رویداد
قشقاوی: شبکههای آمریکایی و انگلیسی اتاق فرمان آشوبهای اخیر هستند
به گزارش فارس، حسن قشقاوی سخنگوی وزارت خارجه بابیان این مطلب و با تشریح موضعگیریهای مقامات کشورهای غربی در خصوص انتخابات ریاستجمهوری دهم در ایران، گفت: این موضعگیریها را میتوان به ۴ مرحله تقسیمبندی کرد. مرحله اول، موضعگیری مقامات و رسانههای غربی قبل از آغاز تبلیغات رسمی کاندیداهای ریاستجمهوری بود که مواضع آنها حول تشکیک در انتخابات و ادعای آزاد نبودن انتخابات در جمهوری اسلامی ایران شکل میگرفت.
شبکههای آمریکایی و انگلیسی نقش اتاق جنگ و اتاق فرمان آشوبهای اخیر را بر عهده دارند.
به گزارش فارس، حسن قشقاوی سخنگوی وزارت خارجه بابیان این مطلب و با تشریح موضعگیریهای مقامات کشورهای غربی در خصوص انتخابات ریاستجمهوری دهم در ایران، گفت: این موضعگیریها را میتوان به ۴ مرحله تقسیمبندی کرد. مرحله اول، موضعگیری مقامات و رسانههای غربی قبل از آغاز تبلیغات رسمی کاندیداهای ریاستجمهوری بود که مواضع آنها حول تشکیک در انتخابات و ادعای آزاد نبودن انتخابات در جمهوری اسلامی ایران شکل میگرفت. وی افزود: مرحله دوم موضعگیریها نیز مربوط به ایام تبلیغات رسمی کاندیداهای ریاستجمهوری و مناظرههای تلویزیونی بود که همه آنها ضمن تحسین این مناظرات و تبلیغات، اذعان میکردند که برخلاف تصورشان انتخابات در ایران کاملا جدی و مناظرات نیز بسیار جدی است.
سخنگوی وزارت خارجه، مرحله سوم موضعگیریهای مقامات و رسانههای غربی را روز رایگیری؛ یعنی از ساعت ۸ صبح تا ۱۰، ۱۱ شب جمعه ۲۲ خرداد عنوان کرد و گفت: در این روز، موضعگیریها با عباراتی همچون انتخابات سالم، امن، مشارکت فوقالعاده و... بود و حتی یک گزارش منفی از روز اخذ رای ارائه نشد.
قشقاوی مرحله چهارم موضعگیری مقامات و رسانههای غربی را مرحله بعد از رایگیری ذکر کرد و افزود: بعد از زمان رایگیری، با توجه به اینکه در آمریکا روز آغاز میشد، ابتدا این کشور و متعاقب آن دیگر کشورهای غربی به تدریج زیر سوال بردن انتخابات ایران را آغاز کردند.
وی با اشاره به موضعگیری مقامات کشورهای غربی تصریح کرد: نکته جالب توجه و زمینه مشترک همه اظهارات مقامات غربی این است که نه اوباما، نه مرکل، نه سارکوزی و نه مقامات دیگر کشورهای غربی، هیچکدام مردم ایران را به قانون دعوت نکردند و آنها با این پیشفرض نژادپرستانه خود که ایرانیان مردمی جهانسومی هستند و قانون فقط مال غربیها است، حتی در یک جمله مردم را به قانون دعوت نکردند.
سخنگوی وزارت خارجه در خصوص ادعاهای مقامات غربی مبنی بر بیطرفی در انتخابات ایران نیز تاکید کرد: این ادعای آنها مثل این است که بنده بگویم حرفی که من میزنم به من ربطی ندارد.
قشقاوی افزود: صدای آمریکا و بیبیسی دو شبکه دولتی متعلق به کشورهای آمریکا و انگلیس هستند نه شبکههای خصوصی و بودجه آنها در کنگره آمریکا و پارلمان انگلیس تصویب میشود و بلندگوی دیپلماسی کشورهایشان هستند.
وی با بیان اینکه این شبکهها دو راهبرد ایجاد و تشدید اختلافات قومی و نژادی و تجزیه ایران را دنبال میکنند، خاطرنشان کرد: آنها که این شبکهها را میگردانند جزو فرقههای ضاله هستند و خانوادههایشان در حیفا زندگی میکنند.
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه دستورالعمل شبکههای مذکور تجزیه ایران و تضعیف حاکمیت ملی ما است، گفت: بنابراین هرگونه ایمیل یا تماسی که با این شبکهها گرفته شود، نقض حاکمیت ملی و در جهت دشمنی با مردم ایران است.
قشقاوی تاکید کرد: این شبکههای تلویزیونی اتاق جنگ و اتاق فرماندهی شورشها را به عهده دارند.
وی در خصوص اقدامات وزارت خارجه در این خصوص نیز اظهار کرد: ما در حال رصد کردن این امور هستیم چرا که این بحثهای اخیر بالاخره تمام میشود؛ ضمن اینکه تاکنون نیز برخورد و احضار کردهایم و در حال حاضر وزارت خارجه تکتک موضعگیریهای آنها را رصد میکنند و متناسب با واقعیتهای موجود مواضع مقتضی را اتخاذ خواهیم کرد.
ارسال نظر