رویداد - سردار رادان تشریح کرد
خط قرمزهای انتخاباتی پلیس
سردار رادان از کاهش ۴۸ درصدی زورگیری در تهران خبر داد و اظهار کرد: پس از اعلام رییس دستگاه قضا برای برخورد با حاملان سلاح سرد و زورگیران و همزمان با دستگیری ۴ زورگیر خشن، هم اکنون وقوع زورگیری ۴۸ درصد کاهش یافته است.
زورگیری در تهران ۴۸ درصد کم شده است
سردار رادان از کاهش ۴۸ درصدی زورگیری در تهران خبر داد و اظهار کرد: پس از اعلام رییس دستگاه قضا برای برخورد با حاملان سلاح سرد و زورگیران و همزمان با دستگیری ۴ زورگیر خشن، هم اکنون وقوع زورگیری ۴۸ درصد کاهش یافته است. به گزارش خبرگزاری مهر، جانشین فرمانده نیروی انتظامی روز گذشته همچنین با تشریح خط قرمز پلیس برای کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، گفت: خط قرمز پلیس عبور از قانون است. قانون انتخابات مشخص است و نامزدها و طرفدارانشان می دانند در چه زمانی باید اقدام به تبلیغات کنند. اگر نامزدی یا طرفدار آن فرد پای خود را از قانون فراتر گذارد، پلیس به عنوان جرم مشهود با آن برخورد کرده و پس از رسیدگی پرونده را تحویل مقامات قضایی میدهد. به نظر من مردم به افرادی رای میدهند که قانون را رعایت کنند.
بازداشتگاههای پلیس دوربین دارد
رادان علاوه بر اینها، با اعلام اینکه تمام بازداشتگاههای نیروی انتظامی تحت نظر سازمان زندانها است، تاکید کرد: ستادی چندی قبل به دستور فرمانده نیروی انتظامی برای کنترل بازداشتگاهها تشکیل شد و دستورالعملی در این رابطه صادر شد. البته باید فرق بازداشتگاه و تحت نظرگاه نیز برای افراد مشخص شود. هم اکنون تمام بازداشتگاههای نیروی انتظامی تحت نظارت سازمان زندانها است و هیچ بازداشتگاهی خارج از این دستورالعمل فعالیت نمیکند. اگر دادستانی تهران میخواهد نظارت بیشتری را با راهاندازی معاونتی داشته باشد خوشحال میشویم. وی افزود: تمام بازداشتگاههای نیروی انتظامی به دوربین مجهز است و افسر نگهبان و مافوق دوربینها را کنترل میکنند. هیچ بازداشتگاهی در نیروی انتظامی وجود ندارد که به دوربین مجهز نباشد.
رادان در پاسخ به پرسشی درباره اینکه پلیس چگونه از دوربینهای سطح شهر برای کشف جرم استفاده می کند، گفت: تا قبل از انتشار فیلم زورگیری در یکی از محلات پایتخت، پلیس ۹۰ درصد زورگیریهای پایتخت و بیش از ۹۰ درصد زورگیریهای کشور را کشف کرده است. وی در رابطه با دستهبندی اراذل و اوباش گفت: اراذل و اوباش بر اساس ۶ اقدامی که انجام میدهند سطح بندی میشوند. افرادی که اقدام به نوچه پروری کردهاند و دست به اقدامات شرورانه زدند جزو اراذل سطح یک محسوب میشوند و اراذل دسته دو نیز افرادی هستند که دوست دارند همانند اراذل سطح یک شوند این افراد نوچه هستند، اما خودشان دوست دارند نوچه پروری کنند. دسته سوم اراذل و اوباش نیز کسانی هستند که فکر میکنند اگر لات بشوند خوب است. این افراد نه نوچه دارند و نه نوچه پروری میکنند به همین دلیل به کلانتری احضار و از آنها تعهد گرفته میشود. اراذل سطح سه اگر بار دیگر مرتکب جرم شوند دستگیر و تحویل مقامات قضایی میشوند.
ارسال نظر