روزنامه کیهان در شماره دیروز خود با اشاره به نامه سرگشاده عفت مرعشی، همسر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که اخیرا منتشر شده است، نوشت: همسر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی می‌گوید برخلاف برخی گفته‌ها وی نفوذی بر قوه‌قضائیه ندارد و اگر چنین نفوذی بود فائزه و مهدی هاشمی زندانی نمی‌شدند. کیهان در ادامه این گونه تحلیل کرد که «این در حالی است که مهدی هاشمی با وجود احضار شدن، پس از ۳ سال تاخیر، از لندن به تهران بازگشت و بنا به درخواست آقای هاشمی بلافاصله بازداشت نشد و شب اول را در کنار خانواده گذراند و فردا صبح خود را به مراجع قضایی معرفی کرد. وی هم‌اکنون در مرحله بازجویی قرار دارد. با این حال به دنبال برخی جنجال‌ها، نامبرده اجازه پیدا کرد در بیمارستان دی مورد آنژیوگرافی قرار گیرد که همین آزمایش معمولی تبدیل به حضور چند روزه در بیمارستان شد و پس از معلوم شدن این مطلب که نامبرده بیماری خاصی ندارد، به زندان منتقل شد. فائزه هاشمی نیز با وجود نقش‌آفرینی در فتنه سال ۸۸ و حوادث پس از آن با سبک‌ترین حکم قضایی مواجه شد و حکم ۶ ماه حبس را دریافت کرد که همین حکم نیز بنا بر برخی ملاحظات با ماه‌ها تاخیر اجرا شد.»

کیهان می‌نویسد: وی در این نامه که به روال نوشته قبلی در رسانه‌های ضدانقلاب نظیر کلمه و جرس منتشر شده، اقدام به مظلوم‌نمایی درباره بازداشت این دو متهم کرده است. در نامه منتسب به همسر آقای هاشمی آمده است: همیشه تبلیغ می‌کردند که هاشمی رفسنجانی چنان نفوذی دارد که نمی‌گذارد فرزندانش محاکمه شوند. اولا اگر هاشمی چنان نفوذی دارد که قانون و قضا را هم تعطیل کند، چه کسی باید پاسخگو باشد؟ دستگاه قضایی اثرپذیر که بر مدار قانون عمل نمی‌کند و مجری اراده سیاسیون است و نهادهای نظارتی و بالاتر که نمی‌توانند، جلوی اعمال نفوذ را بگیرند یا هاشمی که به ادعای آقایان چنان مقتدر است که در همه جا اراده‌اش را حاکم می‌کند؟

روزنامه کیهان در ادامه ستون «خبر ویژه»اش درباره نامه عفت مرعشی نوشت: در این نوشته بدون اشاره به فعالیت‌های تخریبی هاشمی و برخی حامیان وی، از تضعیف توسط همه قوای حاکم سخن به میان آمده و این در حالی است که در مجلس خبرگان، این اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان بودند که تصمیم به تغییر رییس مجلس گرفتند. در موضوع نماز جمعه نیز خود آقای هاشمی تصمیم به کناره‌گیری گرفت و البته طبعا به واسطه جانبداری از فتنه‌گران و آشوبگران نمی‌توانست با توده‌های مردم که در راهپیمایی نهم دی فتنه‌گران را با صریح‌ترین شعارها خطاب قرار دادند، هم افق شود، مگر اینکه از مواضع برخی اطرافیان مساله دار اعلام برائت کند. اما در موضوع ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، با وجود آنکه احتمال می‌رفت دوره ریاست آقای هاشمی تمدید نشود، با تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، آقای هاشمی در این سمت ابقا شد.

به نوشته کیهان «در ادامه نوشته منسوب به خانم عفت مرعشی آمده است: آنها که می‌گویند هاشمی رفسنجانی نفوذ دارد، اکنون باید پاسخ دهند که این چه نفوذی است که بیش از یک ماه و نیم دختر و پسر ایشان دربند هستند و چون دیگر فرزندان این سرزمین یکی بیش از یک ماه است که در سلول‌های انفرادی به سر می‌برد و دیگری نیز چون دیگر زنان و دختران آزاده، در بند زنان اوین دوران محکومیت خود را سپری می‌کند.

وی می‌افزاید: این چه نفوذی است که حتی هاشمی رفسنجانی نمی‌تواند پسر بیمارش را به گواهی پزشکان که ناراحتی قلبی دارد در بیمارستان نگه دارد؟ این چه نفوذی است که پسر او را از بیمارستان به شکل مخفیانه خارج می‌کنند و او نمی‌تواند حتی اعتراض کند؟»

کیهان در پایان می‌نویسد: یادآور می‌شود تحریک مادر و همسر متهمان به موضع‌گیری علیه محاکم، یکی از شیوه‌های موسوم برای انحراف اذهان از اصل پرونده اتهامی به شمار می‌رود. برخی حامیان فتنه تصور می‌کردند بازگشت مهدی هاشمی به کشور از لندن پس از ۳ سال، با احتمال اینکه آبها از آسیاب افتاده و او تحت پیگرد قرار نخواهد گرفت، باعث بازسازی روحیه ناامید فتنه گران و سرخوردگی مردم می‌شود. اما رفتار عادی مراجع قضایی با وی به عنوان یک متهم، این توهم را به هم ریخت. با این وجود، درباره مهدی هاشمی اغماض‌ها و ارفاق هایی صورت گرفته که متاسفانه مانند سابق با روحیه طلبکارانه برخی اعضای خانواده وی مواجه شده است.