رییس دانشگاه علامه طباطبایی با تشریح جزئیات طرح عفاف و حجاب این دانشگاه گفت: تاکنون به دلیل بدحجابی محرومیت نداشته‌ایم، اما از توبیخ تا حتی تعلیق یک ترم تحصیلی مواردی بوده‌اند که بسیار به ندرت اتفاق افتاده است که خانواده‌های دانشجویان در جریان قرار گرفته‌اند. صدرالدین شریعتی در گفت‌وگو با «مهر»، با اشاره به برنامه‌های دانشگاه علامه طباطبایی برای اجرای طرح عفاف و حجاب گفت: از دو، سه سال پیش طرحی را آغاز کردیم که طی آن در هر دانشکده فردی با درجه تحصیلی لیسانس انتخاب شد و با آموزش‌هایی که به آنها داده شد روش تذکر و یادآوری را فرا گرفتند تا بتوانند با عاطفه و نرمی‌به دانشجویان تذکر دهند. بر‌اساس این طرح، اکنون هفت نفر در هفت دانشکده علامه حضور دارند که درباره حجاب و عفاف در صورت لزوم تذکر می‌دهند.

شریعتی خاطرنشان کرد: شیوه کار این افراد تذکر دهنده به این صورت است که ابتدا به خود فرد تذکر می‌دهند. اگر فرد اصلاح شد، اطلاعی از وضعیت وی به مدیر دانشکده ارائه نمی‌شود، اما چنانچه فرد اصلاح نشد به مدیر دانشکده اطلاع داده می‌شود و در صورتی که احساس شود افرادی تمردهای ذاتی دارند به کمیته‌های انضباطی هدایت می‌شوند که آنجا هم در مراحل اولیه تذکر داده می‌شود.

وی اضافه کرد: در صورتی که فردی در این زمان نیز سرکشی داشت برای او پرونده انضباطی تشکیل می‌شود. متاسفانه احساس می‌شود که برخی ماموریت‌هایی دارند که با پوشش‌ها و لباس‌های خاصی حاضر و ظاهر شوند و مشکلاتی را ایجاد کنند.

تشویق بدحجابانی که حجاب را رعایت کنند

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که دانشجویان پوشش مطلوب را رعایت کنند نیز مورد تشویق قرار می‌گیرند در واقع افرادی که تذکر گرفتند اگر رفتارشان را اصلاح کنند تشویق شده و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

شریعتی در مورد آیین‌نامه پوشش مطلوب در دانشگاه یادآور شد: هر سال ورودی‌های جدید در بدو ورود برگه‌ای را امضا می‌کنند و متعهد می‌شوند که شئونات دانشگاه را از نظر حجاب، رنگ لباس و سایر مسائل رعایت کنند، اما متاسفانه محیط بیرون تاثیرگذاری بیشتری دارد.