فرهنگ جایی در برنامههای انتخاباتی ندارد
برنامههای اعلام شده از سوی نامزدهای انتخاباتی از جامعیت لازم برخوردار نیست و تمام مسائل کشور را شامل نمیشود و نبود توجه به مقوله فرهنگ، نقیصه جدی برنامههای اعلام شده ازسوی نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری است.
جواد آرین منش*
برنامههای اعلام شده از سوی نامزدهای انتخاباتی از جامعیت لازم برخوردار نیست و تمام مسائل کشور را شامل نمیشود و نبود توجه به مقوله فرهنگ، نقیصه جدی برنامههای اعلام شده ازسوی نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری است. برنامههای نامزدها باید در راستای سیاستهای ابلاغی برنامه پنجم توسعه ازسوی مقام معظم رهبری باشد و در این راستا سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه چند محور مشخص دارد که در راس آن سیاستهای فرهنگی است. مقولههایی نظیر توجه برنامه دولت آینده به مهندسی فرهنگی، ضرورت پیوست طرحهای فرهنگی مهم و تاثیرگذار، توسعه فرهنگ اسلامی، توسعه افکار و اندیشههای امام راحل و فراهم کردن زمینههای توسعه فرهنگی در چشمانداز بیست ساله کشور از مواردی است که نامزدها باید به آن توجه داشته باشند.
در کنار سیاستهای فرهنگی، سیاستهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی در برنامه پنجم توسعه مورد توجه قرار گرفته است و شعارها و برنامههای نامزدهای انتخاباتی باید در راستای این برنامه باشد. در کشور ما رییسجمهور سیاستگذار نیست، بلکه مجری سیاستهای نظام است و اینگونه نیست که هرچه به ذهن رییسجمهور میرسد، امکان تحقق داشته باشد، بلکه باید برنامهها مورد تایید مجلس باشد.
* نایب رییس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی
ارسال نظر