عضو جامعه مدرسین: حزب موتلفه باید از مواضع عسگراولادی تبری بجوید
افزایش فشارها به پیر موتلفه
حبیب الله عسگراولادی برای استعفا از حزب موتلفه اسلامی اعلام آمادگی کرد
دنیای اقتصاد- در طول ماه گذشته و پس از آنکه حبیب الله عسگراولادی سخنانی متفاوت با سایر همفکرانش درباره نامزدهای انتخابات ۸۸ بیان و چند بار بر آن تاکید کرد، واکنشها و انتقادها نسبت به این سخنان در میان اصولگرایان به طور روزافزون افزایش یافت؛ تا جایی که روز گذشته روزنامه «جمهوری اسلامی» نوشت که او به همفکرهای سیاسیاش در حزب موتلفه اسلامی گفته اگر اظهارات او برای حزب مشکلساز شده، حاضر است از این حزب برود.
عکس: خبرگزاری مهر
حبیب الله عسگراولادی برای استعفا از حزب موتلفه اسلامی اعلام آمادگی کرد
دنیای اقتصاد- در طول ماه گذشته و پس از آنکه حبیب الله عسگراولادی سخنانی متفاوت با سایر همفکرانش درباره نامزدهای انتخابات ۸۸ بیان و چند بار بر آن تاکید کرد، واکنشها و انتقادها نسبت به این سخنان در میان اصولگرایان به طور روزافزون افزایش یافت؛ تا جایی که روز گذشته روزنامه «جمهوری اسلامی» نوشت که او به همفکرهای سیاسیاش در حزب موتلفه اسلامی گفته اگر اظهارات او برای حزب مشکلساز شده، حاضر است از این حزب برود. این عضو ارشد حزب موتلفه پیشتر «به عنوان یک شخصیت حقیقی» گفته بود که موسوی و کروبی را «سران فتنه» نمیداند و افزوده بود: «من با برادرم موسوی و برادرم کروبی سالها کار کردهام؛ موسوی رییس ما در دولت بود و ایشان فتنهساز نیست.»
پس از او البته مرتضی نبوی هم نه به تندی عسگراولادی، بلکه به شکلی ملایم از موضع رسمی اصولگرایان در قبال موسوی و کروبی فاصله گرفت و گفت که «برداشت من این است که موسوی و کروبی جزو افرادی هستند که در فتنه دخیل بودند؛ اما سران فتنه نیستند. سران فتنه را باید از آمریکا و اسرائیل دانست.» اما روز جمعه، احمد خاتمی در نماز جمعه عنوان «سران فتنه» را شایسته ۲ نامزد انتخابات ۸۸ دانست و گفت که «تطهیر فتنهگران دارد تبدیل به یک جریان میشود و من احساس خطر میکنم.» دیروز هم در یکی از تندترین موضعگیریها، یک عضو جامعه مدرسین گفت که این تشکل «سخنان عسگراولادی را محکوم میکند و ادامه همکاری ما با حزب موتلفه منوط به تبری جستن آنها از این اظهارات است.»
ممدوحی: موتلفه باید تبری بجوید
حجتالاسلام حسن ممدوحی در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره جزئیات جلسه روز جمعه جامعه مدرسین اظهار کرد: در این جلسه مباحث کلی درباره انتخابات مطرح شد. ممدوحی درباره واکنش جامعه مدرسین به اظهارات عسگراولادی مبنی بر فتنهگر نبودن موسوی و کروبی گفت: این مساله محکوم شد و عدهای هم تبری جستند و برخی نیز گفتند این اظهارات نظر شخصی عسگراولادی بوده است.
عضو جامعه مدرسین ادامه داد: در این جلسه بحث شد که موتلفه هم باید از این مساله تبری بجوید وگر نه گرفتار میشود. وی در پاسخ به این سوال که رابطه جامعه مدرسین با جبهه پیروان به چه شکل ادامه خواهد داشت؟ گفت: اگر آنها رسما تبری بجویند و بگویند این حرفها اظهارات شخصی عسگراولادی بوده است همکاری خواهیم داشت.
بازگشت سران فتنه یک سراب است
همچنین رییس ستاد نماز جمعه تهران در واکنش به مواضع اخیر حبیبالله عسگراولادی تاکید کرد: بازگشت سران فتنه به اقیانوس امت حزبالله یک سراب است.
شیرمردی در سرمقاله این هفته نشریه «آدینه تهران» ارگان ستاد نماز جمعه تهران نوشت: با آن خیانتی که موسوی و کروبی و حامیان فتنهگر آنان به انقلاب اسلامی در آن برهه حساس و پیچ تاریخی نمودهاند؛ در هیچ عصر و زمانی قابل بخشش نیستند و حتی اگر توبه کنند، بارها اعدام هم برای آنها کم است. او همچنین از کسانی که میگویند موسوی و کروبی مجرم نیستند، با عنوان «عدهای از خواص دلسوز که لیکن در جهل مرکب قرار گرفتهاند» یاد کرد.
اعلام آمادگی برای استعفا
اما از سوی دیگر روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز گذشته خود نوشت: در پی انتقاد اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به «حبیبالله عسگراولادی» وی اعلام کرده که اگر اظهارات او برای حزب موتلفه اسلامی مشکلساز شده، حاضر است از این حزب برود، اما اظهاراتش براساس یک وظیفه الهی مطرح شده و خواسته که قبل از مرگ به وظیفهاش عمل کند و ناگفتههای باقیمانده را بگوید.
مخالفت موتلفه با خروج عسگراولادی
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی هم با بیان اینکه مواضع اخیر عسگراولادی برآمده از اجتهاد سیاسی خودش است، گفت: عسگراولادی مدتها پیش از موتلفه خواست مدتی به وی مرخصی دهد تا بتواند مواضع فراحزبی خود را آزادانه مطرح کند، اما موتلفه با این مرخصی موافقت نکرد؛ چرا که این انفکاک از بدنه حزب در نزد افکار عمومی پذیرفتنی نبود. عسگراولادی سابقه تاریخی حزب، از موسسان موتلفه و وزنهای تاثیرگذار در حزب محسوب میشود که جدایی وی از موتلفه به راحتی امکانپذیر نیست.
ترقی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما هنوز نتوانستهایم دلایل عسگراولادی درباره مواضع اخیرش را بپذیریم، وی نیز بارها اعلام کرده است این مواضع برآمده از اجتهاد سیاسی خودش است و در قالب مواضع حزب موتلفه اسلامی نمیگنجد. ترقی همچنین خاطرنشان کرد: مواضع اخیر عسگراولادی حزب را در مقابل روحانیت، اصولگرایان و افکار عمومی قرار داده است.
ارسال نظر