رییس جمهور با انتقاد از بزرگنماییها:
میزان نرخ تورم در سال ۸۶ تلخ بود
دنیای اقتصاد- «میزان نرخ تورم در سال ۸۶ گرچه تلخ بود، ولی درصد آن بسیار کمتر از آن چیزی است که دشمنان فکر میکردند».
این جملهای بود که محمود احمدینژاد، پنجشنبهای که گذشت در جلسه مشترک هیات دولت و استانداران کشور در سال 87 بر زبان آورد تا بار دیگر همچون آخرین گزارش کاری سال 86 خود به مردم در تلویزیون، مهر تاییدی بر صحت افزایش بیسابقه تورم طی سال گذشته در کشور بزند.
به این ترتیب این رییسجمهوری بود که در جلسه مشترکش با استانداران باز هم با تاکید بر خنثی شدن توطئه دشمنان، به بحث تورم اشاره کرد و گفت: آنها فکر کردند با اعمال محدودیتها میتوانند کاری کنند؛ اما با تدبیرهایی که انجام شد، حجم سرمایه گذاری در کشور رشد بیشتری پیدا کرد و در داخل کشور نیز تورم ۶۰درصدی را پیش بینی میکردند تا از این طریق ملت را با مشکل مواجه کنند اما به رغم همه تلاشها سرمایهگذاری قابل توجهی در کشور صورت گرفت و میزان تورم نیز گر چه تلخ بود، ولیدرصد آن بسیار کمتر از آن چیزی است که آنها فکر میکردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، وی سپس با اشاره به ظرفیتهای فراوان برای کار و فعالیت در کشور اظهار کرد: همه وزارتخانهها و دستگاههای استانی باید دنبال راههای ابتکاری و جدید برای خدمت به مردم باشند.رییسجمهوری ادامه داد: امسال باید با بهره گیری بیشتر از خلاقیتها و نوآوریها در پی به نتیجه رساندن برنامهها و اهداف باشیم، همچنان که جشن سیامین سال انقلاب اسلامی را امسال برگزار خواهیم کرد و هر یک از دستگاهها و استانها نیز باید بر این اساس مضربی از 30 پروژه را به انجام رسانده و افتتاح کنند.احمدینژاد همچنین تاکید کرد: یکی از برنامههایی که استانداران باید با جدیت دنبال کنند، موضوع کنترل قیمتها و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمتها است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته در حوزه سیاست خارجی نیز تحولات و دستاوردهای بزرگی به نفع کشور رقم خورد، گفت: «در ابتدای سال ۸۶، دستگیری نظامیان اشغالگر انگلیس که وارد آبهای سرزمینی ایران شده بودند و سپس عفو آنها از سوی ملت ایران و نظامجمهوری اسلامی، بزرگترین ضربه حیثیتی را به استکبار وارد کرد».
رییسجمهوری ادامه داد: در سال گذشته در موضوع هستهای نیز همه قدرتهای بزرگ بسیج شدند تا مانعی را در مسیر رشد ملت ایران ایجاد کنند؛ اما به فضل الهی امروز سرخورده و مایوس هستند. آنها خیال میکردند قطعنامههایی که علیه ملت ایران صادر میشود، میتواند در تصمیم گیری ملت ایران در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی تاثیر بگذارد؛ اما حضور مردم در انتخابات این توطئه را خنثی کرد و امروز آنها مایوسانه دست و پا میزنند و ملت ایران نیز پرشتاب در حال حرکت است».
احمدینژاد در ادامه گفتههایش در جلسه مشترک هیات دولت و استانداران سپس به رشد بالای اقتصادی در بخشهای کشاورزی، صنعت و تجارت خارجی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: حجم صادرات غیرنفتی در سال گذشته از مرز ۱۹میلیارد دلار عبور کرد که اتفاقی بسیار بزرگ است و برخی از استانهای کشور که در سالهای گذشته صادراتی نداشتند، در سال ۸۶ بین ۲۰۰ تا ۷۰۰میلیون دلار صادرات غیر نفتی داشتند. رییسجمهوری با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات اجرایی بزرگی صورت گرفت که بی نظیر یا کم نظیر بودند، خاطرنشان کرد: طرح سهمیهبندی بنزین با توجه به محدودیتهایی که ایجاد کرد اما با همراهی ملت عزیز انجام شد که صرفه جویی قابل توجهی را در مصرف بنزین به همراه داشت.
وی زمستان سال 86 را یکی از سردترین و دشوارترین زمستانهای پنجاه سال اخیر برشمرد و اظهار کرد: با همراهی و همکاری ملت عزیز و بهرغم قطع انرژی، توانستیم با کمترین آثار این مساله را پشت سر بگذاریم.
در همین حال رییسجمهوری همچنین با اشاره به روز ۲۰ فروردین، روز ملی فنآوری هستهای اظهار کرد: پیروزی بزرگ هستهای حاصل همدلی، ایستادگی، توکل به خدا و تبعیت ملت از رهبر معظم انقلاب بود که اینها منجر به پیروزی جمهوری اسلامی ایران در تمامی عرصهها شده است.
هیچ مشوقی در قبال تعلیق غنیسازی پذیرفتنی نیست
محمود احمدینژاد تاکید کرد: موضوع تعلیق غنیسازی اورانیوم در ایران، موضوعی غیرقابل مذاکره است. به گزارش خبرگزاری برنا، محمود احمدینژاد رییسجمهوری ایران در گفتوگو با خبرگزاری ژاپنی کیودو گفت: ایران کشوری هستهای است و علتی ندارد که فعالیتهای صلح آمیز هستهای خود را متوقف کند.
وی با اشاره به اخبار مربوط به اقدام برخی کشورها از جمله پنج عضو دایم شورای امنیت مبنی بر تهیه بستهای جدید از مشوقها برای ارائه به ایران، افزود: هیچ مشوقی در قبال تعلیق غنیسازی پذیرفتنی نیست و اگر قرار باشد پیش شرطی مطرح شود، این ما هستیم که آن را تعیین میکنیم.
احمدینژاد افزود: موضوع تعلیق غنیسازی اورانیوم موضوعی مربوط به گذشته است و جمهوری اسلامی ایران مدت زیادی است که از این مرحله گذشته است. وی در پاسخ به این سوال که مواضع ایران در از سرگیری مذاکرات با خاویر سولانا مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی چیست ، پاسخ داد :ایران فقط با آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفتوگو میکند و فقط در چارچوب قوانین آژانس بینالمللی انرژی اتمی برنامه هستهای خود را دنبال خواهد کرد. رییسجمهوری در مورد بیمیلی شرکتهای ژاپنی به سرمایهگذاری در این کشور به دلیل برنامههای هستهای تهران ،گفت: شما باید از این شرکتها بپرسید که چرا خودشان را از این فرصت محروم کردهاند، زیرا موضوع هستهای در مجموع یک مساله سیاسی است.
ارسال نظر