مخالفت هاشمی با رای‌آوری احمدی‌نژاد
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین می‌گوید؛ در مجموع تا جایی که اطلاع دارد هاشمی رفسنجانی دل خوشی از این که احمدی‌نژاد مجددا رای بیاورد، ندارد.

محمدرضا باهنر که پیش از ظهر دیروز در نشست جامعه اسلامی‌مهندسین اصفهان سخن می‌گفت، محور گفته‌هایش را به انتخابات دهم ریاست جمهوری اختصاص داده و البته اگرچه انتقاداتی را به دولت وارد دانسته، اما از حضور احمدی‌نژاد در انتخابات پیش رو حمایت کرده و گفته است که «اختلاف اساسی را به مصلحت انتخابات نمی‌دانستیم، لذا در بین کاندیداها مجموعا جبهه اصولگرایی نتیجه گرفت تا از رییس جمهور فعلی حمایت کند.»
به گزارش خبرگزاری فارس دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین همچنین در ادامه سخنانش قدرت، صلابت، امیدواری، شجاعت، طراوت و پایبندی به ارزش‌های انقلاب را لازمه کار رییس جمهور آینده دانسته و افزوده است: ما به این جمع‌بندی رسیدیم که باید زمینه ادامه خدمت دولت آقای احمدی‌نژاد را فراهم کرده و در این رابطه تلاش کنیم.
وی با تاکید بر اینکه هر 4 کاندیدای مورد تاکید شورای نگهبان مورد احترام هستند، ادامه داده است‌: هرچند ممکن است به برخی از آنها نقد و حرف جدی هم داشته باشیم، اما نباید فضا را به فضای جنگ بین اسلام و کفر تبدیل کنیم.
به اعتقاد باهنر دو قطبی کردن انتخابات مفید نیست چه شاید دل برخی‌ها از تخریب‌هایی که نسبت به دولت صورت می‌گیرد خنک شود، اما باید مطمئن باشند که نتیجه دلخواه آنها را به دنبال نخواهند داشت.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی گلایه‌هایی که از ستادهای مردمی و خودجوش احمدی‌نژاد صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرده است‌: الان زمان این حرف‌ها نیست و هر کس باید به اندازه توانش به این ستادها کمک بکند.
باهنر در پاسخ به این سوال که برای مشکل تورم چه چاره‌ای اندیشیده‌اید، تصریح کرده است‌: بخشی از تورم وارداتی است، بخشی ناشی از مشکلات ساختاری و بخشی ناشی از سیاست‌هاست که باید منصفانه سهم هر بخش را قبول کنیم؛ نه اینکه همه را وارداتی دانسته یا برعکس همه را ناشی از سیاست‌های دولت بدانیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر اینکه خیلی نگرانی از تورم سنگین در آینده نداریم، اظهار کرده است‌: نگرانی فعلی بیشتر از رکود است، لذا باید سیاست‌های مالی و پولی به سمت مقابله با رکود ساماندهی شود. نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که نظر شما درباره حذف برخی از شوراها از سوی دولت چیست، اظهار داشت: دولت به این نتیجه رسید که یک سری از شوراها از جمله شورای پول و اعتبار باید حذف شود، اما ما در مجلس قانون تصویب کردیم و در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز تایید شد. باهنر با بیان اینکه در اجرای دقیق قوانین مصوب مجلس پافشاری داریم، عنوان کرده است‌: ممکن است قانون اشتباهاتی را هم داشته باشد که حل آن اصلاح قانون است نه نقد قانون.
سوال دیگر این در مورد انتقاد‌ناپذیر بودن دولت، تغییر‌های مکرر در دولت و عدم عنایت اصولگرایان مجلس از دولت پرسیده شد که باهنر در این رابطه اظهارکرده است‌: همه این نکاتی که گفتید نسبی است، اما در مجموع فکر می‌کنم اگر هر نهاد و شخصیتی در کشور به چارچوب اختیاراتش در قانون اساسی و سایر قوانین قانع باشد، مشکلی پیش نمی‌آید. به گفته وی، خوشبختانه تجربه دولت افزایش پیدا کرده و ان‌شاء‌ا... هماهنگی‌ها بین دولت و مجلس بیشتر می‌شود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سوال که آیا رفتارهای طرفین در قبال مشایی و کردان از سر لجاجت بوده، جواب داده است‌: اکثریت قریب به اتفاق رفتارها و کارهای آقای احمدی‌نژاد اعتقادی است، لذا قانع کردن برای ترک یک کار یا انجام کاری که قبول ندارد سخت‌تر از بقیه است، اما خدای ناکرده ترجمه به خودخواهی، خودمحوری و خود بزرگ‌بینی در مورد وی نادرست است.
باهنر در مورد این سوال که چرا اصولگرایان با یک کاندیدای حزبی مانند قالیباف یا ولایتی وارد صحنه نشده‌اند، تصریح کرده است‌: اختلاف اساسی را به مصلحت انتخابات نمی‌دانستیم، لذا در بین کاندیداها مجموعا جبهه اصولگرایی نتیجه گرفت تا از رییس جمهور فعلی حمایت کند.
وی از نگرانی درباره رکود اقتصادی هم حرف زده و گفته است‌: نگرانی در این رابطه جدی است، چرا که گردش نقدینگی در کشور کند شده و بانک‌ها خیلی بیش از ظرفیت وام داده‌اند بنابراین باید سیاست‌های مالی و پولی به سمت مقابله با رکود ساماندهی شود.
باهنر در پاسخ به این سوال که آیا حمایت اصولگرایان از احمدی‌نژاد صرفا به دلیل اشارات رهبری است، تصریح کرده است‌: ما نقدهایمان را به دولت فعلی در سال‌های گذشته داشته‌ایم، اما از دولت‌های گذشته نیز تجربه کافی داریم و باید آنها را با هم مقایسه کنیم. لذا مجموع طرازها دفاع از احمدی‌نژاد بوده است.
باهنر در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از سیاست خارجی دولت نهم چیست، اظهارکرده است‌: ارزیابی از سیاست خارجی بر اساس نتایج و آثار کارها و مواضع دولت امکان پذیر است مثلا در بحث هسته‌ای ما دو حالت را تجربه کرده‌ایم زمانی به دنبال رضایت کشورهای غربی بوده‌ایم، اما آنها حاضر به استفاده ما از چند سانتریفیوژ هم نبوده‌اند. زمانی هم در این انرژی صلح‌آمیز ایستادگی کردیم و نتیجه آن را می‌بینیم که الان چند هزار سانتریفیوژ فعال داریم. وی با اشاره به قطعنامه‌های صادر شده علیه ایران تصریح کرده است‌: طبیعی است که این قطعنامه‌ها برای کشورمان هزینه دارند، اما در مجموع آنچه به دست آورده‌ایم خیلی بیشتر از آن چیزی است که از دست داده‌ایم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سوال که آیا معتقدید دولت احمدی‌نژاد تیم کاری ندارد، اظهار کرده است‌: آنچه ما معتقدیم آن است که احمدی‌نژاد از همه ظرفیت‌های اصولگرایی استفاده نکرد. سهم‌خواهی در قاموس اصولگرایی نمی‌گنجد، اما به نظر ما نیروهای اصولگرا با تجربه بالا وجود داشتند که احمدی‌نژاد می‌توانست از وجود آنها استفاده کند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سوال که نگاه آقای هاشمی رفسنجانی به انتخابات چیست، اظهار کرده است‌: موضع روشنی نمی‌دانم گرفته‌اند که از کاندیدایی حمایت کنند یا نه، اما در مجموع تا جایی که اطلاع داریم دل خوشی از اینکه احمدی‌نژاد مجددا رای بیاورد ندارد.
باهنر در این رابطه اضافه کرده است‌: زمانی شما سوال می‌پرسید که به چه کسی رای نمی‌دهید زمانی هم می‌پرسید که به چه کسی رای می‌دهید؛ اگر از هاشمی بپرسید که به چه کسی رای می‌دهید می‌گوید به احمدی‌نژاد رای نمی‌دهم.
باهنر در پایان در تشریح مرز بین تخریب و انتقاد کارآمد اظهار کرده است‌: اگر کسی اهل تدبیر و تدبر باشد فرق انتقاد تخریبی و مشفقانه به راحتی قابل تشخیص است.