غزل در سوگ قیصر گریست

صبح روز گذشته خانه شاعران برای آخرین بار میزبان شاعر غزل‌سرای انقلابی بود و طی مراسمی در انجمن شاعران، دوستان، شاگردان، استادان دانشگاه، هنرمندان و بعضی از مسوولان کشور با «قیصر امین‌پور» وداع و پیکرش را تشییع کردند. علیرضا افتخاری نیز در این مراسم گفت: گفتم قیصر جان سلام همه ما را به محبوب برسان.

همچنین در این مراسم شخصیت‌هایی چون سیدمحمد خاتمی، محمدرضا شفیعی‌کدکنی، امیررضا خادم، سیدعلی موسوی گرمارودی، حسام‌‌الدین سراج، سهیل محمودی، ساعد باقری، علی باباچاهی، مشفق کاشانی، علیرضا افتخاری، اسماعیل سعادت، حمید عمی، مصطفی‌ رحمان‌دوست، اسماعیل امینی و بسیاری دیگر از شخصیت‌های فرهنگی و ادبی حضور داشتند. هر چند تا هنگام تشییع جنازه محل دفن وی مشخص نبود اما گفته شد وی در زادگاه خود دزفول به خاک سپرده می‌شود. قیصر امین‌پور که در سال‌های اخیر با بیماری دست و پنجه نرم می‌کرد روز سه‌شنبه به قول خودش «زمان ملاقات آفتاب رسید» او سال ۱۳۳۸ در گتوند دزفول به دنیا آمد و در سال ۱۳۵۷ در رشته دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد. وی بعدها از این رشته نیز انصراف داد و به جمع انقلابیون پیوست. او در این سال‌ها کتاب «تنفس صبح»، «در کوچه آفتاب»، «توفان در پرانتز» و «منظومه ظهر دهم» را منتشر کرده است.

وی شعر انقلابی را از سال ۱۳۵۷ با پیوستن به حوزه هنری آغاز کرد و برجسته‌ترین شعرهایش، شعرهای جنگ است که نگاه حماسی به مصائب جنگ دارد.