وضع حجاب خیلی بد شده است

برخی در حوزه گردشگری زمزمه خطرناکی را شروع کرده‌اند

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی بر ضرورت اجرای برنامه‌های اسلامی در جمیع مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و فرهنگی تاکید و خاطرنشان کرد: متاسفانه با اینکه حکومت ما اسلامی است، باز هم بعضی چهره‌های غیر اسلامی مشاهده می‌کنیم، وضع حجاب خیلی بد شده است، بعضی از جلسات به ظاهر اسلامی نیز با موسیقی‌های غیرشرعی و کارهای خلاف آلوده می‌شود. به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید صبح دیروز در آغاز درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، اهمیت یکرنگی و یک چهره بودن را متذکر شد و گفت: مسلمان باید در چهره و زبان یک رنگ و یک دل باشد، هر گونه دوگانگی در فعل، قول، عمل، ظاهر و باطن و همچنین خلوت و جلوت نوعی شرک است و اسلام از آنها بیزار است.

این استاد درس خارج فقه حوزه با یادآوری سخن امام راحل مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش، تاکید کرد: وقتی امام (ره) این گونه می‌فرماید، همه چیز ما باید اسلامی باشد، متاسفانه اخیرا می‌بینیم برخی از افراد زمزمه خطرناکی را شروع کرده‌اند و ادعا می‌کنند چون درآمد ما از گردشگری و توریستی کم است، باید قید و بندها را کم کرده تا از همه مناطق دنیا به ایران بیایند و از این طریق درآمد بیشتری کسب کنند. مکارم شیرازی با ابراز تاسف از این مطلب خاطرنشان کرد: این موضوع یعنی اینکه ما برای درآمد بیشتر اجازه بدهیم هر گونه بی‌بند و باری در کشور ما رواج یابد.

این مرجع تقلید تصریح کرد: به یقین پولی که از این راه تامین می‌شود، آتش و حرام است، ما نمی‌توانیم مثل دولت‌های غربی زندگی کنیم. بسیاری از آنها پایبند به مسائل دینی و اخلاقی نیستند حتی از مراکز فحشا و قمارخانه‌ها مالیات می‌گیرند و از آنها حمایت می‌کنند، زیرا دنبال درآمد بیشتر هستند. مکارم شیرازی بیان کرد: یا نباید بگوییم جمهوری اسلامی یا اینکه هزینه آن را بپردازیم و لوازم و ملزومات آن را بپذیریم، ممکن است ما محدویت‌هایی پیدا کنیم و اینکه خیال کنیم جمهوری اسلامی هیچ‌گونه هزینه‌ای ندارد این خیال را باید از سر خود بیرون کنیم.

این مرجع تقلید اضافه کرد: باید یک چهره بود، دو چهره نمی‌توانیم باشیم هم جمهوری اسلامی باشیم و هم جمهوری دموکراتیک، هم مذهبی باشیم و هم سکولار و لائیک، طبق حدیث معروف دو شمشیر در یک نیام و دو زبان در یک دهان نمی‌گنجد. وی عنوان کرد: این مسائل را باید برای مردم تبیین و تحلیل کرد که ما نمی‌توانیم هر درآمدی را بپذیریم.