در پایان نشست سه روزه سیزدهمین مجمع عمومی همکاری‌های علمی و فن‌آوری سازمان کنفرانس اسلامی در اسلام آباد، جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرکز شبکه نانو تکنولوژی در میان کشورهای اسلامی معرفی شد. به گزارش واحد مرکزی خبر، در قطعنامه پایانی این نشست همچنین اعلام شد با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر در میان کشورهای اسلامی، کشور برتر در تولید علم بوده است به عضویت کمیته اجرایی علوم و فن‌آوری سازمان کنفرانس اسلامی در آمد.

وزیران علوم کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی همچنین در قطعنامه پایانی نشست اسلام آباد، استفاده صلح‌آمیز از فن‌آوری هسته‌ای را حق همه اعضای سازمان کنفرانس اسلامی دانستند. بر اساس یکی از بندهای قطعنامه پایانی سیزدهمین مجمع عمومی همکاری‌های علمی و فن‌آوری سازمان کنفرانس اسلامی، دبیرخانه شبکه همکاری پارک‌های علوم و فن‌آوری این سازمان در ایران تاسیس خواهد شد.

در نشست مجمع عمومی همکاری‌های علمی و فن‌آوری سازمان کنفرانس اسلامی، محمد مهدی زاهدی، وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری جمهوری اسلامی ایران در دیدار با همتایان خود از کشورهای پاکستان، مصر، اردن، جمهوری آذربایجان، برونئی و ازبکستان در خصوص همکاری‌های علمی و فن‌آوری بحث و تبادل نظر کرد. وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری در اسلام‌آباد حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی همکاری‌های علمی و فن‌آوری سازمان کنفرانس اسلامی «کامستک» را ناشی از جایگاه علمی ایران در میان کشورهای اسلامی دانست. زاهدی، ایجاد شبکه نانو تکنولوژی در بین کشورهای عضو، تاسیس پارک فن‌آوری در جهان اسلام با محوریت ایران و عضویت ایران در دبیرخانه کامستک برای سیاست‌گذاری‌های کلان را از جمله پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران دانست که به تصویب سیزدهمین نشست مجمع عمومی کامستک رسید.