سیاست‌های اصل44 به طور کامل اجرا شود

عکس: Leader،ir

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: باید بسیار مراقب بود که اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، زمینه‌ساز نفوذ قانوندان‌های قانون‌شکن نشود

افرادی با دور زدن قانون، برخی کارخانه‌ها را می‌خرند و بعد هم با فروش تجهیزات و زمین آن به میلیاردها آلاف و الوف می‌رسند و در نهایت کارگران کارخانه بیکار می‌شوند، لذا همه مسوولان باید مراقب باشند. رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از کارگران کشور:

اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ زمینه‌ساز نفوذ قانوندان‌های قانون‌شکن نشود

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی‌دیروز در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور، پیشرفت را منوط به دو عنصر علم و تولید دانش بنیان دانستند و با اشاره به پیشرفت‌های خیره‌کننده و ظرفیت‌های فوق العاده انسانی، طبیعی و علمی‌کشور تاکید کردند: جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی، نیازمند همت مضاعف و چند برابر و حرکت شتابان برای به فعلیت درآوردن ظرفیت‌های بسیار بالای کشور است و ‌این همت مضاعف هم با صحبت کردن و تمجید و تعریف به‌وجود نمی‌آید، بلکه لازمه آن، ورود حقیقی به میدان کار و ابتکار است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری در ‌این دیدار که همزمان با هفته کارگر برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی‌در تبیین دیدگاه اسلام نسبت به قشر کارگر خاطرنشان کردند: برخلاف دیدگاه مادی که کارگر را فقط یک ابزار می‌داند، اسلام، کارگر را یک مجاهد فی سبیل الله می‌داند و برای کار و تلاش او هم ارزش و پاداش الهی قائل است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حفظ شان و جایگاه کارگر در چارچوب دیدگاه اسلام را بسیار مهم خواندند و افزودند: قشر کارگر از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی‌تاکنون امتحان بسیار خوبی داده که دوران دفاع مقدس فقط یک نمونه آن است.

ایشان با اشاره به تلاش دشمنان از اول انقلاب برای استفاده از قشر کارگر و مسائل کارگری به عنوان اهرم فشار سیاسی بر ضد نظام اسلامی، خاطرنشان کردند: ‌این موضوع در سی سال گذشته در دستور کار دشمنان نظام اسلامی‌قرار داشته است، اما قشر کارگر نیز سی سال است که ‌این طراحی را ناکام گذاشته‌اند.

رهبر انقلاب اسلامی‌ارتباط صمیمی‌میان کارگر و نظام اسلامی‌را ناشی از پایه مستحکم ‌ایمانی نظام دانستند و افزودند: بر همین اساس، حرکت مجموعه کشور در جهت تولید و با محوریت کارگر و تولید‌کنندگان پیش خواهد رفت و بدخواهان نخواهند توانست اخلالی در آن به‌وجود آورند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر‌اینکه پیشرفت مادی کشور بر دو پایه علم و تولید استوار است، خاطرنشان کردند: در دوران حکومت طواغیت در ‌ایران، نه به علم اهمیت داده می‌شد و نه به تولید متکی بر علم، بنابراین ملت‌ ایران برای سال‌های متمادی دچار عقب‌ماندگی شد و جبران ‌این فاصله نیازمند توجه بیش از پیش به علم و تولید است.

ایشان پیگیری موضوع علم در مراکز علمی‌و تحقیقاتی با استفاده از روش‌های نو و مدرن را بسیار با اهمیت برشمردند و افزودند: به لطف خداوند پیشرفت علمی‌در کشور آغاز شده است، اما سرعت این حرکت باید دو چندان شود، زیرا ما در اول راه هستیم. رهبر انقلاب اسلامی‌با اشاره به جایگاه بی‌بدیل تولید دانش بنیان در عرصه‌های صنعت و کشاورزی تاکید کردند: دستیابی به تولید دانش‌بنیان به‌وسیله کارگر و کارفرما محقق می‌شود و مدیریت‌ این موضوع نیز بر عهده دولت است که باید با سازماندهی مناسب آن را انجام دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اجرای کامل سیاست‌های اصل ۴۴ را در شکل‌گیری تولید دانش بنیان مهم ارزیابی و در عین حال خاطرنشان کردند: باید بسیار مراقب بود که اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، زمینه‌ساز نفوذ قانوندان‌های قانون‌شکن، نشود.

ایشان در همین خصوص افزودند: افرادی با دور زدن قانون، برخی کارخانه‌ها را می‌خرند و بعد هم با فروش تجهیزات و زمین آن به میلیاردها آلاف و الوف می‌رسند و در نهایت کارگران کارخانه بیکار می‌شوند، لذا همه مسوولان باید مراقب باشند.

رهبر انقلاب اسلامی‌به رابطه کارگر و کارفرما هم اشاره و خاطرنشان کردند: در نظام اسلامی‌مبنای رابطه کارگر و کارفرما، التیام، همکاری و همسویی است و همه طراحان و سیاست پردازان باید در‌این جهت حرکت کنند.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ما نه همچون دیدگاه سوسیالیستی کارفرما را مطرود، و نه همچون دیدگاه سرمایه‌داری کارفرما را صاحب اختیار می‌دانیم، بلکه معتقدیم با رابطه تعریف‌شده انسانی و اسلامی و همکاری ‌این دو عنصر شریف، پیشرفت کشور محقق خواهد شد.

ایشان پیشرفت‌های کنونی کشور را در مقایسه با دوران قبل از انقلاب، بسیار شگرف خواندند و با اشاره به صدور خدمات فنی و مهندسی، جایگاه برجسته کشور در سدسازی و ساخت نیروگاه و راه‌اندازی خطوط تولید در کشورهای مختلف، تاکید کردند: با وجود همه‌این پیشرفت‌ها، اما هنوز با جایگاهی که در شان‌ ایران و میراث تاریخی‌ایران است، فاصله زیاد داریم و باید با همت مضاعف عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.

رهبر انقلاب اسلامی‌افزودند: همت مضاعف یعنی همت برای رسیدن به قله و‌این هدف نیز با حرف زدن و تمجید کردن به دست نمی‌آید، بلکه نیازمند ورود حقیقی به میدان کار و ابتکار است. حضرت آیت الله خامنه‌ای با تاکید بر‌اینکه ظرفیت کار و تلاش و پیشرفت کشور بسیار بیشتر از ظرفیت کنونی است و باید همت همه چند برابرشود، خاطرنشان کردند: ملت‌ ایران همانند جوان با استعدادی است که ظرفیت‌های فراوانی دارد و اگر تلاش لازم را انجام دهد، قطعا به قله خواهد رسید و به یک ستاره تبدیل خواهد شد.

ایشان با تاکید بر‌اینکه ملت‌ ایران در سال‌های گذشته و در عمل، بخشی از توانایی‌ها و ظرفیت‌های خود را نشان داده است؛ افزودند: دانشمندان ملت ایران در شرایط تحریم و بدون کمک هیچ کشوری، توانستند نسل دوم و سوم سانتریفیوژها را تولید و همه دارندگان صنعت هسته‌ای را مبهوت کنند. جوانان با استعداد ‌ایرانی در حوزه علوم زیستی توانستند از سلول‌های بنیادی، حیوان تولیدی به‌وجود آورند و در ردیف چند کشور معدود دارنده‌ این توانایی و فناوری قرار گیرند و فرزندان‌این کشور با وجود سی سال تحریم، اکنون موشک‌های پیشرفته و ماهواره بر می‌سازند.

رهبر انقلاب اسلامی‌تاکید کردند: ‌این موارد بخشی از توانایی‌های ملت‌ ایران است، بنابراین باید از همه ظرفیت‌های انسانی، علمی و طبیعی کشور استفاده کرد که لازمه به فعلیت رساندن‌این ظرفیت‌ها، همت مضاعف است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به غیرقابل تحمل بودن پیشرفت ملت‌ ایران برای استکبار افزودند: ‌این پیشرفت‌ها خارج از قاعده قدرت‌های استکباری است و به همین دلیل در مقابل ملت‌ ایران صف آرایی و دشمنی می‌کنند، اما همانگونه که در سی سال گذشته نتوانسته‌اند کاری انجام دهند، قطعا بعد از ‌این هم هیچ کاری نمی‌توانند بکنند.

ایشان پشت گرمی ‌ملت‌ ایران را الطاف الهی ‌ایمان و عمل صالح ناشی از ‌این ‌ایمان دانستند و خاطرنشان کردند: همانگونه که خداوند متعال وعده فرموده نتیجه ‌ایمان و عمل صالح، پیروزی و عزت در دنیا، و فلاح و نجاح در آخرت است.

رهبر انقلاب اسلامی‌ با تاکید بر‌اینکه پیشرفت حقیقی کشور در گرو ادامه راه‌ایمان و عمل صالح است، افزودند: رحمت و سلام خدا بر امام بزرگوار(ره) که ‌این راه را به ما نشان داد و با آن‌ ایمان الهی خود، ملت‌ ایران را بیدار و به‌این راه هدایت کرد.

در‌این دیدار آقای شیخ‌الاسلامی ‌وزیر کار و امور اجتماعی در سخنانی، با اشاره به سیاست‌های کلان ‌این وزارتخانه گفت: بومی‌سازی، بهبود و گسترش فرهنگ کار، تدوین الگوی ‌ایرانی - اسلامی ‌کار، منشور سه جانبه گرایی اسلامی‌درخصوص رابطه کارگر و کارفرما، و تدوین پیوست‌های فرهنگی برای برنامه‌های اجرایی از جمله جهت‌گیری‌ها و برنامه‌های در دست اجرا است.

وی، پیگیری و تصویب قوانین،‌ آیین‌نامه و مقررات حمایتی از کارگران، اصلاح قانون بیکاری، تدوین آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور، افزایش پوشش یارانه‌ای بیمه‌های اجتماعی کارگران، تامین مسکن مهر و حذف شرکت‌های خدمات نیروی انسانی را از دیگر برنامه‌های وزارت کار و امور اجتماعی برشمرد.

در ابتدای‌این دیدار به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مراسم مرثیه سرایی برگزار شد.