شرکت‌کردن در انتخابات را دست کم نگیریم  یک رای هم یک رای است

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم شرکت گسترده مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: نباید مساله شرکت در انتخابات را دست‌کم بگیریم؛ چرا که یک رای هم یک رای است. به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با بیان این مطلب افزود: همه آن‌هایی که کشور و انقلاب خود را دوست دارند، اگر به صحنه بیایند و انتخابات با عظمت برگزار شود دشمنان داخلی و خارجی ما مایوس خواهند شد. اگر مردم به طور گسترده در انتخابات شرکت کنند، هر دولتی را که روی کار بیاورند، آن دولت با پشتیبانی همین مردم می‌تواند بهتر عمل کند و مردم نیز کارشکنی نمی‌کنند‌، به دستورهای دولت عمل و از اقدامات آن دفاع می‌کنند.

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان این که از لحاظ شرعی نیز بدون حضور و اراده مردم حکومت اسلامی‌محقق نخواهد شد، گفت: افرادی هستند که فکر می‌کنند چون فقیه جامع‌الشرایطی در راس امور است، حکومت اسلامی‌شکل گرفته است. همان فقیه در قانون اساسی ما با اراده مردم منصوب شده است. بدون حضور مردم آن فقیه چه کار می‌تواند انجام دهد. ولی فقیه هم اگر آرای مردم را نداشته باشد، نخواهد بود.

هاشمی‌رفسنجانی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حضور گسترده مردم در سفر اخیرشان به استان کردستان اظهار کرد: ایشان مدت‌هاست روی کلیات انتخابات حرف‌های مهمی‌ را از جایگاه رهبری بیان می‌کنند. ایشان انتظار دارند مردم با ابهت و پرشور در انتخابات شرکت کنند. من فکر می‌کنم برروی این مساله در کشور نیز اجماعی وجود دارد مبنی بر این که به مصلحت نظام است که انتخابات پرشور و با ابهت باشد.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است انتظار شرکت همه در انتخابات محقق نشود؛ چرا که از اول انقلاب ضد انقلابی بوده‌اند که انتخابات را تحریم کرده‌اند. ما قبول داریم عده‌ای به هر دلیل از شرکت مردم در انتخابات ناراحتند، ولی تعداد این عده کم است. آن چه مایه تاسف است این است که عده‌ای که وفادار به انقلاب هستند به دلیل برخی گله‌ها و مشکلات در انتخابات شرکت نمی‌کنند که این نه عقلا، نه شرعا و نه منطقا به نفع هیچ کس نیست.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که پایه انقلاب اسلامی، استحکام و اعتبار نظام و منافع فرد فرد ما در این است که به طور گسترده در انتخابات شرکت کنیم، افزود: با توجه به نامزدهایی که تا کنون تایید صلاحیت شده‌اند به نظر می‌رسد که میدان رقابت وجود دارد و همه سلیقه‌ها به طور مطلق یا نسبی فردی را دارند که بخواهند به او رای بدهند.

رییس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که یکی از لوازم جذب اعتماد مردم برای حضور این است که مقید به اجرای قانون باشیم، تصریح کرد: در حال حاضر قانون انتخاباتی در کشور داریم که البته ممکن است عیوبی داشته باشد و برخی نپسندند، ولی این قانون واجب‌الرعایه است. بهترین کار این است که نامزدها و طرفداران آنها و هم‌چنین تشکل‌های مختلف در حدود قانون تبلیغات خود را انجام دهند.

وی با تاکید بر ایفای نقش بی‌طرفی از سوی صدا و سیما گفت: صدا و سیما به عنوان یک رسانه ملی که اعتبار آن با رضایت مردم به دست می‌آید، از این به بعد و در روزهای باقی‌مانده باید سعی کند منصفانه و بدون جانبداری از هیچ کس و با رعایت قانون طوری عمل کند که مردم با اطمینان پای صندوق‌ها حاضر شوند و اعتماد جدیدی در جامعه خلق شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: در داخل کشور نیز باید سعی کنیم وفاداران به انقلاب سعه صدر داشته باشند. وجود اختلاف سلیقه‌ها منطقی است و خدا ما را چنین آفریده است که با یکدیگر اختلاف سلیقه داشته باشیم، ولی خواست خدا این نیست که کینه و قتل و طرد یکدیگر را پیش بگیریم.