دلایل وقف اموال دانشگاه آزاد
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد دلایل مصوبه هیات موسس این دانشگاه برای وقف اموال دانشگاه را اعلام کرد و گفت: وقف داراییها و اموال دانشگاه آزاد اسلامی با موافقت مقام معظم رهبری صورت گرفته تا در صورت انحلال این دانشگاه دارایی آن در اختیار نهادهای دیگر قرار نگیرد. به گزارش مهر، کریم زارع درباره دلایل مصوبه هیات موسس دانشگاه آزاد برای وقف اموال این دانشگاه گفت: من به عنوان کسی که مسوول اولین واحد دانشگاه آزاد اسلامیبوده و از سال ۱۳۶۱ با مبلغ دههزار تومان از بودجه یکمیلیون تومانی مد نظر امام (ره) این دانشگاه را در مصلی تبریز با ۱۴ رشته به نیت چهارده معصوم راهاندازی کردهام، اعتقاد دارم که دانشگاه آزاد اسلامیدر کشتی نوح بوده و هیچ خطری به آن آسیب نمیرساند. وی درباره هدف مسوولان از وقف دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امروز دانشگاه آزاد با بیش از ۴۰هزار میلیارد تومان ثروت سرمایه بزرگی برای کشور است که برای تداوم و پایداری هر چه بیشتر این دانشگاه تصمیم به وقف آن گرفته شد.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد تصریح کرد: گرچه ما تا کنون با دولتهای مختلف مساله خاصی نداشتیم و در حال حاضر نیز مشکلی نداریم و اقدامات دولتهای مختلف در کار ما مشکلی ایجاد نمیکند، تنها برای اطمینان خاطر از آینده دانشگاه آزاد اسلامی و اینکه اگر روزی به هر دلیل این دانشگاه منحل شد ثروت آن در اختیار جاهای دیگر قرار نگیرد، دانشگاه آزاد اسلامی را وقف کردیم.
وی افزود: در نقاط دیگر جهان هم این کار را به سبک خودشان انجام میدهند که کار شایسته و ارزندهای است و باعث شفافسازی بیشتر و شادی و امنیت خاطر مردم میشود. دانشگاه آزاد اسلامی نیز همین کار را کار تا شفافسازی قابل توجهی صورت گیرد.
معاون دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: مدتها است که در برخی محافل گفته میشود که درآمد این دانشگاه به اعضای هیات موسس میرسد در صورتی که این خلاف واقع بود و حال با وقف اموال این دانشگاه این شائبه نیز برطرف شده است و مردم اطمینان خاطر دارند که اموال این دانشگاه به شخص خاصی تعلق ندارد.
زارع در پاسخ به این سوال که مطرح میشود وقف دانشگاه آزاد تلاشی برای پوشش تخلفات مسوولان این دانشگاه است آیا این موضوع صحت دارد به مهر گفت: وقف دانشگاه آزاد اسلامی با استعانت از الطاف الهی و پس از استیذان از مقام معظم رهبری و دریافت نظر موافق معظمله و با مشورت با حقوقدانان و صاحبنظران طی یک سال گذشته به تصویب رسیده و اقدامی شیرین و شایسته است.
وی وقف دانشگاه آزاد اسلامی را با حضور حداکثری مردم در انتخابات مقایسه کرد و گفت: کسانی که پیشنهادات و ایراداتی به این دانشگاه دارند نباید آن را به این شکل مطرح کنند و شیرینی این واقعه فرخنده را بر مردم تلخ کنند.
تغییر اساسنامه در دستور کار
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تغییر اساسنامه این دانشگاه خاطرنشان کرد: تغییر اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار هیات موسس دانشگاه قرار دارد.
وی درباره اعضای جدید هیات موسس این دانشگاه نیز به مهر گفت: آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی، دکتر عبدالله جاسبی،
مهندس میرحسین موسوی، آیتالله عبدالکریم موسوی اردبیلی، حجتالاسلام سیدحسن خمینی، دکتر ابراهیم حسن حبیبی، حجتالاسلام دکتر محسن قمی، دکتر علیاکبر ولایتی و دکتر حمید میرزاده اعضای جدید هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
ارسال نظر