دنیای اقتصاد- روز گذشته سرانجام در میان تذکرات نمایندگان و در شرایطی که متن نامه تقدیر از لاریجانی تغییر کرده بود این نامه با امضای ۱۶۸ نماینده قرائت شد. پس از آنکه روز شنبه خبر پذیرش استعفای لاریجانی به طور رسمی تایید شد، جمعی از نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه اقدام به جمع‌آوری امضا برای نامه‌ای تشکرآمیز از لاریجانی کردند. این نامه به رغم آنکه در خبرها عنوان شد بیش از ۱۸۰ امضا دارد نه در جلسه یکشنبه و نه در جلسه سه‌شنبه مجلس در صحن علنی قرائت نشد. علت قرائت نشدن این نامه به گفته داریوش قنبری عضو کمیسیون امنیت ملی، اختلاف برخی چهره‌های تاثیرگذار مجلس در مورد متن نامه بوده است. نامه ابتدایی صرفا به تقدیر و تشکر از زحمات لاریجانی و تلاش وی برای حل مساله پرونده هسته‌ای بود؛ اما برخی نمایندگان معتقد بودند قرائت این نامه از تریبون مجلس به نوعی حمایت از لاریجانی در مقابل احمدی‌نژاد است و ممکن است اختلاف دولت و مجلس بر سر مفهوم هسته‌ای را تداعی کند. این موضوع باعث شد تا متن نامه اولیه تغییر کند و روز چهارشنبه متنی جدید برای نامه تقدیر از لاریجانی تهیه شود. در نامه دوم تاکید اصلی بر موضوع هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران بود که تقدیر و تشکر از لاریجانی کمرنگتر جلوه یافته بود. بنابراین در جلسه روز چهارشنبه مجددا نامه جدید ویرایش و به امضای نمایندگان رسید. نجابت عضو هیات رییسه مجلس در واکنش به برخی تذکرات در مورد علت قرائت نشدن این نامه در صحن علنی مجلس گفت که «به دلیل حذف شدن بخش‌هایی از نامه اولیه امضاکننده نامه تقدیر آمیز از لاریجانی از دوستان خواهش کردم نامه بازنویسی شود تا مورد اتفاق نظر همه باشد». اما گویا این نامه مورد اتفاق همه نبود زیرا برخی از نمایندگان امضای خود را در اعتراض به تغییر متن نامه پس گرفتند و سرانجام نامه تقدیر از لاریجانی با ۱۶۸ امضا در صحن علنی قرائت شد.

در متن این بیانیه که پیش از پایان جلسه علنی روز گذشته توسط حسین نجابت عضو هیات رییسه مجلس قرائت شد، آمده بود. در ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران مسوولیت خطیر و بسیار مهم سیاست‌گذاری‌های کلان بر عهده مقام معظم رهبری مدظله العالی است و در موضوع ملی انرژی هسته‌ای دیدگاه‌های معظم‌له فصل‌الخطاب تصمیم‌گیری‌ها و مهم‌ترین عامل در پیشبرد روند امور است. بدون شک نقش موثر آقای لاریجانی در مسوولیت نمایندگی مقام معظم رهبری و دبیری شورای عالی امنیت ملی برای تحقق این سیاست‌ها انکارناپذیر است.

مجلس شورای اسلامی که با تصویب ۴ مصوبه مهم و تعیین کننده نقش فعال خود را در پیشبرد فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز ایفا کرده است، ضمن تقدیر از جناب آقای دکتر علی لاریجانی و دست‌اندرکاران پرونده هسته‌ای، بر تداوم راهبرد فعلی تاکید داشته و اطمینان دارد در سایه وحدت مسوولان حقوق هسته‌ای کشورمان در چارچوب منافع نظام پیگیری خواهد شد.