خود، جایگاه خود را تا سطح مشاور مدیریت ارتقا میدهد و در تعیین سیاستها و برنامهریزی به صورتی مداخله میکند که توامان اطمینان مخاطب و اهداف سازمان تامین شود.
آوایی گفت: روابط عمومی تحلیلگر به صورت مستمر خواست، توقع مردم و جو حاکم بر فضای جامعه را به مدیران سازمان متبوع خود انتقال میدهد و ضمن ارزشگذاری بر خواست مردم نواقص تعامل سازمان با مخاطبان را حتی در صورت ناخوشایندی مدیران به مجموعه منعکس میکند.
رییسکل دادگستری استان تهران در ادامه به دو اصل توسعه فرهنگ عمومی احترام به قانون و تبیین اصل استقلال دستگاه قضا اشاره کرد و افزود: نهادینه کردن تعهد به ملازمت قانون موجب مستحکم شدن پیمان بین حکومت و مردم میشود و نباید به هر بهانه به اصل قانون خدشهای وارد شود زیرا در این صورت به همان میزان به اصل نظام آسیب وارد خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ اقتدار و جایگاه دستگاه قضایی گفت: هر کشوری که بخواهد استوار و پابرجا بماند، لاجرم باید قوهقضائیه سالم و مقتدر داشته باشد و هر چه در این زمینه تلاش کنیم به همان میزان دستگاه قضایی و نظام مستحکمتری خواهیم داشت و در نتیجه امید، امنیت و آرامش در جامعه متبلور خواهد شد.
مدیرکل روابط عمومی و تشریفات قوهقضائیه نیز در ادامه به تاثیرات مثبت بخشنامه رییس دستگاه قضا درباره نحوه اطلاعرسانی اشاره کرد و افزود: در این مدت و با اجرایی شدن این بخشنامه با سیل تقاضای رسانههای گوناگون برای تهیه خبر، فیلم و عکس مواجه شدهایم که سعی میکنیم در اسرع وقت با ساماندهی دستگاههای مسوول، روند اطلاعرسانی را در مسیر درست هدایت کنیم.
حسن رحیمی مزایای این بخشنامه را جلوگیری از اطلاعرسانی نادرست و در نتیجه ناتوانی رسانههای مغرض از رسیدن به اهداف خود دانست و افزود: با توجه به تاکید مکرر آیت ا... آملی لاریجانی مبنی بر اطلاعرسانی درست دستگاه قضایی و تعامل سازنده با رسانهها، نباید جای اطلاعرسانی با تبلیغات عوض شود.
مدیرکل روابط عمومی و تشریفات قوهقضائیه در ادامه با اشاره به در پیش بودن هفته قوهقضائیه اضافه کرد: اطلاعرسانی درباره این موضوع با سالهای گذشته تفاوتهایی دارد که این تفاوت ناشی از نگاه جدید دستگاه قضا است.
حسن رحیمی با تبیین اسامی روزها و مناسبتهای هفته قوهقضائیه از همه حاضران خواست تا ضمن اطلاعرسانی صحیح و جامع از عملکرد سالانه خود از تبلیغات و هزینههای بیمورد جدا خودداری کنند.
ارسال نظر