سازمان بازرسی کل کشور به اظهارات چندی پیش سیدمهدی هاشمی سرپرست فدراسیون تیراندازی پاسخ داد. در نمابر ارسالی از سوی سازمان بازرسی کل کشور آمده است: آقای سیدمهدی هاشمی سرپرست فدراسیون تیراندازی و قائم‌مقام وزیر راه‌ و ترابری در مصاحبه مورخ ‌٢٢/٤/٨٨ با خبرگزاری ایسنا، به رویه سازمان بازرسی کل کشور در اعمال نظارت بر اجرای صحیح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل در سازمان ورزش کشور انتقاد کرده است و می‌گوید: «چطور می‌توانیم بگوییم دو شغله بودن در ورزش اشکال دارد، ولی نمی‌گوییم اداره شدن یک فدراسیون در طول یک سال و نیم توسط سرپرست اشکال ندارد و ... سازمان بازرسی کل کشور به این مساله (اداره فدراسیون ورزشی توسط سرپرست) رضایت داده و در اینجا بی‌قانونی را پذیرفته که موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد...»

این انتقاد ناشی از کم اطلاعی ایشان است، زیرا: اولا ایشان می‌بایست از سازمان تربیت‌بدنی و مجمع فدراسیون‌ها که مجری قانون بودند، انتقاد می‌کرد که چرا اساسنامه فدراسیون‌ها را (که در تاریخ ‌١١/٢/٨١ به تصویب هیات وزیران رسیده) اجرا نکردند و در مرحله بعد، از دستگاه نظارتی سوال می‌کرد که چرا تذکر و هشدار نداده است. همه به خوبی واقف هستند که ابتدا می‌بایست تکلیف را از مکلف خواست نه دستگاه نظارتی.

ثانیا سازمان بازرسی کل کشور طی دو فقره نامه به شماره‌های ‌٦٦١٣٢/ ٦ مورخ ‌١١/٩/٨٧ و ‌٩٠١٢٧/ ٦ مورخ ‌١٤/١٢/٨٧ از ریاست سازمان تربیت‌بدنی خواسته است وفق قوانین و مقررات موضوعه نسبت به برگزاری انتخابات فدراسیون‌هایی که مدت عضویت اعضای هیات‌رییسه پایان یافته اقدام لازم را معمول دارد، بنابراین سازمان بازرسی کل کشور به تکلیف قانونی خود اقدام کرده است. ثالثا ضمانت نقض و عدم‌اجرای قوانین و مقررات متفاوت است.

در بحث مربوط به ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل ضمانت نقض این قانون تعقیب کیفری و مجازات‌های مقرر در قانون می‌باشد. در حالی که عدم برگزاری انتخابات مجمع فدراسیون‌ها نقض ماده ‌١٠ اساسنامه مصوب هیات وزیران است و سازمان تربیت بدنی و مجمع فدراسیون‌ها به تکلیفی که در اساسنامه آمده است، عمل نکرده و در قوانین برای این ترک فعل مجازات کیفری قائل نشده است. در هر صورت سازمان تربیت بدنی و مجمع فدراسیون‌ها که به تکلیف فوق‌الذکر عمل نکرده‌اند مسوول می‌باشند.

رابعا تکثیر اشکال، رفع اشکال نمی‌کند؛ با این توضیح که سازمان بازرسی کل کشور نسبت به اجرای قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل اقدام کرده است و آقای مهدی هاشمی می‌گوید چون اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی راجع به برگزاری انتخابات فدراسیون‌ها اجرا نشده است، چرا شما قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل را در مورد فدراسیون ورزشی اعمال می‌کنید.

همانطور که گفته شد، سازمان بازرسی کل کشور نسبت به اجرای هر دو قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و مقررات اساسنامه فدراسیون‌ها اقدام کرده، لیکن اگر تنها قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل را اعمال می‌کرد، ایراد آقای مهدی هاشمی غیرموجه بود اما در خصوص اینکه چرا قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل در مورد هیات‌های ورزشی اعمال نشده (ایراد آقای مهدی هاشمی) باید گفت سازمان بازرسی کل کشور براساس قدر متقین‌ها اقدام می‌کند. آیین‌نامه هیات‌های ورزشی در تاریخ ‌١/٧/٨١ توسط معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی به تصویب رسیده است و سازمان نمی‌توانست براساس این آیین‌نامه اعضای هیات‌های ورزشی را در مراجع قضایی تحت تعقیب قرار دهد.

معلوم نیست آقای سیدمهدی هاشمی واقعا چه اعتقادی دارد. قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل نسبت به فدراسیون‌ها صحیح است یا خیر؟ اگر آن را صحیح نمی‌داند چرا آن را به هیات‌های ورزشی هم توسعه می‌دهد. نکته آخر اینکه آقای سیدمهدی هاشمی خود نیز جزو متخلفین نسبت به قانون ممنوعیت بیش از یک شغل بوده و حتی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور به ایشان تذکر لازم داده و قرار بوده که ایشان از یکی از سمت‌های خود استعفا کند که شاید هشدار سازمان بازرسی و موضوع تعقیب کیفری ایشان موجب ناراحتی و بیان چنین مسائلی شده است.

همه افراد جامعه به ویژه مسوولان می‌بایست نسبت به اجرا و احترام به قانون اهتمام ورزند. با وصف فوق سازمان بازرسی کل کشور با این بخش از مطالب آقای سیدمهدی‌ هاشمی که می‌گوید، «کم‌کاری سازمان تربیت‌بدنی در برگزاری مجامع انتخاباتی را قبول دارم، شاید مسوولان سازمان با سهل‌انگاری و بی‌توجهی به موضوع نگاه کرده‌اند»، موافقت دارد. در هر حال از ایشان که در دولت دارای نفوذ است، انتظار می‌رود اقدامات لازم را در جهت برگزاری انتخابات فدراسیون‌های ورزشی طبق قانون معمول دارد. امید است که همه ما در التزام به قانون کوشا باشیم. انشاءا... .