احمدی نژاد در مشهد بیان کرد
منشوردولت دهم
احدی حق ندارد خود را بالاتر از قانون و مردم بداند
«محمود احمدی نژاد» عصر پنجشنبه با توصیه به برخی در داخل کشور نسبت به تمکین در برابر قانون و نیز قدرتهای خارجی برای اصلاح رفتار خود نسبت به ملت ایران تاکید کرد: زمانی که دولت جدید مستقر شود، با اقتدار بیشتر قدرتهای دارای موضع استکباری را به زیر خواهد کشید.
عکس: خبرگزاری ایسنا
احدی حق ندارد خود را بالاتر از قانون و مردم بداند
«محمود احمدی نژاد» عصر پنجشنبه با توصیه به برخی در داخل کشور نسبت به تمکین در برابر قانون و نیز قدرتهای خارجی برای اصلاح رفتار خود نسبت به ملت ایران تاکید کرد: زمانی که دولت جدید مستقر شود، با اقتدار بیشتر قدرتهای دارای موضع استکباری را به زیر خواهد کشید. به گزارش ایرنا (خبرگزاری رسمی دولت)، احمدی نژاد در اجتماع زائران و مجاوران حرم امام رضا (ع) در صحن جامع رضوی، خیال برخی قدرتها را «باطل» و حرفهایشان را «بیهوده» خواند و تصریح کرد: دولت جدید با اقتدار بیشتر وارد عرصه جهانی میشود.
وی ملت ایران را ملتی اهل منطق و گفتوگو معرفی کرد و با اشاره به ظلم برخی قدرتها نسبت به ملت ایران، ابراز امیدواری کرد آنان از رفتار خود ابراز پشیمانی کرده و درصدد اصلاح آن برآیند.
احمدی نژاد با اشاره به اتمام دوران سلطه چند کشور بر دیگر کشورها افزود: ما اهل صداقت بوده و هستیم، اما اگر ملت ایران
بی صداقتی ببیند، همان پاسخی را میدهد که به رییسجمهور قبلی آمریکا داد که در تاریخ محکوم شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش، «ساختن ایران» و «حضور مقتدرانه در عرصه جهانی» را دو ماموریت مهم ملت ایران در دوره کنونی برشمرد و گفت: باید دست به دست هم دهیم و ایران را بسازیم.
رییسجمهوری با تاکید بر اینکه هیچ کس حق ندارد خود را بالاتر از قانون و مردم و مالک مردم و کشور بشناسد، گفت: من از زبان شما اعلام میکنم که ملت از دولت میخواهد که همه ثروت ملت را که عدهای خوردهاند از آنها پس بگیرد و به بیتالمال بازگرداند.
احمدی نژاد با توصیه به تمکین در برابر قانون، حرکت در خلاف این جهت را بدترین نوع دیکتاتوری دانست و گفت: ملت ایران نشان داده اند که با دیکتاتورها چه خواهند کرد.
احدی حق ندارد خود را بالاتر از قانون و مردم بداند
احمدی نژاد در ادامه سخنانش ساختن ایران را یکی از دو ماموریت مهم امروز ملت ایران برشمرد و گفت: ما در آستانه دورانی جدید و درخشان قرار داریم.
وی با بیان اینکه انقلاب اکنون وارد سطح و مرحله ای بالاتر شده است، افزود: همه مردم عزیزند و باید ایران را بر اساس عدالت، برابری و احترام به آحاد مردم بسازیم.
رییس دولت نهم با تاکید بر اینکه همه در برابر قانون یکسان هستند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تاکید دارند که ایشان هم یک نفر مانند بقیه ملت و در برابر قانون همانند ملت هستند.
احمدی نژاد افزود: به همین دلیل، من از زبان شما اعلام میکنم ملت از دولت میخواهد که همه ثروت ملت را که عده ای برده اند از آنها پس بگیرد و به بیت المال برگرداند.
رییسجمهوری، در این زمینه از «ایستادگی مدبرانه» دولت برآمده از متن مردم در برابر زیاده خواهان سخن گفت و اظهارکرد: هیچ کس حق ندارد خود را برتر از ملت و آرای ملت بشناسد و به رای مردم توهین کند.وی فرار از قانون و تمکین نکردن در برابر قانون را بدترین نوع دیکتاتوری دانست و خاطرنشان کرد: ملت ایران نشان دادند که با دیکتاتورها چه خواهند کرد. رییسجمهور گفت: ملت ایران خواهان عدالت، پیشرفت همه جانبه و مهرورزی است و این چیزی است که ۴۰میلیون نفر به آن رای دادند و ۷۰میلیون نفر انسان شجاع مومن آن را میخواهند. احمدی نژاد با تاکید بر اینکه از هیچ قدرتی به خود ترس راه نخواهد داد، گفت: دولت دهم با توان و انگیزه بیشتر در مسیر خدمت و نوکری مردم، آبادانی کشور و عدالت حرکت خواهد کرد. رییسجمهور، ظرفیتهای ملت ایران را بزرگ و جایگاه واقعی آن را بسیار بالاتر از وضع موجود دانست و گفت: ملت ما در ۲۲ خردادماه ۸۸ «میتواند» را انتخاب کرد. احمدی نژاد، دوران کنونی را دوران همدلی و برادری خواند و تاکید کرد: اکنون عصر ظهور است و عطر وجود امام زمان (عج) دنیا را فراگرفته است.
ملت با حضور حماسی خود انحصار طاغوتی را شکست
احمدی نژاد از شکسته شدن چهار انحصار استکبار به دست انقلاب اسلامی سخن گفت و اظهارکرد: ملت ایران با حضور و انتخاب حماسی خود در ۲۲ خرداد ۸۸، انحصار چهارم یعنی انحصار طاغوتی شیوه حکومت داری لیبرال دموکراسی را شکست.
وی در ادامه سخنانش در اجتماع هزاران نفر از زائران و مجاوران حرم ثامن الائمه (ع) در صحن جامع رضوی، ساختن ایران و حضور در صحنه جهانی را دو روی یک سکه برشمرد و گفت: بدون حضور مقتدرانه در صحنه جهانی، ساختن ایران ممکن نیست و بدون ساختن ایران نمیتوانیم در عرصه جهانی حضور مقتدرانه داشته باشیم. وی با اشاره به تقسیم بندی جهان به دو قطب شرق و غرب و ارائه تئوری، مکتب و قانون در این زمینه خاطرنشان کرد: ملت ایران سی سال قبل انحصار اول را شکست. احمدی نژاد، انحصار دوم را دخالت قدرت نظامی در تنظیم مناسبات جهانی دانست و گفت: چند قدرت با هم مسابقه تسلیحاتی گذاشتند. دولتی را ساقط و کشورها را زیر و رو میکردند. وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی این انحصار را هم شکست، اظهار داشت: هم اکنون قدرت نظامی، سلاح اتمی و موشکی در تنظیم مناسبات جهانی دخالت ندارد.
رییسجمهور، انحصار سوم را انحصار علمی و مهمتر از انحصار قدرت نظامی دانست و گفت: در این انحصار، یک عده باید علوم پیشرفته داشته باشند و بقیه ملتها دست دوم باشند.
احمدینژاد با اشاره به موضوع هستهای ایران گفت: آنچه مهمتر از بعد سیاسی مساله است، محروم کردن ملت ایران از علم و فناوری پیشرفته بود. وی افزود: با ایستادگی ملت و رهبری ایران، انحصار علمی استکبار شکسته و راه دستیابی به علوم پیشرفته برای همه ملتها باز شد. رییسجمهور تصریح کرد: امروز نه تنها آمریکا بلکه حتی اگر همه قدرتها جمع شوند و از موجودات خبیث بهره بگیرند نمی توانند سر سوزنی از حقوق ملت ایران را تضییع کنند.
رییسجمهور انحصار چهارم یعنی شیوه حکومت داری را یادآوری کرد و گفت: بر مبنای این شیوه، هر چه مطابق میل قدرتها باشد دموکراسی است و هر کس نباشد ضددموکراسی است.
احمدی نژاد خاطرنشان کرد: آنان ملت ایران را که طی سی سال، سی انتخابات، برگزار کرد دارای دموکراسی نمیدانند، اما حکومتهای مرتجع و دیکتاتور را که حتی یک انتخابات برگزار نکردهاند، دموکرات میخوانند. رییسجمهوری که سخنانش با تشویق پی در پی حاضران همراهی میشد، گفت: مردم در آن کشورها نقشی ندارند، دو یا سه حزب تصمیم میگیرند، اما در ایران دموکراسی ناب، مردم سالاری حقیقی و قدرت مردم به صحنه آمد. احمدینژاد، سرمایهداری و پول، احزاب و رسانههای وابسته را سه عنصر حاکم در دموکراسی لیبرال به جای مردم برشمرد و گفت: مردم در انتخابات اخیر پول، ثروت، قدرت، احزاب و رسانههای بیگانه را در هم شکستند. وی خاطرنشان کرد: مردم تمامی توطئههای دشمن را در هم کوبیدند و پرچم اسلام ناب را در ایران برافراشتند.
دشمنان تلاش دارند خط درگیری را به داخل کشور منتقل کنند
رییسجمهوری با اشاره به روش پیچیده مستکبران برای کشاندن خط درگیری به داخل کشور گفت: دشمنان پس از انتخابات اخیر تلاش دارند خط درگیری را به داخل کشور منتقل کنند.
احمدینژاد که در جمع زائران و مجاوران حرم امام رضا (ع) در صحن جامع رضوی سخن میگفت، افزود: زمانی که دشمنان درگیری داخلی ایجاد کنند و عناصری به نمایندگی از آنان در داخل خیابانها، شهرها و مجامع آشوب برپا کنند، آن ملت طعم عزت، استقلال و پیشرفت را نمیچشد.
وی با یادآوری اینکه امام راحل (ره) مرز درگیری را به درون جبهه دشمن کشید، خاطرنشان ساخت: امام خمینی یک جبهه گسترده علیه مستکبران را مطرح کردند، اما دشمن تلاش داشت این جبهه را به داخل جامعه ما برگرداند.
رییس شورای عالی امنیت ملی به وقایع ۱۰ سال پیش در کشور اشاره کرد و گفت: آنان تلاش داشتند اختلافات و درگیریها را به داخل صفوف به هم فشرده ملت منتقل کنند، اما در چهار سال گذشته ملت ایران با ایستادگی، خط مقدم نبرد را تا نزدیکی و زیر گوش واشنگتن منتقل کرد. وی با اشاره به ابراز نگرانی دولتمردان آمریکایی از نفوذ ایران و فرهنگ و تمدنش در داخل آمریکا، آمریکای جنوبی، آفریقا و آسیا اظهار داشت: آنان تلاش دارند خط درگیری را به داخل کشور منتقل سازند، اما اشتباه میکنند زیرا ملت ایران را نشناخته اند.
احمدی نژاد ملت ایران را ملتی عدالت خواه، ضد ظلم و ضد استکبار معرفی کرد و نسبت به واکنش ملت ایران به رفتار برخی قدرتها هشدار داد. رییسجمهور منتخب ملت ایران در دوره دهم با اشاره به اینکه قدرتها در انتخابات اخیر از چند موضع سیلی خوردند و عصبانی شدند، شکوه و عظمت ملت ایران را به عنوان یک الگوی جدید، یکی از این موارد ذکر کرد و گفت: آنان نگران هستند این انتخابات نقطه آغاز تحول در جهان شود. وی افزود: دولتی که با ۲۸میلیون رای گریبان آنها را گرفت امروز با ۴۰میلیون رای اجازه نخواهد داد حتی یک شب مستکبران چشم راحت روی هم بگذارند. احمدی نژاد تصریح کرد: کابوس آنان، انتخابات بود. ملت ما کسی را که آنان نمیخواستند، انتخاب کرد. لذا در امور داخلی ما دخالت و بی ادبی و توهین کردند و آشوبها و تجاوز به اموال عمومی را مورد حمایت قرار دادند.
رییسجمهوری ساختن ایران و اصلاح جهان را از یک جنس و لازم و ملزوم یکدیگر دانست و تاکید کرد: ساختن ایران بدون حضور موثر، مقتدرانه و اثرگذار در مناسبات جهانی ممکن نیست.
احمدی نژاد با یادآوری اینکه حضور مقتدرانه بدون ساختن ایران ممکن نیست، افزود: برخی تصور میکنند باید اطراف ایران دیوار کشید و ایران را آباد کرد.
رییسجمهور منتخب ملت ایران در دوره دهم با بیان اینکه این تصور خیالی باطل و آرزویی تحقق نیافتنی است، در تبیین دو دلیل ساده و روشن آن اظهار کرد: اگر به دیگران کاری نداشته باشیم نمیتوانیم از حیطه سیطره تصمیم گیری آنان خارج شویم.
وی تعامل اقتصادی با جهان را ضرورتی اجتنابناپذیر دانست و در عین حال گفت که برخی قدرتها قوانین و مقررات جهان را مینویسند، معیارهای تشخیص را خود تدوین میکنند و معنایش این است که سایر ملتها همواره تحت سیطره آنها زندگی کنند.
احمدی نژاد مقررات اقتصادی که برای دنیا وضع میشود را یک طرفه، علیه ملتها و به نفع سرمایه داران جهانی عنوان کرد و گفت: ما نمیتوانیم رابطه اقتصادی خود را با جهان قطع کنیم، اما اگر دخالت نکنیم همه قوانین علیه ما عمل میشود و آنان در برخورد با ملتها چیزی جز تسلیم کامل آنها را نمیپذیرند.
وی به موضوع هستهای اشاره کرد و گفت: زمانی که سیاست
تنش زدایی و جلب اعتماد مبنا قرار گرفت، گفتند تاسیسات نطنز تعطیل شود، اما اعتماد جلب نشد. احمدینژاد اظهار کرد: تعطیلی تاسیسات اصفهان را خواستار شدند باز اعتماد حاصل نشد سپس از تعطیلی آزمایشگاههای دانشگاهی، رشتههای تحصیلی منتهی به هستهای سخن گفتند و اینکه باید پروتکل الحاقی را بپذیرید. رییسجمهور افزود: این به آن معناست که بازرسان آژانس در هر زمان بدون اجازه دولت میتوانند از هر مکان بازرسی کنند و دشمن از همه توانمندیهای ما آگاه شود. رییس شورای عالی امنیت ملی گفت: پس از آن از ترتیبات اجرایی سخن به میان آمد به این معنا که دانشمند ایرانی در موضوع هستهای هر زمان یک ابتکار به ذهنش رسید اختراع و فناوری ایجاد نکند مگر آنکه ماموران آژانس را مطلع کند. احمدی نژاد گفت: پس از این همه عقب نشینی بوش جنایتکار اعلام کرد ایران محور شرارت است و اکنون باید به ایران حمله کرد؛ در این هنگام جمعیت حاضر یکپارچه شعار دادند مرگ بر آمریکا و احمدی نژاد ادامه داد: ما باور داریم به هر میزان که وارد عرصه جهانی شویم و اثرگذار باشیم استکبار جهانی را به عقب میرانیم و فرصتهای ارزشمند نیز در داخل ایجاد میشود.
رییسجمهوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امروز وارد دوران جدیدی از حیات انقلاب و زندگی تاریخی ملت ایران شدهایم، به انتخابات ۲۲ خرداد اشاره کرد و افزود: حضور ۴۰میلیون انسان مصمم، آرمانخواه، عدالتخواه و انقلابی نقطه عطفی در حیات تاریخی ملت ایران و در مناسبات جهانی است.
رییس دولت نهم با تاکید بر اینکه باید دست به دست هم دهیم و ایران را به تمام معنا بسازیم، گفت: همه سروصداهایی که در عالم به پا شده به واسطه عظمت حرکت ملت و آثار گسترده انتخابات اخیر است. وی همچنین با ابراز خرسندی از اینکه اولین سفرش پس از انتخابات پابوسی امام رضا و دیدار با مردم مشهد بوده است به اولین سفر انتخاباتی خود به مشهد اشاره کرد و گفت: موج حرکت مردم در این شهر و استان امواج برخاسته از تبلیغات رسانههای دشمن و استکبار را در هم شکست و درس تاریخی و ماندگار به همه دشمنان انقلاب اسلامی داد.
نامهاحمدینژاد به دبیرکل سازمان ملل
رییسجمهور در نامهای به بانکی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد با اظهار تعجب از عدم موضعگیری وی در خصوص قتل بیرحمانه مروه الشربینی تصریح کرد: آیا وقت آن نیست که با محکوم کردن قاطع جنایت اخیر خواستار رسیدگی و مجازات عاملان این رسوایی بزرگ شوید و موضوع را در مراجع ذیربط پیگیری نمایید و امیدوارم به وظیفه قانونی، انسانی و تاریخی خود عمل نمایید و از حیثیت سازمان ملل دفاع کنید.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، متن این نامه بدین شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای بانکی مون
دبیرکل سازمان ملل متحد
قتل بیرحمانه سرکار خانم مروه الشربینی قلب انسانها را جریحه دار و ابهامات زیادی در اذهان مردم جهان ایجاد کرده است که به شمهای از آن اشاره میشود:
۱ - خانم مزبور به نحو قانونی در آلمان اقامت داشته و در حقیقت میهمان این کشور بوده است. در همه جای جهان حتی نزد اقوام بدوی، میهمان مورد احترام میزبان بوده و کسی حق تعرض به آنان را نداشته است.
۲ - براساس رویه معمول حقوقی و اخلاقی در همه نظامات قضایی، امنیت شاکی و متشاکی در طول رسیدگی به شکایات محفوظ است. دستگاه قضایی پناهگاه مظلومان و ستمدیدگان است، اما در جریان رسیدگی قضایی، شاکی آن هم در محضر دادگاه مورد حمله قرار میگیرد و براساس گفته شاهدان، ضارب فرصت کافی پیدا میکند تا چندین ضربه چاقو بر پیکر مشارالیها وارد نماید.
قاضی، دادستان، هیات منصفه و ماموران امنیتی تماشاگر این صحنه فجیع بودهاند و اقدام بازدارنده کافی انجام ندادهاند. این فرضیه به طور جدی مطرح است که تصمیم به جنایت با هماهنگی قبلی بخشی از دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی بوده است به خصوص اینکه وقتی همسر خانم مزبور به دفاع از همسر خود برمیخیزد ضابط قضایی به جای دفاع از او، وی را هدف قرار داده و مجروح میکند.
۳ - خبر جنایت روزها سانسور میشود، دولت و دستگاه قضایی آلمان سکوت میکنند و این چنین است که ظلم بزرگتر تاریخی اتفاق میافتد.
جناب آقای بان کی مون
بالاتر از قتل فجیع خانم شربینی شکسته شدن حرمت و تقدس امر قضا توسط دستگاه قضایی و امنیتی آلمان است و این یک امر کم نظیر در تاریخ است. اگر حقوق اولی انسانها توسط متولیان امر قضا شکسته شود، آیا هیچ حقوقی پایدار خواهد ماند. مظلومان و ستمدیدگان باید به کجا پناه ببرند؟ آیا غیر از این است که ستمگران و ظالمان بر مقدرات انسانها مسلط میشوند و عرض و شرف و جان و مال و امنیت انسانی به خطر خواهد افتاد؟
*آیا خسارتی بزرگتر از این میتوان یافت؟
در کنار این فاجعه بزرگ سوالات زیادی مطرح است، از جمله اینکه: آیا قتل خانم مروه الشربینی نشانه ای از نژادپرستی افراطی در بخشهای از دولت و دستگاه قضایی آلمان نیست؟
چرا دولت آلمان در قبال این جنایت دلخراش اقدام قاطعی انجام نداده است، آیا وقوع این جنایت و مواضع دولت و دستگاه قضایی آلمان راه را برای جنایتهای بعدی هموار نخواهد کرد؟
البته از برخی سیاستمداران آلمانی که ملت و جوانان خود را در برابر صهیونیستها تحقیر میکنند و پدران آنان را جنایتکاران تاریخ آلمان قلمداد میکنند که باید فرزندان آنان تا ابد شرمسار بوده و به نژادپرستان صهیونیست باج پرداخت کنند، تعجبی نیست. تعجب از بعضی سران دولتهای اروپایی و آمریکاست که از یک طرف مدعی دفاع از ارزش های انسانی هستند و از جانب دیگر در برابر این جنایت آشکار سکوت میکنند.
تعجب ما از عدم موضعگیری قاطع جنابعالی است. اگر به خاطر داشته باشید در ملاقات حضوری، جنابعالی بر تعهد خود نسبت به عدالت و دفاع از حقوق مظلومان تاکید کردید. آیا وقت آن نیست که با محکوم کردن قاطع جنایت اخیر خواستار رسیدگی و مجازات عاملان این رسوایی بزرگ شوید و موضوع را در مراجع ذیربط پیگیری نمایید. چرا برخی دولتمردان باید همچنان در قابل رفتارهای غیرانسانی خود مصونیت داشته باشند؟
اگر جنابعالی عدالتخواهی و حق طلبی را فریاد نکنید و وظیفه خود را در قبال این ظلم آشکار که ساحت مقدس قضاوت و دفاع از حقوق مظلومان را لکه دار کرده است انجام ندهید، مصیبتهای بزرگتری دامن بشریت را خواهد گرفت و افراد زیادتری قربانی بیعدالتی و تبعیض خواهند شد.
امیدوارم به وظیفه قانونی، انسانی و تاریخی خود عمل نمایید و از حیثیت سازمان ملل دفاع کنید.
ارسال نظر