رییس انجمن داروسازان ایران به تشریح دلایل بروز تخلفات در برخی از داروخانه های خصوصی کشور پرداخت و گفت: ما پیش‌بینی می‌کردیم با قوانین و آیین نامه‌های وزارت بهداشت، داروخانه‌ها از مسیر خودشان منحرف شوند.

دکتر رهبر مژدهی آذر در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر اظهار کرد: جامعه داروسازان کشور از اول روی بعضی مسائل با وزارت بهداشت مشکل داشت که یکی از آنها، تصویب آیین‌نامه‌هایی بود که به تخلفات داروخانه‌ها دامن می‌زد. وی، فاصله طولی داروخانه‌ها از یکدیگر را مورد اشاره قرار داد و افزود: وزارت بهداشت، فاصله ۳۰۰ متری داروخانه‌ها از یکدیگر را به ۲۰۰ متر کاهش داد، در حالی که داروخانه‌ها در فاصله ۳۰۰ متری هم دچار مشکلات مالی و اقتصادی بودند.

مژدهی آذر به صدور مجوز تاسیس داروخانه از سوی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت برای حدود ۲۰۰ نفر در تهران بدون نوبت، اقدام به صدور مجوز تاسیس داروخانه کرد. متاسفانه این افراد که از اساتید و هیات علمی دانشگاه‌ها بودند، نیامدند داروخانه‌ها را تاسیس کنند بلکه بلافاصله مجوزهای خودشان را فروختند. وی همچنین به مشکلاتی که اداره دارایی و مالیات بر سر راه داروخانه های خصوصی ایجاد کرده‌اند، اشاره کرد و گفت: اداره مالیات که قبلا همکاری و تعامل خوبی با داروخانه‌ها داشت، حالا با گرفتن مالیات‌های سنگین، موجبات ورشکستگی داروخانه‌ها را رقم زده است. به طوری‌که مالیات ۲ میلیونی به ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان رسیده و در نتیجه داروخانه‌ها را ورشکسته کرده‌اند. مژدهی آذر تاکید کرد: بروز چنین مشکلاتی باعث شده تا داروخانه‌ها به دست افراد سودجو بیفتد و آنها با اجاره این داروخانه ها، وارد این عرصه شوند. به گفته رییس انجمن داروسازان ایران، ۷۰ درصد داروخانه های تهران اجاره ای است.