سنگین‌ترین دوران صدسال گذشته را در 4 سال اخیر پشت‌سر گذاشتیم

فارس - کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در چهارسال گذشته سنگین‌ترین دوران سیاسی صد سال گذشته را پشت سر گذاشتیم، گفت: در این مدت سنگین‌ترین فشارها و تحریم‌ها را بر ایران وارد کردند،‌ ولی باید دید که امروز با تمام شرایط کجا هستیم و دستاورد این چهارسال چگونه بوده است. ژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی سخنانی که بعد از ظهر دیروز در برنامه رادیویی پخش ‌شد، با اشاره به توانمندی ملت ایران در سه مقطع بزرگ تاریخی گفت: پایه‌گذاری تمدن بشری که امروز همه صاحب نظران به آن اعتراف می‌کنند و پایه‌گذاری فرهنگ اسلامی‌‌‌و شکل‌دهی به انقلاب اسلامی‌‌‌از مقاطعی است که ملت ایران توانمندی خود را در آن نشان داد.

وی با اشاره به حضور خود در عرصه انتخابات در سال ۸۴ اظهار داشت: در ۴ سال گذشته یک احساس عمومی‌‌‌ میان ملت ایران شکل گرفته بود که کشور از مسیر اصلی خود فاصله گرفته و پس از آنکه بررسی کردیم، دیدیم که این شرایط به دلیل دو عنصر به وجود آمده است.

احمدی‌نژاد افزود: یکی از آن دو عنصر فاصله گرفتن از آرمان‌های ملت بزرگ ایران بود؛ دیدیم که آرمان‌های تاریخی ملت ایران و ارزش‌های ذاتی آن به کنار رفته بود. دوم فاصله گرفتن از مردم بود، مردمی‌‌‌که در طول تاریخ همواره صحنه‌گردان عرصه‌ها بودند، معتقدم هر دوی این عناصر از یک جنس بودند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه باور داشتیم ملت ایران همواره خوب بودند و نقش خود را خوب ایفا کردند، خاطرنشان کرد: هرگاه دچار نقطه ضعفی شده‌ایم به دلیل مدیریت مدیران ناشایست بوده و تاریخ نشان داده است که هر گاه مدیران توانمند در عرصه‌های برجسته حضور پیدا کرده‌اند، ملت ایران شایستگی‌های خود را به خوبی نشان داده است.

وی به وضعیت ۴ سال گذشته کشور اشاره کرد و گفت: باید دید که آن زمان فضای عمومی‌‌‌کشور در چه شرایطی بود؛ اعتماد و خودباوری ملت که عنصر اصلی عزت ملت ایران است در آن زمان در نقطه حضیض قرار داشت و دشمنان بشریت تحقیر و ناتوانی را به ملت ایران تحمیل می‌کردند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه در آن زمان در حوزه اقتصادی بیش از ۱۵۰۰ بنگاه اقتصادی در نقطه بحرانی بودند، اظهار داشت: در آن زمان فاصله طبقاتی رو به افزایش بود و کمتر نوآوری داشتیم و رشد اقتصادی کشور درخور توانایی ملت ایران نبود تا جایی که فعالیت‌های سازندگی کشور در معرض رکود قرار داشت.

رییس‌جمهور ایران اسلامی‌‌‌ در ادامه گفت: در سیاست داخلی اختلاف و برخورد وجود داشت و اینکه مسائل کوچک به سرعت به مسائل ملی تبدیل می‌شد و نیز فضای کشور فضای عدم آرامش بود، با آن مواجه بودیم.

وی با اشاره به سیاست خارجی‌ کشور پیش از روی کار آمدن دولت نهم اظهار داشت: یک جریان برای هضم ملت ایران در مناسبات ظالمانه جهانی در آن زمان فعال بود و کار به جایی رسید که قدرت‌های خارجی ملت ما را مستقیم خطاب قرار می‌دادند که می‌خواهیم ریشه ملت ایران را نابود کنیم.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه در آن مقطع به ملت ایران توهین می‌‌‌کردند و ملت ما را محور شرارت نامیدند، خاطرنشان کرد: این در حالی بود که ملت ایران هشت سال در برابر تهاجم قدرت‌های ظالم دفاع کرد و هزاران نفر از عزیزانش را در خاک و خون دید. از این رو متهم به بی‌فرهنگی می‌‌‌شد و آن‌قدر علیه ملت ایران گستاخی کردند که در سعدآباد قرارداد ظالمانه و یکجانبه‌ای را به ملت ایران تحمیل و در پاریس تکمیل کردند.

وی با اشاره به اینکه در آن شرایط همه تاسیسات هسته‌ای‌مان را پلمب کردند و خواستار تعطیلی فعالیت‌های دانشگاهی ما شدند، یادآور شد: برخی در داخل حرف ظالمانه آنان را تکرار می‌کردند تا جایی که می‌گفتند دوران انقلاب به سر رسیده و آرمان‌های امام را باید در کتاب‌ها جست‌و‌جو کرد. از این رو برای من روشن بود که روح ملت بزرگ ایران چنین تحریف تاریخی را تحمل نخواهد کرد و تصمیم گرفتم در این عرصه حضور پیدا کنم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری استقبال گسترده مردم از شعار عمیق و بلند «می‌توانیم» ‌ را پاسخی مناسب و مهر تائیدی بر باور عمیق خود عنوان کرد و اظهار داشت: عمیقا به توانمندی و ارزش‌های ملت ایران باور داشتم و شعار «ما می‌توانیم» جلوه عظمت ملت ایران بود.

احمدی نژاد با بیان اینکه در چهار سال گذشته سنگین‌ترین دوران سیاسی صد سال گذشته را پشت سر گذاشتیم، تاکید کرد: در این مدت سنگین‌ترین فشارها را بر ایران وارد کردند و شاهد سنگین‌ترین تحریم ملت ایران بودیم، اما باید دید که امروز باتمام شرایط کجا هستیم و دستاورد این چهار سال چگونه بوده است.

وی تصریح کرد:‌ امروز در عرصه فرهنگ عمومی‌ ‌‌امید و نشاط در اوج است و شاهدیم که خودباوری ملی در سطح بالایی در کشور وجود دارد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه امروز فضای عمومی ‌‌‌دارای آرامش روحی و در عین حال عزت‌مندی نفس است، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی در بخش اقتصادی به ثبات نسبی رسیده‌ایم و شاهد یک رشد فزاینده ثابت هستیم. این در شرایطی است که بلوک‌های سرمایه‌داری امروز در التهاب به سر می‌برند.