دفاع وزیر اقتصاد از عملکرد 30 ساله اقتصادی جمهوری اسلامی

دستاوردهای اقتصادی ایران طی سه دهه سپری شده از پیروزی انقلاب قابل مقایسه با سایر دستاوردها در حوزه‌های دیگر است. شمس‌الدین حسینی ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی ـ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود این مساله، انقلاب در ۳۰ سال گذشته در حوزه اقتصادی موفقیت‌های زیادی داشته و توانسته به رغم تحریم‌ها، بحران‌ها و فشارهایی که بر اقتصاد ما تحمیل می‌شد و همچنان نیز تداوم دارد، روند رو به رشد خود را ادامه دهد. وی افزود: بنا بر آمارها و گزارش‌های رسمی نهادهای بین‌المللی، اقتصاد ایران از نظر برابری قدرت خرید هفدهمین رتبه را داراست که نشان دهنده موفقیت ایران طی مسیر توسعه در سال‌های گذشته است. وزیر اقتصاد با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: اگر انتقاد و گله‌ای از وضعیت اقتصادی کشور وجود دارد در مقایسه با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها ایران اسلامی است، چرا که کشور ما با توجه به داشته‌ها و هزینه‌های ذاتی باید جایگاهی به مراتب بهتر و بالاتر از هم اکنون داشته باشد.

حسینی افزود: بی‌تردید طی سه دهه گذشته فقر در کشور ما کاهش یافته، توزیع درآمد و شاخص‌های توسعه انسانی و درآمدها به وضوح بهبود یافته است. وی گفت: با این وجود ضرباهنگ رشد و توسعه طی این ۳۰ سال با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های ما هماهنگی نداشته است، ولی مقام معظم رهبری با درایت تمام با ابلاغ سیاست‌های اصل ۴۴، تدوین سند چشم‌انداز ۲۰ ساله و نظارت بر برنامه‌های توسعه‌ای راه را برای افزایش سرعت رشد و توسعه در قالب ارزش‌های اسلامی مانند عدالت اجتماعی نمایان و باز کرده‌اند.

وزیر اقتصاد گفت: الان زمان آن رسیده که مبتنی بر اسناد بالا دستی مترقی، پیشرفته و تکامل یافته‌ای که در دست داریم، به اصلاح زیرساخت‌ها و بسته‌های اقتصادی کشور بپردازیم. وی افزود: در این بین سند چشم‌انداز، ابلاغیه مقام معظم رهبری و برنامه پنجم توسعه که یکی از کامل‌ترین برنامه‌های بعد از انقلاب است باید نقشه راه‌ها تلقی شوند.