علی باباچاهی گفت: فضای نمایشگاه کتاب و آرایش محیط باید به گونه‌ای باشد که رفت‌وآمد و خرید کتاب را برای افراد سهولت ببخشد. این شاعر عنوان کرد: همه منتظر برگزاری نمایشگاهی مناسب و مطبوع هستند که در آن هم تعدد ناشران وجود داشته باشد و هم فضای نمایشگاه مناسب باشد. او همچنین گفت: نکته مهم این است که در طول سالی که به نمایشگاه می‌رسیم، شرایط و وضعیت نشر کتاب باید فراهم باشد. این شاعر تاکید کرد که برای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه باید تسهیلاتی برای ناشران درنظر گرفته شود، کتاب‌هایی از آنها خریداری شود و همچنین دریافت مجوز کتاب‌ها با سرعت بیش‌تری پیش رود تا در نمایشگاه کتاب، کتاب‌های چاپ سال ۸۸ را ببینیم؛ نه پیش‌تر از آن را.

او همچنین خاطرنشان کرد که اگر کتاب‌ها مدت زمان زیادی در صف مطالعه ممیزها قرار نگیرند، ما شاهد شکوفایی، طراوت و نشاط در امر کتاب خواهیم بود. او هیاهو برای برگزاری نمایشگاه کتاب را در صورتی منطقی دانست که مولفه کیفی اشاره‌شده را داشته باشد. باباچاهی سپس به ارائه چند‌ کتاب به قلم خود در نمایشگاه کتاب امسال اشاره کرد و افزود «امضای یادگاری» عنوان گزیده‌ای از شعرهایش است که همراه با لوح فشرده‌ای از خوانش شعرها با صدای شاعر ارائه می‌شود.

فرزام شیرزادی معتقد است که در نمایشگاه کتاب تهران باید ناشران را از لحاظ کیفی درجه‌بندی کرد و امکانات را با توجه به کیفیت کارشان، به آنها اختصاص داد. این داستان‌نویس درباره برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: در نمایشگاه کتاب، باید ناشرانی را که به لحاظ کیفی، کارهای متفاوت و خوبی ارائه می‌دهند، مشخص کرد تا مخاطبان عام بتوانند بهتر تصمیم‌گیری کنند. او تاکید کرد: ناشرانی که کارهای درجه‌ یک انجام می‌دهند که به فرهنگ‌سازی کمک می‌کند، باید از ناشرانی که کارهای بازاری انجام می‌دهند، متمایز شوند.

غزل تاجبخش گفت رمانش به نمایشگاه کتاب امسال نمی‌رسد. به گفته تاجبخش، او چند ماهی می‌شود که منتظر دریافت مجوز رمانش است. این رمان که «مامون پُرقلاق آقا شازده پر» نام دارد، از چهار ماه پیش برای دریافت مجوز از سوی نشر هنر رسانه اردیبهشت ارائه شده است. این اثر درباره روستایی به نام مامون (از توابع لرستان) است که به خاطرات کودکی نویسنده در این روستا بازمی‌گردد. از سویی، مجموعه دیگر از سروده‌های مذهبی و آیینی تاجبخش با نام «من گلاب آورده‌ام» از سوی نشر یادشده منتشر می‌شود. تاجبخش همچنین مجموعه دیگری از سروده‌هایش را تدوین کرده است که به زودی آن را با نام احتمالی «بچه‌هایم گل سرخ» به چاپ می‌سپارد. «شاپرک دیده‌‏ام آتش گرفت»، «زن ار همچو سنگ و شقایق»، «زن، شعر و اندیشه»، «بر بال‌های پرواز» و «‌دوست نادیده» از جمله آثار این شاعر و نویسنده‌اند.