نگاه
تبدیل مشکلات و کاستیهای کشور به پرونده قضایی
بهرام بهرامی در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت: در حالی سرریز همه مشکلات و کاستیهای کشور تبدیل به پرونده قضایی میشود که افزایش معضلات اجتماعی هر ساله بر حجم کاری و مشکلات قوه قضائیه میافزاید.
قاضی دیوان عالی کشور معتقد است ،امروزه اغلب مشکلات و کاستیهای کشور تبدیل به پرونده قضائی می شود و دستگاه قضایی را با مشکلات عدیده مواجه میکند.
بهرام بهرامی در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت: در حالی سرریز همه مشکلات و کاستیهای کشور تبدیل به پرونده قضایی میشود که افزایش معضلات اجتماعی هر ساله بر حجم کاری و مشکلات قوه قضائیه میافزاید. وی معتقد است: توجه اساسی و جدی بر حل معضلات و آسیبهای اجتماعی یکی از عمده راهکارهای کاهش اطاله دادرسی، قضازدایی و کاهش درگیریها در جامعه محسوب میشود.
قاضی دیوان عالی کشور تصریح کرد: با وجود انجام اقداماتی در راستای کاهش معضلات اجتماعی و به خصوص فقر و بیکاری که ریشه بسیاری از جرائم در جامعه ما به شمار میآید، باید گفت این تلاشها تاکنون اثر چندانی در کاهش معضلات اجتماعی و حجم جرائم نداشته است.
بهرامی به تلاشهای قوه قضائیه در استراتژی توسعه قضایی اشاره کرده و گفت: زندانزدایی، قضازدایی، کیفرزدایی، احیای دادسراها، تخصصی شدن دادگاهها، اصلاح امور زندانها، ایجاد شوراهای حل اختلاف، احیای حقوق شهروندی و موارد فراوان دیگر از جمله اقدامات دستگاه قضایی در طول سالیان اخیر بوده است.
وی فراوانی تشکیل پروندهها در دستگاه قضایی را مشکلی جدی دانست و گفت: باید برای کاهش ورودی پروندهها تدبیر اساسی اندیشیده شود تا پروندههای قضایی به مراتب کمتر از میزان کنونی تشکیل گردد و قوه قضائیه بتواند به کار اصلی خود بپردازد.
ارسال نظر