خوفی از برخورد با سران فتنه نداریم

همه قوا حسب قانون اساسی زیر نظر مقام معظم رهبری کار می‌کنند و خطوط کلی زیرنظر رهبری است رییس قوه‌قضائیه با اشاره به نامه ۱۷۵ نماینده مجلس مبنی بر تسریع در محاکمه سران فتنه، تصریح کرد: «ما در شناخت فتنه، شناخت سران فتنه و در جرم آنها اعلام نظر کردیم و تردیدی هم نداریم. منتها باید توجه داشت قوه‌قضائیه در راستای سیاست کلان نظام عمل می‌کند.»

به گزارش ایسنا، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در افتتاحیه گردهمایی سراسری معاونان و مدیران کل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه «چرا علاوه بر دشمنان، دوستان ما نیز گاهی نسبت به این دستگاه ظلم روا می‌دارند؟» به نامه ۱۷۵ نماینده مجلس شورای اسلامی به رییس قوه‌قضائیه اشاره کرد و گفت: «در این نامه مطالبی را ذکر کرده و گفته‌اند که چرا دستگاه قضایی در برخورد با سران فتنه امروز و فردا می‌کند. بسیار مایه تاسف است که کسانی در مجلس امضا جمع کنند. این تقریبا تعریض به قوه‌قضائیه است که می‌گویند در برخورد با سران فتنه امروز و فردا می‌کند، ما هیچ امروز و فردایی نکردیم.»

وی ادامه داد: «ما در شناخت فتنه، شناخت سران فتنه و در جرم آنها اعلام نظر کردیم و تردیدی هم نداریم. منتها باید توجه داشت قوه‌قضائیه در راستای سیاست کلان نظام عمل می‌کند. همه قوا حسب قانون اساسی زیر نظر مقام معظم رهبری کار می‌کنند و خطوط کلی زیرنظر رهبری است.»

رییس دستگاه قضا، ادامه داد: «با اینکه به برخی از این نمایندگان صراحتا تذکر و توضیح دادم که قوه‌قضائیه در کار خود مجامله‌ای ندارد، بار دیگر از این حرف‌ها می‌زنند. وی افزود: با تصریحاتی که نسبت به مساله شده تعجب می‌کنم چگونه احتمال می‌دهند مسوول دستگاه قضا که منصوب رهبری است و اینجانب نیز شرعا و عقلا قائل هستم که دستگاه قضا و سایر دستگاه‌ها باید در خط ولایت باشند، چطور به خود اجازه دهم که برخلاف نظر ایشان کاری انجام دهم.»

وی خاطر نشان کرد: «حتی شنیده‌ام که این حرف‌ها را برای بسترسازی می‌زنند و می‌خواهند به ما کمک کنند. خواهش‌مان این است که از این کمک‌ها به ما نکنند. ما راه خود را بلدیم و به هیچ وجه اهل مجامله نیستیم. ما در برخورد با فتنه‌گران و سران فتنه هیچ خوفی نداریم. اینکه عده‌ای فکر کنند ما نیاز به حمایت اینچنینی داریم که قوه‌قضائیه را تضعیف کنند تا ما حمایت شویم، ما این را نمی‌پذیریم.»

آملی لاریجانی در ادامه سخنرانی‌اش به بخش دیگری از نامه نمایندگان مجلس به رییس قوه‌قضائیه اشاره کرد و افزود: «گفته‌اند چرا به شکایات سران فتنه نسبت به سایت‌ها و روزنامه‌ها توجه کرده و افراد و مسوولان انقلابی را فراخوانده‌اید؟ به جز یکی، دو مورد که گوشزد نیز کردم که البته ناشی از خلاهای قانونی است، در بقیه موارد این‌گونه نبوده که با شکایت فتنه‌گران باشد.»

رییس قوه‌قضائیه، اظهار کرد: «مسوول ایرنا تخلف قانونی کرده است، البته وی در خط رهبری در کمک به ولایت و علیه فتنه‌گران هم صحبت کرده که کار خوبی هم کرده است، اما عدالت باید برای همه اجرا شود. چنین کسی حق توهین به سران قوا و تخطی از قانون را ندارد. بنده نیز که به عنوان مسوول دستگاه قضایی منصوب رهبری هستم، مگر حق دارم که از قانون تخطی کنم؟»

وی با بیان اینکه مگر باید فقط شعار عدالت داده شود؟ گفت: «این چه توقع خلافی است که از ما دارند؟ باید بدانند که دستگاه قضایی کاملا در خط ولایت فقیه عمل می‌کند و در مشی خود تغییری نخواهد داد. تمام مسوولان باید با آحاد مردم در مقابل قانون و پاسخگویی به دستگاه قضایی یکسان باشند. بنده مکررا گفته‌ام هر جا احضار شوم خودم با پای خود حاضر شده و از خود دفاع می‌کنم.»

رییس دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: «اگر مسوولی را بیابیم که تخطی کرده، باید به دستگاه قضایی پاسخگو باشد. ما در مبارزه با فساد جدی هستیم، منتهی نه سیاسی‌کاری می‌کنیم و نه کار تبلیغاتی انجام می‌دهیم. شروع این کار را حسب وظیفه انجام دادیم و نه برای دلخوشی این و آن و نه برای سر و صدا کردن.»

آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه «حق نداریم از دوستان و هم ‌حزبی‌های خود بی‌جهت در مقابل قانون دفاع کنیم»، تصریح کرد: «این دفاع عادلانه نیست. همه ما باید خودمان را آماده کنیم که اگر دوستان‌مان مساله‌ای پیدا کردند، همانند دیگران به دادگاه بروند و از خود دفاع کنند. این‌گونه نامه‌پراکنی‌ها ولو برای کمک، به ضرر دستگاه قضایی است. این کار را نکنند، خلاف هم نگویند.»

رییس قوه‌قضائیه، یادآور شد: «توقع نداریم در مجلس و قوه‌مقننه این کشور عده‌ای امضا جمع کنند که اگر دستگاه قضایی برخی روزنامه‌ها را محاکمه کرده به شکایت سران فتنه بوده، این‌طور نیست.»

وی در عین حال با بیان اینکه «فتنه‌گران جور دیگری دنبال این قضایا هستند»، اظهار کرد: «فتنه‌گران که خود بزرگ‌ترین مجرمان این کشور بودند، با ادعای دروغ بزرگی مثل تقلب در انتخابات، خواستند جریان انتخابات را عوض کنند و با حمایت دشمنان این کشور، جرم‌های بزرگی مرتکب شدند؛ اینها دلسوز مفاسد اقتصادی شده و می‌گویند قوه‌قضائیه ساکت شده است. وی افزود: سپس سایت‌های آنها مطالبی را بیان می‌کنند که دروغ بودن آنها مثل روز روشن است. برخی از سران فتنه گفتند که قوه‌قضائیه کاری را شروع کرد و سپس ساکت شد. چرا چنین دروغی می‌گویید؟ ما چه سکوتی داشتیم؟»

آملی لاریجانی در ادامه گفت: «مگر بنا است ما نیز مانند سایت‌های شما دروغ تحویل مردم دهیم؟ ما پای حرفی که می‌زنیم ایستاده و دائما قضایا را دنبال می‌کنیم و در این خصوص محکم و با اقتدار عمل خواهیم کرد.

رییس قوه‌قضائیه افزود: برخی از این سایت‌ها نوشته‌اند که مقام معظم رهبری به بنده حکم کرده که پیگیر این مفاسد نباشم و لذا من ساکت شدم! کجا ایشان چنین حکمی کرده‌اند؟ چرا چنین دروغ‌هایی را رواج می‌دهند و مدعی هستند که مردم باید به سبزها اقبال کنند؟»

رییس قوه‌قضائیه، افزود: «با این دروغ‌ها چطور مردم به شما اقبال کنند؟ این درحالی است که همواره مقام معظم رهبری به برخورد با مفاسد به نحو قطعی تاکید کرده منتها توصیه‌ای به همه مسوولان قوا داشته‌اند که برخوردهایی که سبب تضعیف نظام می‌شود، صورت نگیرد که این فرمایش کاملا متین است.»

وی اظهار کرد: «اگر فتنه‌گران معتقدند که این‌گونه می‌خواهند ما را علیه دولت و مجلس تحریک کنند اشتباه است. البته ممکن است در مسیر کارمان گلایه‌هایی نیز از قوای مختلف داشته باشیم ،ولی هنگامی که ضرورت پیدا کند تمام قامت از دولت حمایت می‌کنیم.»

رییس دستگاه قضا با بیان اینکه «این دولت، دولت قانونی کشور است و ما کاملا از آن حمایت می‌کنیم»، گفت: «از مجلس نیز حمایت می‌کنیم. اگر فتنه‌گران به این خیال هستند که ما را با این حرف‌ها علیه قوای دیگر بشورانند، اشتباه می‌کنند. ان‌شاءالله با نظارت مقام معظم رهبری هیچ‌گاه شاهد برخورد قوا با هم نباشیم.»

آملی لاریجانی در پایان تاکید کرد: «اگر مسوولی فراخوانده شدن به دادگاه را ناخوشایند می‌داند تقصیر ما نیست. تقصیر خودش یا محدودیت قانون است. وی باید به دادگاه رفته و پاسخگو باشد و این نیز هیچ اشکالی ندارد.»