بودجه مستقلی برای سلامت دانش‌آموزان نداریم

وزیر آموزش و پرورش در مراسم نواختن نمادین زنگ سلامت تصریح کرد: متاسفانه سرانه سلامت دانش‌آموزان در قالب بودجه مستقلی در نظر گرفته نشده و همین امر کاهش سرانه به ۵۵۰‌تومان را در پی داشته است. به گزارش ایسنا، علی‌رضا علی‌احمدی صبح روز شنبه در مدرسه راهنمایی دخترانه نور تهران اظهار کرد: متاسفانه سرانه سلامت دانش‌آموزان در قالب بودجه مستقلی در نظر گرفته نشده و از محل بودجه‌های دیگر آموزش و پرورش تامین می‌شود که همین امر موجب کمبود اعتبار در این زمینه است.

وی همچنین گفت: هم اکنون با کمبود ۱۵‌هزار مربی بهداشت در مدارس روبه‌رو هستیم و این در حالی است که هیچ مجوز استخدامی در قالب برنامه چهارم توسعه در نظر گرفته نشده است.

وزیر آموزش و پرورش به همکاری‌های جدید وزارتخانه متبوع خود با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اشاره کرد و گفت: تصمیم داریم از دانشجویان پزشکی و بهداشت برای ارتقای سطح سلامت و کمک به معاینات پزشکی در مدارس استفاده کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم بر لزوم توسعه برنامه‌های بهداشتی و سلامتی برای پیشگیری از رفتارهای خطرساز دانش‌آموزان از جمله استعمال دخانیات، اصلاح روش‌های تغذیه‌ای آن‌ها و همچنین فرهنگ‌سازی برای انجام

ورزش حداقل ۵/۲ ساعت در هفته از طریق رابطین سلامت و مربیان بهداشت در مدارس تاکید کرد.

کامران، باقری لنکرانی اجرای طرح آهن‌یاری در مدارس راهنمایی دخترانه سراسر کشور را از برنامه‌های عمده اجرا شده با همکاری وزارتخانه‌های بهداشت و آموزش و پرورش در زمینه تامین سلامت دانش‌آموزان دانست و با بیان این که در راستای رفع سوءتغذیه دانش‌آموزان در برخی مناطق کشور طرح تغذیه رایگان آن‌ها با ویتامین A در حال اجراست، اجرای طرح مدارس مروج سلامت و همچنین توجه به سلامت دانش‌آموزان در مطالب و برنامه‌ریزی‌های درسی و همچنین آگاه‌سازی در زمینه تامین هر چه بیشتر سلامت آن‌ها از طریق انجمن‌های اولیا و مربیان را از دیگر برنامه‌های اجرایی در زمینه تامین بهداشت مدارس عنوان کرد.

وی همچنین با اشاره به آغاز مرحله دوم واکسیناسیون هپاتیت B از پنجشنبه گذشته بر لزوم شرکت همه دانش‌آموزان ۱۷ ساله کشور در این طرح تاکید کرد.