«رستاک» میهمان آخر هفته «دنیای اقتصاد»
موسیقی آن هم از نوع عامه پسند ـ تقریبا ـ در موسیقیهای غیرداخلی خلاصه میشد، اما آنها آمدند، هر چند سالها گذشت، اما بالاخره ثابت کردند میتوان در کار هنری هم گروهی کار کرد و اتفاقا موفق هم شدند. درباره گروه موسیقی «رستاک» حرف میزنیم، همان جوانهایی که موسیقی اصیل ایرانی را با خلاقیت جوانی زینت دادند و حالا صاحب سبکی جدید شدند. این هفته در ضمیمه آخر هفتهمان به سراغ رستاکیها رفتیم و در گفتوگویی مفصل، عوامل موفقیت آنها را بررسی کردیم.
«آدرنالین» به گوش بچههای دبیرستانی خصوصا در رشته تجربی آشناست، یکی از سوالهای ثابت امتحانات پایان ترم بوده و هست، اما آدرنالین آخر هفته ما ربطی به غده فوق کلیوی ندارد، انگار بشر با اینکه سالها طول کشیده تا انواع و اقسام وسایل ایمنی را اختراع کند، حالا برگشته به قبل و دوست دارد مثل اجداد دور خود، دل به رودخانههای خروشان بزند یا به پاهایش طناب ببندد و خودش را از بالا به پایین پرت کند، شاید هم با چتر راهی آسمان شود و ... اینها را گفتیم که بدانید این هفته میتوانید همراه با ضمیمه آخر هفته راههای تجربه این ورزشهای جدید و هیجانانگیز را که به آدرنالین مشهور شدند، بخوانید.
به پارک ساعی سر زدید، شاید شما هم در آن کوچه باغهای غیر همسطح خاطرات زیادی داشته باشید، از آن غروبهای عمیقش میگوییم، میدانید چه کسی این پارک را ساخته؟ فردا همراه ما باشید تا با سازنده پارک ساعی آشنایتان کنیم و البته مطالبی هم درباره سابقه پارکهای مهم تهران، تعداد آنها و .... بخوانید. علاوه بر همه اینها، میتوانید همراه ما باشید تا پیشنهادهای خشایار الوند، تهمینه میلانی، کامبیز دیرباز، هنگامه قاضیانی، مهدی پاکدل و... را برای دیدن آثار هنری بخوانید.
اگر از آن دسته مخاطبانی هستید که این هفته تماس گرفته و پیگیر آدرس متخصصان طب سنتی شدید که هفته قبل منتشر شده بود، فردا میتوانید در ضمیمه آخر هفته، شرح مفصلی درباره نحوه مراجعه به مراکز مذکور در پرونده طب سنتی بخوانید.
خوانندههای پوریا عالمی که طنز اقتصادی آن با عنوان «اکون آباد» را دنبال میکردند، دو هفتهای هست که تماس میگیرند و پیگیر ادامه قصه اکون آبادیها هستند، فردا ادامه اکون آباد را میخوانید.
ارسال نظر